16 - Min Första Kyss

Jaa, vi får väl återgå till den där första pojkvännen,, minns ni?
Alltså, vi hade pussats i sandlådan och så redan sen tidig ålder.. Men i 3an, på lågstadiet,, då fick jag den första kyssen av honom, som jag verkligen kommer ihåg.. Vi hade haft svenska,, det var på förmiddagen,, och vi hade rast,, det var vår,, vi var utan jackor.. På fotbollsplanen.. Bollen for ner mot staketet,, både jag och pojkvännen sprang efter den.. När vi kom bakom träden så stannade han mig, lutade mig mot trädet, och kysste mig.. Sen tog han bollen, och sprang tillbaka till planen..

Typiskt killar? :p haha
Och när man tänker på det nu, så verkar det som hämtat ur en roman eller nått,, men det var så.. Och jaa, den kyssen satte spår.. Verkligen :p

15 - Mina drömmar

Ojoj, man har så mycket drömmar.. Dels har man sånna, som aldrig någonsin kommer att slå in,, sen sånna, som man vet att man kan kämpa för, för att dom ska bli sanna.. Sen sånna, som faktiskt redan har slagit in.. Det där med att flytta hemifrån, ha ett jobb man trivs med.. Sånna saker..
Sen kan man ju ha mardrömmar med.. Och dom, dom finns dom med.. Ofta när jag drömmer mardrömmar, så är dom i svartvitt.. Med läskig musik i bakgrunden.. Usch,, obehagligt.. Positiva drömmar, dom är i färg :p haha och ofta tecknade.. :p Lustig, jag? CHECK!! :p haha

Men, självklart har jag drömmar om framtid och så,, det måste man ju ha..

Dålig stil..

Han är ju faktiskt din son.. Och du vet ju vilket helvete jag var när jag fick reda på det.. Och du berättade det ändå inte för honom?? Det är verkligen dålig stil!!

14 - Vad hade jag på mig idag?

Jag orkade itne ta bild.. Men jag hade jeans, och ett vitt linne, med en rödrutig skjorta, knuten under brösten..
Kul va?

Onsdag

Och jag gick iväg till frissan till kl 9.. Och gick därifrån fem över 9.. Deras färgleverantör hade problem, så de hade ingen färg hemma.. Så jag får komma tillbaka till kl 13.. Hoppas dom fixat det då.. Annars får jag väl bara klippa mig antar jag.. Men vill ju bli något ljusare iaf..

kväll blir det väl pappsen med.. Han fyller ju 50.. Så kanske bör åka dit..

Klantigt Emma.. Väldigt klantigt..

Men, det är jag i ett nötskal.. Sånt jag gör helt enkelt.. Jag skulle limma ihop en grej med superlim.. Och det sista karln sa var, akta så du inte får lim på fingrarna.. Och vad lyckas jag med då?? Joo, limma ihop fingrarna såklart!! Tumme och pekfinger..  Och satt  fast ordentligt! Trots att jag på en gång började dra isär fingrarna, så gick det inte.. Karln fick slita isär mina fingrar, och det gjorde massa ont!! :(
Nu lär det dröja ett bra tag innan jag tar i nått som behöver lagas med superlim.. För jaa, jag lär ju annars lyckas limma ihop mig igen.. Oh, vad jag är klantig..

I övrigt så var filmen väldigt bra =) Lite läskigt var det först att kolla på den, eftersom det var 3D,, man satt mest och blev rädd när sakerna kom flygande mot en.. Det såg verkligen ut som om det skulle landa på mig.. Läskigt..
Men jaa, Narnia var bra =) Den kan jag rekomendera :D

Tyvärr så blir det inget Sandra imorrn.. Hon har halsfluss.. Tråkigt, men sånt som händer..

Nu blir det att kolla Johnny Depp en stund.. Eller, jag menar,, jaa, nae, jag menar Depp :p hahah

13 - Den här veckan

Ska man kanske börja från igår när det var måndag? Jaa, lika bra,,
Måndag: Jobbade, tvättade, firade jul med Ulla och Tommy..
Tisdag: Idag blir det motala med lillasyster, och bio ikväll,, ska se narnia..
Onsdag: Klipp klipp.. Träffa Sandra <3 och åka till pappa på kvällen..
Torsdag: Jobb? Vet inte,. Göra iordning inför fredag..
Fredag: Nyårsafton.. Dammsuga lite kanske, laga käk och så inför kvällen.. Och så kommer det folk såklart..
Lördag: Planen var väl att vara bakis.. :p Och städa efter festen..
Söndag: Jobbar jag..

