Nu åker vi

Till Ullared,,=)
Ska hitta lite julklappar tänkte vi,, och det är tidigt som faan!!
Tror nappast att jjag orkar skriva ikväll.. Så vi hörs imorrn.. Puss

God morgon!

Är det inte,, fyy faan vad trött jag är.. Och jocke hittade inte sina bilnycklar heller imorse.. Så han fick ta mina,, gissa vart han hade tappat dom:? Joo,, I BILEN!!! Tur att jag hade nycklar då.. Men iaf,, upp när hans klocka ringde halv sex,, vi tänkte käka frukost tillsammans idag,, eftersom jag ska till Sandra vid nio,, så jag tyckte det var rätt lagom att gå upp då,, så jag lagade lite gröt för det ville jocke ha.. Sen la vi oss i sängen och myste en liten stund innan han var tvungen att åka,, och han kom ju somsagt iväg senare,, eftersom han tappat bort nycklarna.....

Igår så ombesiktade vi bilen oxå,, och den fick godkänt den här gången! NICE!! Då slipper man tänka på att det är fel på den hela tiden..
Sen efter det så åkte vi och storhandlade,, och så köpte jag en jättefin lila klänning,, ( vill ha den svarta oxå!! ) Som jag tänkte att jag skulle ha den trettonde sen,, när vi ska fira Sofias och min födelsedag.. =) Tror det blir kalas.. :D hehe

Nehe,, nu ska jag duscha lite,, så jag vaknar till ordentligt,, ( inte för att jag tror det kommer funka,, men ändå..)
Sen ska jag till mina änglar i lkpg,, vi ska kolla lite på julklappar och käka lunch på chili,,
( tror jag det var.. )

Och jaa Sandra,, JAG KOMMER KASTA SNÖ PÅ DIG!!! HAHAHHAHAHAHA

Hörs sen.. hehe

Måndag,,

Idag,, så har jag ( tro det eller ej,, ) varit och gymmat.. Jaa faktiskt,, jag,, bland människor,, haha kan ni tänka er?? Men det kändes faktiskt ganska bra att röra lite på sig,, ( fast jag lär ju ha en jävla värk imorrn.. )
Annars hände det inte så mycket idag,, jag städade lite,, och så kom henke en liten stund och lämna en skiva..

Eller,, jaa,, Sandra ringde en liten stund,, eller jaa,, liten stund,, hehe.. Vi prata nästan i 2 timmar.. =) Men det var nice,, och den här gången låg jag ju inte och badade iaf,, hehe..

Annars så har jag ju tvättstugan idag,, som alla andra måndagar..

Nehe,, nu ska jag nog läsa klart boken tror jag,, sen blir det en sväng ner till tvättstugan igen,, och sen får jag sova.. Är astrött efter gymmet ju.. hehe

Hörs.. :D

Fredagen.. ( Lite såhär i efterhand.. )

Jaa,, fredagen och mitt besök hos Sofia var jättekul.!

Först möttes vi på stationen och sen gick vi på stan en liten stund.. Jag behövde köpa hårfärg.. (tröttnade på att den röda färgen bara rann ut hela tiden,, så jag köpte brun.. )
Och så passade jag på och färga det hos Sofia oxå,, och det blev jättebra,, skiftar i brunt och rött.. Så det ser faktiskt väldigt naturligt ut.. ( Tycker jag iaf..  )
Sen gick vi ju och såg Twilight.. Och jag måste säga att den var JÄTTEBRA!!!!!! Nu vill jag verkligen läsa böckerna,, hehe =) Så det kanske blir till att gå till biblioteket ( för första gången här i Mjölby ) och låna alla böcker.. :D Annars kanske jag kan låna dom av Sofia.. Vi får se helt enkelt..
Jaa,, och sen var det ju helg,, och jag jobbade,, men det visste ni ju redan,, förutsatt att ni har läst tidigare inlägg förstås.. hehe..

Nee,, nu ska jag ner i tvättstugan.. Så det kommer en uppdatering om vad som hänt idag lite senare.. =)

Hörs sen.. =)

Bio ikväll.. :D

Med Sofia!! Det ska bli nice!!

Ojdå,, det var visst ett tag sen jag skrev nu.. Det har inte hänt så mycket sen i måndags när jag var hos Sandra.. Har städat och grejjat lite bara..

