Nytt Hopp!!

Jaa,, idag har äntligen det nya modemet kommit,, och internet har funkat hela dan.. Det känns helt otroligt..!!
Har varit så brutalt jobbigt när det har laggat ur hela tiden!!

Idag så blev det lite städ av lägenheten,, skönt att det är gjort,, men jag hinner väl bara gå och jobba imorrn så ser det likadant ut när jag kommer hem sen.. suck..

Var på bio oxå.. Och såg på Johan Falk - GSI.. Och den var faktiskt jättebra!! :D Syndade med att äta lite pringles,, (mitt i veckan,, FY MIG!!)men gott var det!! :D

Nu ska jag gå och lägga mig,, jobbar ju som sagt imorrn..

Ha det bra.. Herrå LEIF!!

Namnsdag..

Yes,, idag är det Emma.. Weheey.. Eller nått..

Obehagligt..

Att vakna tjugo över fem av ett billarm..Det är inte speciellt roligt.. Trodde det var våran bil först,, men det var det inte som tur var!! Det var en bil på parkeringen,, och jocke såg att en "nån" cykalde iväg helt stilla med extralysena som satt på bilen 0ch rökte.. Hur iskall är man då egentligen!?!?
Tycker synd om dom som äger bilen..

Och så är det ju så kul att plötsligt bli helt klarvaken nästan en hel timme innan klockan ska ringa.. Idag hade jag ju behövt den timmen,, jag jobbar ju delad idag.. Suck.. Men vad gör man inte när man behöver pengar??

Nehe,, om jag kaske skulle försöka få i mig lite frukost då...

Höres..

Blondin..

Återigen.. Men nu kändes det att det var på tiden.. :D Var längesen nu.. hehe

Imorrn blir det jobb.. Skönt,, har saknat det.. Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra.. Men aa,, så är det..

Igår umgicks jag en sväng med Sandra,, och vi drog till ÖB.. Hittade kylskåpsmagneter med ramar som jag köpte.. Sen drog vi förbi donken och sen till henne igen..

Väl hemma sen så var det ju tvätten som hägrade.. Alltid lika kul,, eller inte.. suck..

Och idag har jag varit med mamma i lkpg hela dan.. Men nu har vi iaf hittat skor till mig till bröllopet och smycken till mamma.. Så nu är det bara underkläder kvar..
Just faan,, måste försöka fixa var vi ska ha hippan och så.. Men det löser sig nog.. Hoppas jag..

Nu ska jag dra mig mot sängen och läsa lite,, sen blir det att sova,, så jag orkar med imorrn.. :p

Ha det gött i värmen.. :D

Feberfri =)

Och bara lite snorig nu.. Skönt..

Usch..

Feber och förkylning.. Så jävla typiskt.. Bara för att jag skulle jobbat ju.. Det suger..
Men det hinner nog gå över tills på onsdag när det är dags för mer jobb.. Hoppas på det iaf..

Oh vet ni förresten!?!?! Internet har funkat i 3 timmar i sträck nu.. Helt otroligt..

Jobb, jobb och lite mer jobb..

Det är vad som har hänt den senaste tiden.. Har till och med hoppat in på min lediga helg och jobbat.. Men nu märks det att jag börjar bli lite trött.. Men imorrn och på torsdag är jag iaf ledig,, och då tänker jag inte jobba även om dom ringer..
För imorrn ska jag träffa Sallbe och Thea,, och det var längesen,, så det ska bli skönt,, och på torsdag så ska jag på massa möten med vuxenutbildningen och sen med arbetsförmedlingen.. Mobbat,, eftersom jag nu faktiskt har en anställning.. Men men,, det är väl bara att gå dit och se glad ut.. Sen på torsdagkvällen ska jag nog bara ligga på soffan och ta det lungt,, för jag jobbar hela helgen som kommer,, igen.. Men men,, det blir fint när jag får lön sen.. :D

Så,, nu har jag uppdaterat lite,, inte mycket,, men nått iaf.. Och nu ska jag snart iväg till jobbet igen..  Skriver kanske en annan dag om jag hinner och känner för det..

RSS 2.0