Fredag

Ojdå,, det var visst ett par dagar sen jag skrev nu..
Så det kanske är dags för lite uppdatering..

I tisdags så åkte jag ju till mamma tidigt som faan på morgonen,, för hon skulle ju till STHLM och gravsättningen.. Så jag jobbade istället för henne.. Sen åkte jag hem,, och myste lite med jocke en stund innan han åkte till jobbet..

I onsdags gjorde jag inte speciellt mycket på dan,, men sen på kvällen kom mamma och hämtade mig.. För nu ska jag vara "hästvakt".. I 10 dagar!!! Det är ju hur lång tid som helst,, men va faan,, det är ju pengar!!"! Och det är ju snart jul så det behövs..

I går då,, då hade drängen Jacob glömt ge hästarna mat så dom var ju ashungriga när jag kom vid nio.. Så jag fick ju vänta 40 minuter på att de skulle äta innan jag kunde släppa ut dom och börja mocka.. Annars hände inte så mycket.. Det var kallt som faan bara..

Idag,, så har jag ( förutom att ta hand om hästarna) varit till Motala med mamma och handlat en present till min babe,, eftersom vi firar 4 år på måndag.. ( Helt otroligt att det har varat så långe och att det gått så fort..)

Snart kommer min babe till mamma och då ska han få massor av pussar.. Av mig alltså,, hehehe..

aja,, vi höres..

Klart slut.. ;p

Fortfarande trött..

För jag har inte sovit en blund inatt.. =/
Nu ska jag äta lite,, sen åker jag och jobbar..

Klart slut.. ;p

Trööööött...

Som bara den!!

Väntar på att tiden ska gå lite så att jag kan hämta tvätten.. Sen ska jag sova!!!
ska ju upp jättetidigt imorrn!!

Så inatt kommer jag inte att öppna garaget åt Jocke,, orkar inte,. Men han lovade att han skulle ge mig en godnatt puss när han la sig.. =) Det är ju alltid nått.. Har bara träffat Jocke typ 10 minuter idag.. Och då var Henke här.. =/ Det suger ju en aning.. Men jag får träffa honom nästan en hel timme imorrn om jag har tur.. Det beror på om det strular imorrn på jobbet eller inte.. Hoppas det funkar som det ska.. För jag saknar min babe ju!!

Nee,, nu får tvätten vara torr.. Även om den inte är det.. Jag orkar inte vara uppe längre..

Klart slut.. ;p

Måndag morgon..

Godmorgon!!
Tänkte börja dagen med ett glatt och positivt inlägg.. :D

Äsch,, vem försöker jag lura??

Jag är så jävla trött.. Dels för att jag har blodbrist så att det skriker om det,, och dels för att jag knappt inte kunnat sova alls den senaste veckan.. Och så känns det som om jag håller på at bli sjuk igen..

Men men,, nu ska jag snart iväg till Salle och umgås lite..=) Vi ska en sväng till Ikano,, Salle skulle köpa nått till senare idag,, eftersom hon och jimmy varit tillsammans 9 månader idag! :D Grattis till er!!

Nehe,, käka lite frukost kanske,, får se om det går ner nått..

Klart slut.. ;p


Bada ifred??

Nae,, skulle inte tro det..

Det slår aldrig fel.. Så fort jag lägger mig i badet så ringer telefonen..
Först ringde det på hemtelefon,, sen på mobilerna,, och sen på hemtelefon igen,, det var mamma,, och hon babbla ju på säkert en halvtimme eller nått kändes det som,, hehe.. nae men en stund iaf,, så hade jag bara precis hunnit lägga på och lagt mig i badet igen.. men jag hade telefon kvar i badrummet,, och det var tur det för 2 minuter senare ringde salle.. =) det var mys att prata lite med henne,, eller lite,, nästan 1 ½ timme,, så vattnet vart ju kallt,, hehe,, men det gör inte nått.. det var skönt att prata.. =)
Nu ska jag laga mat,, vet inte vad än,, det märks,, sen ska jocke träna och sen ska vi till mamma,, jag ska färga hennes hår,, och jocke ska fixa lite med victors moppe.. Hoppas det funkar den här gången,,

Ojdå,, klockan tickar iväg,, måste börja med maten nu..

Klart slut.. ;p

Förresten..

Köpte ju nya muggar häromdagen!! Dom måste nu ju få se.. :D
  4 St sånna här..

 Och 6 sånna här!!

Och dom är asgoda att dricka ur!! :D


Lkpg x2

Mmm,, idag blir det lite körigt.. Ska till Lkpg med mormor nu på morgonen,, hon skulle köpa lite hyllor eller nått på IKEA,, så då behöver hon bärhjälp och så får jag ju sätta ihop det åt henne med.. Men det ska bli skönt at träffa mormor själv oxå,, det var evigheter sen det hände..

Sen ska Jocke och jag in igen sen när han slutat jobba och vi har ätit.. Då ska vi till Rusta och Biltema.. det blir najs=)..

Klart slut.. ;p


jahaja.....

Okej,, nu är jag irriterad,, det känns jävligt illa att läsa om sig själv för att få reda på hur irriterad någon är på en.. Borde man inte ta upp det med personen då istället för att skriva om det, så att alla kan läsa om det.? Men nu ska jag göra på samma sätt så får vi se hur det känns..

För det första så frågade jag inte om du kunde skaffa barnvakt så vi kunde festa midsommar,, utan jag frågade om ni ville vara med och grilla och dricka lite,, inget tvång något av det.. Och jag förstod om du ville vara hemma och spendera tiden med thea med..