Ska iofs till arbetsförmedlingen nu halv tre.. Men det är ju knappast kul.. Sen ska jga hem och käka nått tror jag,, och sen drar jag till LKPG och Sofia.. :D

Nu i helgen så ska jag både jobba och ha hästarna,, så det blir fullt upp.. Så jag har antagligen inte tid att skriva nått i helgen.. Bara så ni vet..

Hörs.. :D

Jaha,,

Då var det måndag då.. Nu sitter jag här framför datorn och äter lite fil och flinger,, mumsigt.. Och snart ska jag dra iväg och träffa Sandra och Thea!!!<3 Det är nog 3 veckor sen tror jag.. Det suger att behöva jobba när man vill umgås ju.. Men nu så.. =) Tar nog bilen in tror jag.. Pinsamt att visa sig bland folk när man inte lärt sig fixa håret än ju.. hahhahha

Aja,, nu ska ag borsta tänderna och sen mysa en liten stund med jocke innan jag åker.. Annars hinner jag ju bara se honom i typ 5 minuter när jag lämnar bilen åt honom.. =/

Hörs sen.. :D

åhh

ibland blir man bara så trött..

Jag vågade!!! :D

Joo faktiskt,, helt ärligt,, Jag vågde klippa av mig håret.. Så nu ser jag ut som en man,, haha nee,, skoja bara.. ;p



Såå,, vad tycker ni??

Klippa håret..

Jaa,, det är precis vad jag ska göra idag.. Kl 11.. Men jag tror inte att jag vågar klippa det kort.. :S

Leif vad skönt!!!

Nu har alla åkt och jag får änligen vila,, har varit hur stressad som helst den här veckan,, jobbigt!!

Så nu ska jag bara bära ut de sista kaffekopparna,, sen ska jag faan lägga mig och sova!! Är astrött!!

Har en väldig massa ångest inför imorrn med,, önskar någon kunde följa med mig,, så att jag verkligen vågar..


Städar

Och det är tråkigt som faan.. Jag har egentligen inte lust,, men det kommer ju massa folk imorrn,, så jag måste ju.. Inte för att det är stökigt egentligen,, bara att det måste dammas lite och skuras,, så det går ju fort att göra,, men när man inte känner för det tar det faan tid.. Jag började vid elva,, och jag har inte ens kommit halvvägs,, man bara strosar och gör en massa annat som man inte ska göra..
Nee,, måste ta tag i det nu och bli klar så jag hinner duscha innan jocke kommer hem,, vi ska till mamma ikväll på kryddparty,, jaa eller,, jag ska,, jocke kommer nog vara i garaget..

Hörs..

Måndag..

Upp tidigt i morse,, eller aa,, tidigt och tidigt,, vid åtta,, men ändå,, sen så gjorde jag mig iordning och sen kom erik och hämtade mig.. Skulle in till LKPG och köpa presenter till jocke,, gick faan på nästan tusen kr.. tur att det är fler som är med på presenterna,, annars hade jag ju blivit totalt ruinerad,, heheh,, men det är han värd.. =)

Så nu ska jag strax slå in hans presenter,, måste till stan först och köpa presentpapper,, för jag upptäckte att jag inte hade nått hemma,, och så måste jag till arbetsförmedlingen oxå,, och lämna ett papper och få några nya,,

Höres senare..

Klart slut.. ;p

Håret

Jaa,, då har jag färgat håret igen då,, och nu vart det nästan bra,, men jag ska ju klippa mig på fredag så det är ingen idé att jag färgar mer nu.. det får helt enket se ut som det gör..

Behöver hjälp med att välja frisyr oxå,, Så nu får ni hjälpa mig..
  eller  eller   


Så hjälp mig välja nu!!!

Fars dag..

Jao,, idag är det fars dag,, så vi var en sväng till graven och tände ljus och så var vi hem till mamma och pappa,, hade köpt en jättetriss,, helfrän,, =) fast han vann inget.. :/ lite tråkigt,, men ändå.. det är ju tanken som räknas.. Sen åkte vi hem oh började baka bullar,, eftersom jocke fyller på onsdag och vi hinner inte baka dom i veckan,, (DOM BLEV KALASGODA!!!) och nu håller jag på och färgar håret..
Jaa,, igen.. jag vet.. men det var ju superblont innan ju,, så det blev ljusare över och mörkare under,, så nu hoppas jag att allt ska få samma färg,, annars vet jag inte vad jag gör.. hoppar i ån kanske,, fast det är nog kallt som faan så jag får nog vänta tills i sommar med det,, hehe..
Aja,, nu ska jag nog smyga ut i köket och sno en bulle.. hehehe

