Årets första dopp..

Yes,, igår blev det av,, att bada ute.. Fast det var kallt som satan! Men skönt ändå.. :p

Har visst inte skrivit sen midsommar märkte jag,, men det har ju varit så mycket annat,, och nu har jag inte tid att skriva heller egentligen.. Skulle bara skriva att jag badat,, hehe

Midsommar

Jaa,, mitten av sommaren.. nu vänder det och går mot mörkare tider igen.. haha neevars,, riktigt så deppig är jag inte..
Det ska bli kul att komma ut på landet och supa skallen i småbitar,, haha naevars,, riktigt så långt går det nog inte hoppas jag.. haha..
Glad midsommar på er allihop.. :D

Duktig!

Jaa,, eftersom jag har varit så jätteduktig med att uppdatera min blogg en hel massa nu den senaste tiden,, så tyckte min cykel att det var dags att ge mig en belöning.. Så när jag cyklade iväg till affären för att köpa lite mjölk  och kattmat så tyckte styret på cykeln att nu jäfflar ska jag nästan trilla av..
Styret bara försvann,, vilket innebar att jag for framstupa på huvudet typ.. Slog i ena knät och är allmänt öm hela kroppen eftersom cykeln kom över mig..
Så nu känner jag mig verkligen som 5 år igen,, när jag sitter här med mitt uppskrapade knä med plåster på..
Fast måste ju ändå säga att jag är glad över att mina byxor faktiskt inte gick sönder.. Ibland är det bra med jeans..
Speciellt när det är det ända par jag har som sitter snyggt!!

Så imorrn får Jocke faan ta och kolla på min cykel,, för jag tänker inte ge mig ut ocyh cykla igen förrns den är lagad!
Så det så..

Ny vecka.. Igen..

Och det innebär att jag ska tvätta ikväll.. Oh,, vad skoj!! :D Eller inte.. Har ingen lust alls..
Men man måste ju,, om man vill ha rena kläder,, haha..

Men iaf i lördags hade jag jättekul med Johanna <3
Och imorrn ska jag på lyftteknik på boken.. Tar hela dan..
På onsdag ska jag till Sandra på dan och sen vadstena på kvällen,, om det inte regnar,, då skiter jag nog i det..
På torsdag blir det till att fixa midsommarstång och lite sånt och sen på fredag är det feest!! :D
Lördag hade jag planerat att vara bakis,, hahah
Söndag ska jag nog ev hinna med och städa och sen är det måndag igen.. Den här veckan lär ju gå fort..

Men nu ska jag hinna sova en stund innan jag ska börja tvätta.. Har fruktansvärt ont i huvudet.. :S

Partysugen!!

Och det är långt tills ikväll.. Men men,, man får väl ta och göra det bästa av situationen och börja lite smått i sin ensamhet,, haha.. Neevars.. väntar faktiskt tills johanna kommer.. Men hon kommer ju snart.. haha Så då börjar vi väl kan jag tänka.. :p

Men jag hoppas att vi kommer ha kul ikväll.. Men om det spöregnar hela dan kan det ju bli lite jobbigt.. För då blir det kallt.. Så ikväll blir det jag som är assnygg i min fleecejacka,, hahaha men vad faan då,, man måste ju hålla sig varm..
Ska ju faktiskt börja jobba snart,, och då har jag definitivt inte tid att vara sjuk!!! Så,, varma kläder och ett härligt partyhumör är vad jag tänker sätta på mig ikväll.. :D

Skolavslutning..

Tänk vad fort tiden går.. Det är 2 år sen jag tog studenten nu.. Och hela 5 år sen jag slutade nian.. Och idag så slutade lillebror nian.. Och lillasyster sjuan.. Vad stora dom blir.. Har hela livet framför sig.. Och vad gör man själv?? Har gått hemma nästan 2 år arbetslös och tyckt att livet suger.. Att jag kanske borde ha valt en annan linje så att jag kunde ha fått ett jobb.. Men nae,, inte en chans.. Jag är så glad att jag valde att gå teater.. Folket man lärde känna,, den underbara gemenskapen och att bara kunna vara sig själv.. Hur knäpp som helst.. Och ändå så var man accepterad precis som den man var.. Man behövde inte "spela teater" ( haha,, lite konstigt eftersom jag var det jag gick.. :p ) för dom.. Och speciellt några är det ju som man fortfarande håller fast vid.. Dom som är det där lilla extra.. En två tre stycken.. Det är dom som etsat sig fast hårdast och inte vill släppa taget.. Och tacka Leif för det.. För det har ju funnits stunder när man kännt att man inte orkar längre..
Men jag menar ju självklart inte att det bara är dom vännerna som räknas.. nej,, det finns fler som har det där extra som gör en alldeles glad bara man tänker på att man ska ses en sväng.. Även om det bara är för en timme.. Den timmen kan  rädda hela dagen..