Så ser veckan ut för tillfället.. =)

12 - I min handväska

Har jag massa smått och gott.. :p
Jag har;
- Plånboken
- Nycklar
- Tuggummi
- Halstabletter
- Värktabletter
- Rennie
- Pennor
- Tamponger (vet inte varför egentligen, mest för om nån jag är med skulle få en kris liksom)
- Örhängen
- Pappersnäsdukar

Det är vad jag har i handväskan som jag använder nu.. Kul och veta va? :p


11 - Mina syskon

Jag har 2 halvsyskon på min mammas sida, 1 inte alls syskon men syskon ändå, på min styvpappas sida,, och så har jag, ehn,, typ 7-8? syskon till på min biologiska pappas sida..

Men, jaa, dom som räknas, är ju småsyskonen, och min storebror.. Iaf de som räknas mest..
Jag har ju faktiskt oxå träffat en av mina bröder på min biopappas sida.. Och jag tror att dom är ett kalasgäng allihop =) Vill verkligen träffa alla.. Men jaa, även fast dom är mina syskon, så är dom inte det på samma gång.. För jag har aldrig haft den kontakten med dom..

Så, vi har min storebror, som inte är min bror alls, men som är det ändå,, Kim.. Kim är 24 år, och bor i de sydligare delarna av Sverige.. Han, jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om honom.. Vi pratar inte så jätteofta, men ibland.. Och ses typ aldrig, eftersom han inte är här uppe så ofta längre.. Men i vilket fall som helst, så är han, och förblir han, min bror..

Sen har vi min lillebror,, Victor.. Victor är 17,, bor hos mamma, han pluggar nån teknisk utb på Kungshöga här i Mjölby,, så han kommer ibland på typ håltimmar och sånt.. Helst av allt vill han flytta till egen lya,, men jag vet inte om han verkligen är redo för det.. Han är ju bara 17!! (Ska jag säga som flyttade hemifårn astidigt jag med..)

Och så har vi lillasyster.. Sofia är 15, och jaa, trots att hon inte är blond, så kan man tro det ibland.. :P (hahah elakt, jag vet)  Nejvars, hon är bra =) Hon går i nian, och ska antagligen söka estetiska media på ljunkan till hösten ( :D :D :D ) Det tycker jag är väldigt kul, att hon ska hålla till i mina gamla kvarter.. :p haha
Hon bor ju oxå självklart hemma.. Och jaa,, nae, vet inte vad jag ska säga mer..

Det får räcka om mina syskon^^

10 - Det här hade jag på mig idag

hmm, attans,, har inte fått några bilder från juldagen än.. Men på dan var jag ju sådär grymt snygg i vårdkläder.. Men på kvällen var det ju utgång på parken, och då var man snygger :P (HAHAHA) Lägger upp bilder när jag fått dom..

Förlåt förlåt!!

Nu är jag fit for fight igen.. Så här kommer frågorna jag missat.. Och senare kanske även en uppdatering om juldagen, aknske lite bilder och så med.. =)

9 - Min tro

Jag säger väl som de flesta andra, jag tror väl på nånting, men jag vet inte vad..

För jag tror inte på den kristna guden, eller allah, eller nån annan gud heller.. Jag tror nog snarare på andar, vägledare, änglar, om man så vill.. Men inte på nån allsmäktig gud..

Jag tror på att man har ett liv efter döden, att man föds igen, på nått vis,, att själen vandrar vidare.. Jag kan helt enkelt bara inte tro att när man dör, så tar allt slut..

Jaa, det är vad jag tror.. ^^

God Jul^^

Yes, dopparedan är här.. Klockan är strax 6, och jag xka åka till jobbet strax..
Kommer ihåg för massor med år sen, när jag skulle konfirmera mig, då var jag på julottan i klosterkyrkan kl 6 på morgonen.. haha.. Tänk vilka tider det var.. :p hahaha

Hoppas alla får en underbart trevlig jul^^

Dan för dopparedan..

Och idag har det varit sådär lagom hektiskt.. haha nejvars..
Gick upp vid 10 (sovit typ 3 timmar) åt frukost med jocke, sen dusch, och så packa lite.. Strax efter 12 åkte vi till mamma.. Hjälpte henne med att sätta upp granen och pynta den.. Sen käkade vi, och så åkte jag iväg till jobbet.. och jäjj, uteturen,, nae, inte så jäjj i det här blåsvädret.. Det drev igen som tusan.. Men det gick..
Efter jobbet blev det en snabb sväng hem till mjölby,, hämtade påse på dörren,, Tack så mycket Hanna! <3
Sen åkte jag vänstertrafik till vadstena.. för det hade drivit igen så dant.. usch usch.. Tur att jag bara fick möte 1 gång.. Och då var det så bra tajmat att ajg kom till en avfart, så bara att vänta där tills den andra bilen kört förbi..

