Wiieee!!!

Migrän.. Hela långa dan.. Men nu har det nästan släppt helt.. Skönt.. Eftersom jag ska till Vreta imorrn på hästtävlingen.. Ska stå i kaffeterian med Johanna <3 Det ska bli kul.. :D

Sen på kvällen blir det gh/singstar med Emil och Tilda.. Nice nice.. :D

Nu väntar jag på att jocke ska komma hem,, så vi kan se på idol tillsammans.. =)
Mysa lite i soffan är alltid nice.. :D

Nehe,, nu började färjan igen,, så jag ska väl slökolla på det lite.. :P

hörs..
puss

Konstigt..

Att när man inte har nån ensam tid så är det det ända man längtar efter,, men när man äntligen får det,, då känner man sig bara ensam och övergiven.. varför är det så??

Uppdatering..

Jaa,, jag vet att jag har varit helt värdekass på att uppdatera.. Så jag tänkte väl att det var dags nu..
Vad ska jag börja med då?? Det har ju hänt ganska mycket faktiskt.. Men vi börjar väl kanske med det allra viktigaste.. Mina älskade föräldrar har gift sig!!
29/8-2009
Dagen började med en dusch och sen åkte vi hem till mamma.. Fixade och trixade till min kära lillasyster så hon blev fin.. Sen vart det till att fixa mamma,, och sen min bror och till sist lilla mig.. Hehe.. Så småningom bar det iväg till kyrkan.. Och mamma var så fin.. OCh när vi kom in i kyrkan så stod ju pappa där framme,, och han var så fin.. Han såg så rörd ut.. Och jaa,, allt gick så fort och plötsligt stod man där med tårarna rinnade nerför kinderna när de sa ja till varandra,, och allt var så fint.. Och jag är så lycklig för deras skull!!
Sen bar det av mot församlingshemmet,, smörgåstårta och sen kaffe och tårta.. Och present öppning..
Dom fick jättemånga fina presenter.. =) Sen hem och fixa lite inför kvällen.. Och kräftskivan på kvällen var hur kul som helst.. Och det var skönt att prata ut med min käre storebror.. Tror att både han och jag behövde det.. Eftersom jaa,, vi har ju våran bakrund.. Men annars så var hela dagen helt underbar.. Den första riktigt stora önskan jag någonsin haft slog in.. Och jag kunde inte vara lyckligare!!



Äsch,, nu orkar jag ju inte skriva mer..
Puss


RSS 2.0