usch,,

allt känns bara skit,, jag vet inte ens vad det är som är fel.. det känns inte som om det är värt ett skit längre,,

Lite efter sådär..

Jag sa ju att jag skulle skriva i söndags,, men det blev inte så.. hehe
Jag var så fruktansvärt trött,, eftersom jag inte hade sovit typ nått till lördagen,, och så vart det ju sent,, var hemma runt 3..
Men kul var det iaf!! :D  Jag skulle ju inte dricka,, men så blev det iaf.. Jag fick definitvt inte vara nykter och köra.. nehe,, inte alls.. Men det gjorde ju inget,, haha..

Igår,, så var jag och träffade Sandra och Thea,, och det är alltid lika kul! :D Leka med Thea<33 Och Sallbe med såklart!! :D
Vi spådde varndra på kvällen och spelade massa kort.. Askul!! Stackars Jimmy,, han trodde nog att vi var höga eller nått när han kom hem,, hahah.. Men kul hade vi iaf..

Idag,, så fick jag värsta rycket,, och storstädade,, damma och skura och grejja och fixa..
Och så kom Johanna vid 18.. Och det var kalas mysigt!! :D Tack =)

Nu ska jag nog snart lägga mig tror jag.. Eller så stannar jag uppe tills Jocke kommer hem,, vet inte,, har inte bestämt mig än.. Det är sånt som märks..

Men vi höres av.. :D
Herrå

Magget ikväll =)

Och Björn Rosenström.. :D
Hoppas det blir kul.. Även fast jag ska vara nykter..
Skriver imorrn om hur det va =)

Bara för att jag lovade,,

Så kommer det ett litet inlägg nu..

Idag fick jag min första tid genom vikariebanken.. =) Nice nice,, så idag har jag jobbat hela dan.. Trevligt som faan.. Och så fick jag egen kod till nycklarna och tagg och lite sånna grejjer..

Nu på kvällen så har vi varit hos Patte.. Han fyller idag.. 39,, så nu är det bara 1 år kvar till 40..

Nee,, nu orkar jag inte mer.. Men det blev ju lite iaf.. Hoppas det räcker..

Herrå min trogna läsare.. hahaha

Today is a new day..

Here come's a blogginlägg.. Yeah,, I know,, but sometimes it's rather fun just playing whit the words.. And,, everyone knows how fun it is to speak swengelska.. Therfore,, here comes a blogginlägg in just that way..

I dont really know whats fel on mig today,, in my mind,, all my tankar have been on english today.. And it really sucks,, beacuse I'm not even sure of what I'm thinking.. Kind of depressing..

Men,, föär att försöka komma ifrån det så kanske jag borde skriva på svenska iaf?? Or,, should I??

Iaf,, valborg har ju passerat,, och det var rätt så kul.. =) Vi var i skänninge,, som vanligt..
I helgen jobbade jag,, I måndags och tisdags så var det hönsutplockning.. Även på torsdag,, sen ska jag ha hästarna från fredag till tisdag.. fullt upp..

Idag har jag varit och träffat sandra,, och det var nice =) Vi möttes på stan och gick till skattemyndigheten,, och sen till Kunskapstorget,, så att Sandra kunde lämna in sin ansökan till skolan.. Sen gick vi på stan en stund och sen åkte vi hem till henne.. såg på ett par avsnitt oth och sen var det dags att åka hem,, jag har ju tvätten idag.. Och det har gått bra,, väntar bara på att det ska torka nu.. Sen ska jag bara kolla klart på grey's,, och sen blir det sängen.. är så trött i huvudet..


Nehe,, det får räcka..

Herrå

RSS 2.0