Nu ska jag ta mig en macka tror jag, och sen blir det sängen.. Ska ju upp och jobba imorrn..
Fast bara ett kort pass,, så det går bra =)
Hoppas att vägen är färdbar iaf.. Så man inte sätter sig ute på landsbygden..
Aja, vi höres =)


8 - Ett ögonblick

Okej, så det här var lite svårt.. Att välja ett ögonblick.. Vad ska man välja liksom? Ska man berätta om ett bra, eller ett dåligt ögonblick? Hmm, svårt.. Men jaa, positiva saker är ju alltid roligast att läsa om, så vi tar väl ett sånt.. Så jag berättar om när jag fck reda på vilken linje jag kommit in på..

Som ni vet, så var ju skolan ingen höjdare,, och jag visste inte vad jag ville göra.. Jag visste att jag gillade teater, och jag hade varit på "audition".. Där träffade jag Sandra igen (vi gick mellanstadiet ihop) och vi klickade direkt igen, så vi lovade att höra av oss till varandra när vi fått intagningsbeskedet..

Och jag kan ju lova att jag var lagom spänd på att få veta om jag skulle komma in eller inte.. Och dagen när det kom.. Jag var jättenervös.. Jag visste inte om jag skulle våga öppna det, för, det kunde ju varit så att jag inte kom in.. Men jag kom in :p haha och jaa, blev väldigt lycklig kan jag lova^^

Så jaa, det var ett ögonblick^^

Födelsedag

Yes, idag har jag ju fyllt år.. Så idag var domedagen det här året.. Men jag har ju överlevt igen.. Har en förmåga att överleva mina födelsedagar, trots att jag inte gillar dom.. Bjussar på lite bilder på vad jag har fått..

 istappar i glas..

 underbart sköna mystofflor <3

 jaa, dom var mina :p

 så söta =)

 sjukt söt :p

 en rosbuske

 en vatten kokare, som jag velat ha aslänge!

 tulpaner (måste önska mig vaser nästa år)

 till dubbeltäcket ^^

 OH JOHNNY DEPP!! eller, jag menar, film..^^

Sen fick jag pengar med, som jag tänkte ha till en hårklippning, och ev färgning,, funderar på att bli blond igen.. Men jag vet inte om jag törs,, törs jag? :p


7 - Min bästa vän

Jag anser mig vara lyckligt lottad, som inte bara har en bästa vän.. Jag har flera..

Svårt att veta vad man ska skriva om dom.. Så mycket man vill säga, om hur mycket dom betyder och så,, men jag är så trött efter den här dagen.. Så jag lägger bara upp bilder ^^ Så får det vara bra sen :p

 Sandra <3

 Tilda <3


 Johanna <3

Ni 3 är dom bästa <3


6 - Min dag

Har varit full.. Verkligen..
Gick upp vid 10,, åt frukost med jocke.. Sen ner i källaren, hämtade upp julgranen, och allt pynt till den.. Och tog upp allt annat julpynt med.. Sen blev det pyntning :p Tog en evighet.. Under tiden jag pyntade fick jocke åka och handla grejjer till tårtan tills imorrn.. När jag var klar med pyntningen, runt 13, så satte jag igång med att slå in resterande julklappar.. Men jag är äntligen klar med alla iaf :D Var klar efter att jocke åkt till jobbet,, så då skulle jag laga lite mat,, blev makaroner och köttfärs.. För det är så brutalt tråkigt att laga mat till bara sig själv.. Så då har man ingen inspiration.. Efter käk, så blev det att börja baka.. Gjorde kolakakor^^ 3 plåtar blev det.. Och jaa, dom var goda :P haha var ju tvungen att provsmaka.. :p Efter det satte jag mig i soffan,, fick så brutalt ont i ryggen av att sitta och slå in alla julklappar,. Så jag har inte kommit härifrån än.. Vilket innebär att jag inte hunnit göra tårtorna än!! Suck, så måste upp tidigt imorrn, så tårtorna hinner dra tills sig lite.. För man kan ju inte dra igång elvispen nu liksom.. Lite sent för det,, den väsnas ju liksom.. Så jaa, jag får ta det imorrn..

Det var väl min dag typ.. Bjussar på bild på granen^^


21 december

Och det betyder att idag är det sista dagen för mig att vara 21!!!
Jag vet att jag är fånig.. Jag blir ju bara 22, och egentligen är väl inte det världens undergång..
Men jaa, jag känner att jag närmar mig ett bäst före datum.. Suck på mig..