Och vadå lämna bort thea så att vi kan umgås.. jag har då faan inte sagt det..
och att vi skrattade ju knappst inte åt att hon inte åt,, utan det att hon var så himla söt med mat överallt..
det är ju inte för att vi inte vill att hon ska gå upp i vikt,, det förstår du väl själv??
och att sofia och jag stannade länge,, du bad mig att stanna ett tag även fast jimmy skulle komma vid fyra,, så det förstår jag faktiskt inte varför du skrev iaf,, och det var inte jag som sa att vi hade umgåtts klart..
du borde ju veta att jag tycker om att umgås med dig.. och självklart det lilla charmtrollet med..
så jag förstår inte varför du klagar på mig..

om du stör dig så mycket så tycker jag att du kan ta upp det med mig istället för att skriva om det..
för det sårar faan..


Torsdag..

Sitter och väntar på att klockan ska gå lite,, så att Jocke kommer hem,, jag ska gå ut och öppna garaget åt honom sen,,

Har för övrigt läst ut boken tidigare idag,, Den som jag låna igår,, så nu har jag inget att läsa.. SURT.. Men boken var iaf ASBRA!!! Kan knappt vänta på att läsa dom andra två!!!

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Henke kom förbi ett par timmar och så var jag barnvakt åt Tommy..
Men annars har det inte varit mycket..

Klart slut.. ;p

Fy faaan....

VILKEN HÄRLIG DAG!!!

Jao,, ni vet ju hur morgonen utspelade sig,,
Men resten av dan asså,, Så himla skoj,, :D Kommer sova asgott inatt kan jag ju säga,, är såå trött..
Men men,, dagen var iaf askul!! :D


Nu ska jag snart kolla på tv,, sen ska jag nog lägga mig och läsa lite i nya boken jag låna av Salle.. :D

Klart slut.. ;p

Onsdag morgon..

Det var nog tur att jag vakna innan kl ringde idag.. För när jag gick förbi spegeln insåg jag att jag såg ut som ett öde värre än döden!! Asså,, fyy faan.. Helt försörd verkligen!! Tänk om jag kommit till salle då,, hon hade ju inte vågat öpnna dörrn ens,, när döden står utanför och knackar på dörrn..
Det är tur att dom uppfunnit smink asså,, annars hade jag nog inte gått utanför dörrn idag..
Aja,, nu ska jag bara käka frukost,, sen ska jag dra till Sallbe=) Vi ska ha mys/film/tribe dag idag med Sofia.. =) Det kommer bli kalaskul!!

Och om inte Jimmy har kommit till fyra så stannar jag ett tag till och hjälper Salle med Thea medans hon tvättar..

Klart slut.. ;p

Datakrasch!!

Och det var faan inte mitt fel den här gången heller!!

Vårt virusprogram släppte igenom nått virus,, så hela datorn krascha!! Men tack och lov så hann vi rädda alla bilder och musiken!! :D
Annars hade jag ju gått under!!

Så man var ju tvungen att ladda ner msn igen,, så nu får ni allt skicka alla roliga och söta gubbar som ni har!! :D

Klart slut.. ;´p

Helgen..

Fredag: Hämtade lite delar till Victors moppe och sen åkte vi ut till mamma för att skruva lite.. Men klart som faan,, det funka iaf inte,, så var tvungen att beställa nya delar,, fast dom skulle inte komma förrns på onsdag,, långt ju,, och Victor är as irriterad över det,, men va faan,, inte mitt fel ju.. Aja,, se åkte vi hem och hämtade paket på Ica.. Våra gitarrer hade kommit,, så då vart det till att spela GH hela kvällen.. Väldigt lyckat måste jag faktiskt säga,, det var askul!! Och så spöade jag Jocke oxå,, hehe..

Lördag: Åkte ut till mamma och tog en kaffe.. Hon var ensam hemma,, Victor var på malmen och hämtade uniform,, eller just det,, det heter ju överdragsklädsel när man är ungdom,, annars är man ju barnsoldat,, men men.. Sofia var på Liseberg med skolan och pappa körde rally.. =)
Sen på kvällen så vart det mer GH!! :D

Söndag: Mmm,, vaknade idag med fruktansvärd huvudvärk.. Men det var ju bara att kravla sig upp ur sängen ändå,, Har städdag idag,, men det gick fort.. Så nu ska jag lägga mig och läsa det sista kapitlet ur boken jag lånade av Sandra.. Har inte direkt haft tid att läsa den sista veckan,, det har varit så mycket annat.. Men men,, nu ska jag läsa klart så att jag kan lämna tillbaka boken på onsdag,, och förhoppningsvis få låna nästa med.. Men det tror ag nog,, det var ju så det var planerat,, hehe..

Aja, vi höres la senare..

Klart slut.. ;p


Begravningen..












Här skiljs våra vägar i livet.
Den väg vi tillsammans fick gå.
Vi tog aldrig något för givet.
Vår saknad känns smärtsam ändå.
Du skänkte oss glädjen och skratten.
I din värld fick vi komma in.
Du var den lyssnande rösten i natten.
Du gav oss den tid som var din.♥





















Idag har vi varit på din begravning "svärfar". Den var så fin. Vi saknar dig så mycket.
Önskar att du kunde komma tillbaka. Vi behöver dig fortfarande!

Nya håret!! :D



Så,, nu har jag färgat och färgat och färgat,, men nu är jag faktiskt nöjd!! :D

Färgar håret..

Jag började ju igår med att färga håret blont,, ochdet blev asbra!! Jättenöjd med färgen,,
Så idag så skulle jag ju göra röda slingor,, men det blev inte bra,, så var tvungen att ta röd färg i hela underhåret,, hoppas på att det blir bra..Annars blir håret mörkt,, haha..

Klart slut.. ;p

RSS 2.0