Skriver väl om hur håret blev sen,, eller kanske inte,, beror på om jag orkar,, hahaha

Klart slut.. ;p

Grillning på Omberg

Det var jättenice!! :D
Trevligt som faan,, hehe..
Vi skulle varit där vid tolv,, men eftersom mamma hade glömt korvbröd,, så var vi tvugna att åka och köpa det,, så vi kom lite senare,, men dom hade inte börjat iaf,, så när vi kom så började vi grilla korv,, och det var asgott!! Har inte grillat korv sen förra året ju,, i somras så grillade vi bara kött.. så det var jättegott med korv!!
Iaf så var det jättenice.. (ligger lite bilder uppe på bdb för er som vill kolla.. =) )

Lördag

Idag ska vi åka till Omberg och grilla..
 
Kommer en uppdatering senare.. :D

IG... =(

För bilen,, Den blev inte godkänd på besiktningen.. Men jocke har redan köpt nya delar till det som var fel på den,, så det är snart löst,, så vi kan ombesikta bilen..

Vi var och handlade idag,, det behövdes,, det fanns ju inget hemma i frysen ju,, hehe..
Så vi sprang in en sväng på Maxi för jag behövde nya vantar,, och jag köte gröna,, assnygga,, och så köpte jag en assnygg grön halsduk oxå,, och den är så himla skön så det finns inte,, Mysobjekt!!!

Nu ska jag snart börja laga mat,, men innan det tänkte jag att jag skulle bränna mamma Mia,, den är jättebra.. :D så vi kan se på den sen.. :D

Klart slut.. ;p

Nu har jag äntligen,,,

Beställt tid för att klippa mig!!! Den 14/11.. Alltså nästa fredag.. :D

Det behövs!! Har inte klippt mig på nästan ett år,, och mitt hår är verkligen jätteslitet..
Men jag kommer antagligen inte bli nöjd sen iaf,, är rätt så petig med mitt hår.. Och nu vill jag ju ha det långt,, men jag måste nog klippa rätt så kort.. =(

Då var det dags för en uppdatering..

Jaa,, som ni vet så har jag ju varit hos mamma nu aslänge.. Eftersom jag har haft hästarna..
Lite jobbigt att gå upp varje morron vid 6 dock,, men man vande sig rätt snabbt och i morse så vaknade jag halv sju och kunde inte somna om,, kroppen hade ju ställt in sig på att gå upp tidigt ju,, hoppas jag kan sova längre imorrn..

Iaf så har det varit skönt att komma ifrån "stan" och va ute på landet.. =) Fast jag har ju saknat Jocke nått enormt mycket!!
Förra veckan firade vi ju 4 år.. ( Shit,, helt otroligt att det hållt så länge!! Är så lycklig!! <3 ) Då gick vi på Ming och käkade,, ASGOTT!!! Sen såg vi på hsm3,, och den var bra! :D

Skulle färga håret oxå,, det blev ju lite mobbat sist,, fast snyggt ändå,, men iaf,, så,, skulle jag ha lite mer blont då tänkte jag,, och färgade några slingor av det röda,, men va faan,, det blev ju CHOCKROSA!!!! Så då fick hela håret bli rött istället,, Men det blev faktiskt rätt coolt,, på ett udda vis,, har ju aldrig varit helt rödhårig förut,, hahaha

Vi var och hälsade på Johanna och Kotten en sväng i lördags oxå,, det var jättetrevligt!! Fikade och hade det mys.. Var ju aslänge sen vi träffade dom,, så det var jätteskönt att bara sitta och snacka massa skit,, och inte svara i telefonen,, (hahaha)

Då tar vi lite tråkigare saker.. Gammelmormor ramlade och slog i huvudet så hon fick ligga på sjukan några dagar,, hennes blodvärden var jättedåliga,, men nu är hon hemma och det känns jättebra!! Ska ringa till henne lite senare tänkte jag..

Nu,, så tvättar jag och väntar mest på att klockan ska bli nio så jag kan se på tv.. Det är ju Grey´s Anatomy ( tror jag det stavas,, orkar inte kolla.. ) ikväll,, och det måste jag ju se!!! :D

Aja,, nu ska jag kila ner i tvättstugan igen,, första maskin borde vara klar nu..

Vi höres..

Klart slut.. ;p

Äntligen hemma!!

och det är asskönt!!
orkar inte uppdatera om veckan som varit nu,, gör det senare eller imorrn,,

RSS 2.0