5 - Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA
TACK Göteborg ni är kärlek för mig!

Jaa, som dom flesta antagligen kände igen så var det där en dikt av Björn Gustavsson..
Och jag tänker bara på den när jag hör "vad är kärlek?"
Så var helt enkelt bara tvungen att skriva den :p haha

Men annars jaa, vad är kärlek,? Det finns ju så många olika sorters kärlek..
Kärleken till syskon, föräldrar, släkt, vänner, djur,, tvserier, filmer, spel, nått man gör.. Jaa, det finns så många olika sorters kärlek.. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva här.. Så jaa, så är det, och så blir det..

4 - Det här åt jag idag

Till frukost åt jag en macka, med philadelfia ost på^^ Och drack ett glas mjölk till det..
Sen blev det tacos till mat idag^^ massa mumma =)

Lördag^^

Och jag trodde helt seriöst att jag skulle dö när jag åkte hem från broby idag.. Gudars vad drivor det var.. Har aldrig farit så okontrollerat över vägen.. Riktigt läskigt var det :S

Väl hemma, så tog jag ett bad, och sen gick jag ner till gammelmormor, kollade den nya soffan och bara umgicks lite^^ Jättemysigt =) Sen en tur in till mormor med.. Inte lika länge där dock, för mamma skickade sms, att maten var färdig,, Så det var bara att pallra sig hit igen.. Blev köttfärslimpa^^ Oh vad mumma det var! :D

Just nu tittar vi på Ensam Hemma 2.. Den är bra =) hehe
Jag vet inte riktigt vad som händer under kvällen,, sånt som märks.. :p
Nu ska jag kolla lite aktivare på filmen.. =)
Höres^^

3 - Mina Föräldrar

Mamma <3
Min mamma heter Maria.. Egentligen är hon döpt till Laila, men hon bytte namn.. Och kallas för Mia^^
Hon är född -64.. Och hon har 3 barn.. :p
Mamma bor i Vadstena, och hon är singel sen lite drygt ett år tillbaka.. Hon är instruktör på Korpen och jaa, jag vet inte ritktigt vad jag ska skriva,, jag älskar henne iaf^^ <3

Jag har en sån där biologisk far oxå.. Men honom vet jag knappt något om.. Och helt ärligt, så bryr jag mig inte direkt heller.. Han gjorde sitt val..

Men sen har jag ju faktiskt en pappa oxå..
Han heter Bernt.. Och har nyligen gift om sig.. Han blev min pappa när jag var 3, och han har oxå 3 barn.. Kim, sen tidigare, sen Victor och Sofia med min mamma.. Min pappa bor utanför Vadstena, och hans stora hobby är Rally.. Det har varit ganska spänt mellan mig och pappa nu sen han lämnade mamma.. Men så går det när man ljuger.. Det blir svårt..

Ja, det kanske får räcka om mina föräldrar..

Trött på bloggdesign..

Verkligen.. Har suttit i flera timmar och fixat fram och tillbaka. Men nu orkar jag inte.. Så Madde får vara nöjd för tillfället :p haha

Lyckades även klämma in en gilla knapp.. haha som på facebook^^ så gilla på nu!! :D

woohoo^^

Det funkade :p
Nu känner jag mig ju lite bra.. Eller nått :p haha
Då kan man ju skriva i förväg nu :P haha

Testing testing

Jaa, tänkte testa det här med tidsinställda inlägg.. så har jag gjort rätt nu, så kommer det här inlägget att publiceras kl 12.. så vi kan ju hoppas på det bästa iaf :p haha

2 - Min Första Kärlek

Hmm, den här är lite svår..
Vi har ju alla gått igenom tonåren, där man var så brutalt dökär i en kille ena veckan och i en annan nästa vecka.. Så vet inte om det verkligen var kärlek.. Men om vi ska ta det så, så var ju "S" den första pojkvännen.. Vi bodde grannar fram tills vi började 1an.. Men vi var iaf ihop.. Det var ju på den underbara tiden när man frågade chans på varandra.. ^^ Haha.. Och visst, vi gjorde slut, men veckan efter var vi ihop igen.. Och så höll det på, ända till högstadiet.. :p
Så ja, han var min pinsamma småflicksförälskelse.. Min första kärlek.. ^^

BTW,,

Så tröttnade jag på bloggen.. Men nu är det lite nytt :P haha

1 - Om mig

Mitt fullständiga namn är Emma Marelly Johanna Rohdin.. Jag är född den 22 december 1988.. Vilket innebär att jag snart fyller 22 år.. Och detta med att fylla år,, det är ett evigt gissel för mig.. Suck,, vill inte bli äldre..