Men nu var det ju inte det jag skulle säga.. Skulle ju bara säga att Victor och Sofia var så fina.. <33


Sentimentala skit oxå..

Usch,, vad fjantig jag är.. Sitter och tjuter som en,,, jaa jag vet inte vad.. Det är ju för faan bara en serie.. Det är inte på riktigt..

Introduktionsdagar..

Yes,, det är vad det blir den här veckan.. Idag och imorrn så ska jag vara på 4A och på onsdag och torsdag så blir det på 2B.. Där jag inte varit förut,, så det ska bli kul.. Fast det är inte kul att gå delade turer mitt i veckan.. idag så går jag från 7-21.. med en lunch bara.. kommer vara helt död ikväll när jag kommer hem vill jag lova.. Men det ska bli skönt att göra nått igen..

Och på fredag är det skolavslutning för mina kära syskon,, och Victor har blivit så stor så han slutar nian.. Helt otroligt.. Jag kommer ju ihåg när han skulle börja ettan och var jätteliten ju.. För man inser ju att under den tiden dom har vuxit upp och blivit stora,, så har ju även jag blivit det.. Nu är man ju en "vuxen" människa med rätt att rösta och köra bil.. Jobba och köpa alkohol.. En massa saker som man inte gjorde när man var mindre.. Sånt som man inte behövde tänka på..
Livet var ju så lätt när man var mindre.. behövde bara göra det man kände för i den stunden,, utan att tänka på konsekvenser eller annat skit som pengar till mat och liknande..

Nee,, nu ska jag väl sluta gnälla och gå och borsta tänderna,, så jag kan kila iväg till Boken sen..

Vi höres av..

Komihåglapp!!!

Jaa det var ju just det.. Att komma ihåg att jag skulle skriva lite oftare i bloggen.. Nu är det ju iofs bara 5 dagar sen jag skrev.. Men iaf.. Jag skulle ju försöka uppdatera lite oftare.. Inte för att det egentligen händer så mycket som jag kan skriva om.. Men men,, det löser sig väl.. När man väl börjat skriva så  brukar orden bara spinna iväg,, sen sitter man där med ett inlägg som är längre än vätternrundan och inser hur mycket av det som man inte alls kan skriva så det är bara till att radera allt och börja om,, bara plocka ur det viktigaste lixom..

Men iaf,, i fredags så tog Jocke och jag en heldag med att spana runt i affärer och dylikt.. Riktigt mysigt.. Köpte äntligen en byrå till hallen.. ( Som jag velat ha sen vi flyttade in,, för nästan 3 år sen nu!! ) Och den skruvade jag ihop sen på kvällen,, det blev kalas fint.! Däremot så resulterade det i att min rygg pajade totalt.. Kan fortfarande knappt röra mig..

Och idag har jag tvätten oxå.. suck..

Visste ni förresten att det är val idag?? Så då måste jag ju gå och rösta.. Bara för att jag får,, hehe

Nee,, det får räcka,, för nu ska jag ner i tvättstugan igen.. Vi höres väl om fem dagar eller nått igen,, när jag kommer ihåg att skriva.. haha

ojojoj..

Nu var det visst ett tag sen jag skrev igen.. Kom ihåg-lapp till mig,, kom ihåg-lapp till mig,, skriva lite oftare i bloggen..

Ja, vad kan jag berätta om mitt liv sen sist då?? Inte mycket faktiskt.. Har inte hänt så där överdrivet mycket.. Varit ute i det fina vädret,, bränt mig,, och jaa,, sånna saker som hör till när det är fint kalasväder..

Var ju iofs på cirkus förra veckan,, när jocke och jag firade 4 års förloving. och det var faktiskt jätteskoj..  :D Riktigt mysigt.. Hade ju inte varit på cirkus sen man var två tofflor hög typ,, hehe..

Igår var jag hos min Sandra och Thea.. Och det var jättekul.. Med det evighetslånga uno't mellan mig och Jimmy,, det är inte lätt att vinna när Ninen fuskar åt oss båda,, hahaha.. Men kul var det iaf.. :p

Nu ska jag snart iväg till simhallen.. Simma lite,, basta lite och sola lite.. Så att jag inte chockar folk ute när jag sätter på mig kjol och linne lixom.. hahaha..

Sen i eftermiddag kommer Johanna och käkar med mig.. Och sen blir det till att umgås resten av kvällen.. Nice nice..

Nehe,, nu måste jag leta reda på min bikini,, som är för liten över brösten,, suck.. även fast jag går ner i vikt så fortsätter mina älskade bröst att växa.. IT SUCKS!!!!!

Men jag ska försöka bättre mig.. Hoppas kom ihåg-lappen funkar.. haha

RSS 2.0