Mina 3 första år var det bara jag och mamma.. (och mormor, gammelmormor, gammelmorfar och min morbror Patte) Vi bodde i Vadstena.. På Hertigen.. Pinsamt, i know! Strax innan jag fylle 4 så flyttade mamma och jag ihop med Pappa och Kim.. Så vips, där fick jag ett 2 år äldre syskon..
Vi flyttade flera gånger, men till slut hamnade vi på landet utanför Vadstena.. Fick även 2 småsyskon under denna tid.. Victor och Sofia.. Så Vadstena är den stad, där jag är uppvuxen.. Jag kan inte säga att jag trivdes speciellt bra där, någonsin.. Men när jag var 17 så flyttade jag iaf därifrån..

Grundskolan i Vadstena var ett brutalt helvete.. Jag gillade inte många av människorna i Vadstena.. Kände mig alltid utanför och mobbad.. Men sen, kom gymnasiet.. En tid för förändring.. Att kunna vara den jag ville vara.. Någon helt annan.. Jag gick Estetiska programmet med inriktining Teater på Anders Ljungsteds Gymnasium i Linköping.. Och det förändrade mig verkligen.. Och visst, när man ser på det nu, så borde man kanske ha valt en linje med lite bättre framtidsutsikter, men mitt mål då var att klara gymnasiet.. Och helt ärligt, så skulle jag välja det igen.. För jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde de åren..

Efter gymnasiet så var man ju "arbetslös" och fick gå till af.. Jaa, inte helt arbetslös,, jag jobbade ju på Broby.. Sorterade ägg,, en helg i månaden.. Så helt arbetslös var jag ju inte.. Och jag hade inte en aning om vad jag ville göra med livet.. Men jag jobbar iaf som vårdbiträde nu.. Och det är något jag trivs väldigt bra med.. Så jag tänkte söka usk utb igen.. Lite svårt för mig att få komma in på den bara.. Eftersom jag har ett gymnasiebetyg bara.. Och det suger.. När man äntligen iaf fått ett litet hum om vad man kan tänka sig att göra..

Jag bor i en 2a, med katten och karln som jag brukar säga :p
Karln och jag har varit tillsammans i 6 år,, och förlovade i 4 år..
Min katt är 4 år.. Och ligger just nu brevid mig här på soffan och myser^^

Nu ska jag gå och lägga mig,, och hoppas att det där räcker som info om mig^^


En fråga om dagen..

Sandra utmanade mig på detta.. Så det är väl bäst att jag gör det.. :p 
Jag kommer att börja med detta imorgon.. För idag har jag faktiskt inte tid :p 
Detta är frågorna.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Update

För det är en evighet sen jag skrev.. Men jag har verkligen inte haft lust att blogga.. Ingen lust alls.. Och egentligen har jag det inte nu heller.. Men har så brutalt tråkigt.. Klockan är tjugo i tre.. och det är ingen som är vaken och är social med mig.. Suck..

Om jag fortsätter från där jag slutade,, i lördags, så är det väl dags att berätta om söndagen..
Upp tidigt, visste var jag var :P ahha och så iväg till broby.. Höll på att fastna flera gånger i snön.. Gudars vad drivor det var.. Men jag kom iaf till jobbet i tid.. Tjugo över 7 ringde thomas, och sa att han kom så fort han kunde,, han hade kört i diket.. :p haha Eller, jaa, backat i diket när han försökte komma förbi en bil som fastnat mitt i vägen.. :p Fast det hade gått bra för alla iaf.. Och det är ju huvudsaken.. ^^  Iaf, var klar till 12, så hem till mamma lite snabbt,, slängde i färg i hennes hår,, sen åkte vi hem.. Jag hann bada en stund,, och sen åkte jag till väderstad, för lite mer jobb.. Och när jag kom hem var jag massa massa massa trött.. så det blev sängen ganska snart då..

Måndag, hmm, vad gjorde jag i måndags? det var ju igår? jaa.. haha igår så hade jag lite sovmorgon, ända till 8 :P ahha länge va? :p  låg iaf i sängen och slöade till 12, sen gick jag upp, och gick ut på promenad med Tilda.. Senare på kvällen så var det tvätten som gällde.. Mitt ordinarie måndagsnöje :P

Tisdag, och, vi är framme vid idag,, då blir det ju inte så långt iaf det här :P ahah (eller jaa, tekninskt sett så är det ju onsdag idag, men jag har itne sovit än, så det räknas inte :P ) Sovmorgon idag med^^ Ända till typ halv 8 :P ahah och orkade inte göra nått iaf :p bara ligga och slappa.. upp och duscha, sen af till kl 14.. Väldigt givande möte.. verkligen.. suck.. tog tio minuter innan dom sa, jaa, men du ar ju redan jobb, och vet vad du vill,, så du behöver ju inte vara här nu.. NEHE? Suck på af!! Så hem igen,, och sen väntade jag på jocke, och när han kom hem, så åkte jag till sandra.. Och har som vanligt haft massa skoj där.. SLUUUUUURP :p haha det var nog det bästa med hela kvällen tror jag :p men iaf, vi har bakat och så har jag ju lekt massa med Thea med^^ Ho är för söt trollungen :D Bjussar på lite bilder^^
Och nu ska jag nog faktiskt försöka sova^^
Höres =)




Lördag 11/12

Och snart är det lucia,, och fia fyller =)

Dagen idag har faktiskt vara bra^^  Var dock helt död när klockan ringde imorse, visste inte ens vart jag var!! I vems säng jag låg.. För det var ju inte min!! Efter en stund kom dock på att jag var hos mamma :p haha
Och till frulle blev det mumsigt julknäcke, som mamma hade köpt igår.. ^^ Massa musigt!! Var ett helt år sen jag åt det,, så massa mumma!! :D Sen blev det ut och skrapa bilen.. Suck,, tog nästan 5 minuter!! Snacka om att man blir bortskämd när man har varmgarage :p haha :p
Och det gick bra på broby med.. Inte många ägg alls på golvet ^^ Var klar och hemma igen till 12.. Då blev det en dusch lite lunch, och sen började mamma att möblera om lite.. Det var färdigt när jag kom hem från väderstad, och det blev jättemysigt^^
Åkte ju då till väderstad till 16,, och där gick det med bra.. Glad att jag inte hade hemtjänstturen idag.. :p
Nu blir det snart sängen.. Likadant imorrn med.. Fast då hoppas jag att jag vet var jag är iaf :p
Ska bara kika lite till på The Terminal.. För den är bra =) Ni vet, den med Tom Hanks^^ När han är ryss.. Vet ni? Antagligen :P haha

Nehe, vi höres =)

Jobb, idol och snökaos..

Hade lite sovmorgon imorse.. Vilket var ganska skönt^^ Intog frulle med Jocke, och sen packade vi,, och så åkte vi iväg till mamma.. Lämnade alla grejjer, och sen åkte jag till väderstad.. Började 13.. Så alkoholen hade nog gått ur kroppen:p Hoppas jag iaf.. haha tur att man inte blev stannad :p
Jobbet gick kalasbra =) Som vanligt(A) haha
Det började snöa som tusan runt 20 hugget.. Och när jag åkte hem vid 21 till vadstena, så fanns det ingen väg!! Tack och lov för de där vägpinnarna alltså.. Man fick sikta på dom för att hålla någorlunda koll på vart vägen gick.. Men hit kom jag iaf.. Har sett slutet av akt 1 (haha) på idol nu.. OCh hoppas faktiskt att Minnah ska vinna =) Tycker hon är bättre än Jay.. Även fast han oxå är väldigt bra =) Men tycker inte ritkigt att han gjort rätt låtval idag.. Så nu väntar jag på att idol ska börja igen.. Sen blir det sängen.. Jobb på broby imorrn bitti.. Och så Väderstad på kvällen..

Det var det jag ville ha sagt nu..
Ha det gött =)

Julbord med jobbet =)

Måste ju skriva lite om det iaf ^^
Började förfesta lite hos Ida och Lisa kl 16.. (kom hem från lkpg strax efter 15, hann duscha och fixa mig på 30 min, sen gick jag dit) Sen åkte vi till Carro till kl 17.. Då blev det fart påt :p haha Och folket kom indrullandes =) Så det blev ett väldigt kackel :p Julbordet började kl 19.. Och maten var riktigt god.. =) Trots att jag inte alls gillar julmat.. Men gott var det :p haha :p Var hemma strax innan 22 igen.. Och lite småpåverkad,, och så mätt att,, jaa,, mådde ganska illa.. :p Men kvällen var massa trevlig!!
Bjussar på några ack så suddiga bilder..










Jaa det får räcka med bilder :P Nu måste jag åka till väderstad =) Höres =)

Tänkte blogga lite nu =)

Men inte mer än lite.. Är ganska trött.. Och har en rejäl jobbhelg framför mig..
Skulle bara säga att jag haft en kalastrevlig dag.. Hittade massa julklappar med Fia.. Och sen var det ju julbord med jobbet.. Massa kalastrevligt!! <3

Nu, off to bed =)

Mycket planerat!

Har jag idag.. Nu ska jag strax hoppa in i duschen,, sen göra mig iordning lite.. In till lkpg, träffa fia^^ Vi ska gå på stan och leta julklappar.. Kan behövas,, har massor kvar att köpa!! Sen blir det hem, och fixa till sig igen.. För då är det förfest hos carro, och sen blir det julbord med jobbet =)
Ska faktiskt bli riktigt kul.. Och jag kör på nyktert ikväll, jag ska ju jobba imorgon.. Och lördag och söndag^^ 

Nehe, nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre..
Höres =)

Miss i planeringen!!

Jag har ju inte hunnit med att blogga.. Hemskt va? :p haha

Idag blev det en lång förmiddag i sängen, med en bok.. Bara låg och myste.. Så brutalt trött.. Skönt att inte jobba idag faktiskt.. Sen upp runt 13, lagade käk,, sen åkte jocke till jobbet, och jag satte mig vid köksbordet för att slå in lite julklappar till min familj.. Och insåg hur mycket jag har kvar att köpa.. Det här är inte alls bra :S Så blir lite stress iår ändå.. Suck..

Imorrn ska jag träffa Fia, så blir lite julklappsletning imorrn^^

Nu ska jag återgå till att slå in paketen^^
Höres =)

Nattpromenad med Tilda =)



Vi är sådär sjukt megasnygga :p hahahah

Rackarns!

Det blev inget gym idag.. Får ta det imorrn istället =)
Efter jobbet blev det en chock när jag kom innanför dörrn!! Men men, nog om det..

Sen kom Tilda och Ida, och så tog vi en fika på stan, sen upp till parken och hämtade våra biljetter till juldagen^^

Nu är det snart dh och ct.. Så jag har lite att se fram emot nu =)
Höres =)

Tisdag =)

Och ikväll är det dh igen! :D Woohoo!! :p

Men nu är klockan 6,, och det är snart dags att röra sig mot jobbet.. Så en heldag där, sen hem lite snabbt och packa träningskläder, sen blir det gymmet^^ Och så ska vi hämta ut biljetterna till juldagen med^^
Och gudars, vad jag är trött nu.. Egentligen borde man nog inte köra bil när man är såhär trött.. Känns farligt.. Så jag hoppas att jag, och alla andra i trafiken överlever...

Fortfarande död..

Eller jaa, dödare,, kan man säga så? :p haha
Jag är så brutalt enormt trött.. Och fick precis veta att det blir en heldag på jobbet imorrn.. Jag som hade tänkt sova imorrn.. Men tji fick jag.. :p
Nu borde jag förbereda lite inför mitt vanliga måndagsnöje, men jag vet inte om jag orkar.. Suck.. Vill sova!!

Jag känner mig,, död...

Suck.. Hade inte en aning om vad det var som hände när klockan ringde..
Först tänkte jag, vem är dumhuvudet som skickar sms mitt i natten?! Sen bara, ett till?!?! Gaah!!  Sen insåg jag att det var larmet,, och då vart det, va?! Varför har jag ställt larmet?! Och sen trillade poletten ner.. Jobb.. Upp och jobba.. Suck.. Jag som är så brutalt trött.. Vill sova.. Men tji fick jag.. Tur att det bara är ett kort pass.. Kanske kan sova nån timme när jag kommer hem eller nått..

Förövrigt är det nog tur att jag ska träna idag igen, för min träningsvärk har nästan gått över helt :p haha

2:a Advent ^^

Men jag har inte hunnit tända det andra ljuset här hemma.. :/ Lite tråkigt, och jag kan ju inte tända det nu, bara för att liksom.. Så det får vänta tills imorrn..
Och imorrn blev det även lite extra jobb.. Fast bara en kort tur.. 7-10.. Så det är ganska skönt.. Sen blir det hem, umgås lite med Jocke, och sen kommer Johanna runt 14-15,, så då blir det en tur till gymmet igen =) Skönt att bota träningsvärken med lite mera träning :P haha

Nu tänkte jag nog snart försöka sova.. Eftersom det blir jobb.. Får se hur väl jag lyckas med det..
Höres=)

Godmorgon!!!!

Gudars vad pepp jag är idag!! Helt otroligt mycket energi,, trots att jag har massa ont i träningsvärken :P haha
Känner mig hellustig.. Fast på ett bra sätt.. Så jaa, nånting måste ju vara fel :p hehe

I övrigt så blir det jobb idag, det kanske jag sa igår förresten? Hmm, svårt att hålla koll på vad man skriver, för man orkar ju inte kolla själv innan man skriver liksom haha :p det är ju jobbigt :p
Så yes, jobb 12-21 idag.. Jag som hade hoppats på att vara ledig,, gå på teater med Sandra, och hinna med att handla lite fler julklappar med jocke.. Men så blev det inte..

Nu ska jag försöka pilla i mig lite frulle.. Och sen ta en dusch innan jobbet.. Skriver kanske ikväll^^
Höres =)


Kväller..

Och jag har så ont i kroppen.. Fy vilken träningsvärk :p haha
Men det känns bra ändå ^^ när jag inte rör på mig (A) :p

Har haft en bra dag med Tilda^^ Alltid lika kul :p
Och när vi var ute och gick så ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba imorrn..
Så jaa, bara att jobba då..Behöver ju pengarna.. Tur att man trivs så bra med jobbet iaf :p haha

Skulle ha sett film med Jocke nu, men erik kom med, så det blev inget av med det..
Blir datakväll med folk på msn istället :p


Godmorgon Lördag =)

Jag lyckades faktiskt somna runt 5 imorse sen =) Och har varit uppe snart en timme.. Så inte så mycket sömn direkt :p men jag har ju sovit lite iaf.. Och inga mardrömmar inatt.. Skönt det!!

Nu blir det snart lite frukost tänkte jag.. Och senare skulle jag träffa Tilda.. Hoppas vädret blir lite bättre bara.. Jag vill ha sol!! Jahopp nehepp.. Jag är alldeles för rastlös för att sitta här nu..
Höres =)

nananananana

vad är det för fel på min dygnsrytm egentgligen??
suck.. blir så trött på att inte kunna sova.. att ha mardrömmar hela tiden.. klart man inte vill sova då..
så, jag sitter här,, som andra nätter.. fortfarande vaken.. sen lägger jag mig om nån timme kanske,, och sen försöker jag sova, och går upp vid nio iaf.. så itne mycket sömn, om jag lyckas somna..


ajajaj

jag känner redan nu vilken brutal tränigsvärk jag lär ha när jag vaknar imorrn.. men det som inte dödar, det härdar :p och det gör ont redan nu.. så jag härdas väl :p hahah

var iaf massa trevligt att träffa johanna.. det var ju evigheter sen.. så skönt att prata lite =)

och nu måste jag visst åka och hämta en asfull karl.. så bäst att röra sig..

Äntligen helg ^^

Och idag står det massor på schemat.. :p haha Men jag har redan planerat om i det :p
Nu skulle jag egentligen ha varit och tränat.. Men ehm,, jag sov faktiskt.. :p Så det blir ev träning med Johanna efter att jocke åkt sen istället.. Så nu ska jag hinna med att städa lite.. Och så handla lite.. Och jag är så seg, så hur jag ska hinna det innan 14 och laga mat tills dess, det vet jag inte.. Men jaa, det löser sig väl antagligen :p
Och fortare lär det gå om jag inte sitter vid datorn och slöar :p

Omkastade planer..

Men börjar med att skriva lite om gårdagen..
Var och träffade Sandra^^
Hämtade henne vid skolan typ halv 12.. Sen drog vi till Tornby.. Först blev det en sväng på Rusta.. Sen in på willys,, så hon fick handla lite^^ Efter det käkade vi lunch ihop^^ Asgott, trots att jag åt med en grottmänniska :p hahah
Efter det blev det Maxi en snabbis, och sen hem till henne.. Packa upp alla varor,, sen hämta Thea på dagis =)
Sen blev det lite filmmys, och så färgade jag sandras hår med,, som blev typ blått :p hahah Tur att den blå tonen går ner, och hon fick ju silverschampo av mig med, det ska hjälpa^^ Sen blev det hem.. Hade myskväll med Jocke i soffan.. Han tittade på greys med mig (!) och sen såg vi nikita oxå=) Sen blev det sängen.. Massa trött!!
Men kunde inte sova för det...

Imorse körde jag jocke till jobbet, så jag kom astidigt till mitt, men men, smällar man får ta.. :p
Slutade kl 13,, och så fick jag en ny bokning.. Så jag börjar kl 16 igen.. Suck.. Jag som hade planer för kvällen..
Skulle ju till Kusinen och fixa datorn (jocke skulle) och så umgås lite.. Men nu blir det istället så att jocke får köra mig till jobbet,, sen får han åka dit och fixa datorn själv.. :p

Så idag blir det 11 timmars jobb.. Jäjj.. Jag som är astrött.. Men men,, det går..
Nu ska jag laga nått litet att äta.. (läs ta en macka eller nått) Sen hämta jocke på jobbet, systemet en snabbis, sen tillbaka till jobbet.. Stress, stress, stress :p

Tur att man är ung!! Iaf 20 dar till.. Sen blir jag ju asgammal!! (A) :p haha


RSS 2.0