Yeah

Idag har jag städat lite innan jocke kom hem,, sen åkte vi till Motala för vi skulle storhandla..
Och jag hitta inte den hårfärg som jag brukar änvända,, den fanns inte sist jag skulle ha den heller,, så då fick jag ju ta en annan färg,, som jag inte alls blev nöjd med,,
DET SKIFTA JU FÖR FAAN I ROSA!!!!!
Men men,, nu hoppas jag att den här färgen som jag tog nu ska vara bättre,, köpte röd färg oxå,, så att jag äntligen kan göra mina röda slingor som jag har varit sugen på att göra jättelänge..
Får bara hoppas på att det blir bra.. Det märks.. Om allt går åt helvete så år det ju bara till att färga håret mörkt,, inte för att håret mår bra av att färgas så ofta som 3 gånger på en vecka,, men men,, det får det helt enkelt tåla om det ser förjävligt ut,,

Lite senare sen så blir det nog till att kolla på Desperata hemmafruar,, det är ju asbra,, och så är det ju säsongsstart idag,, så det kan jag ju inte missa.. Aja,, nu ska jag gå och skölja ur den första färgen.. Återkommer väl om hur det blir..


Just det förresten,, hitta en assnygg svart kappa idag som jag köpte,, lägger upp bild på den sen..

Klart slut.. ;p


Fredag

Jaa,, körig dag säger jag bara..

Gick upp 05.20 och fösökte äta nått,, sen iväg till jobbet.. ( Mamma va på begravning )
Jobba,, jobba,, jobba.. Stressa,, stressa,, stressa.. Var klar till 12 och cykla hem då.. Jocke hade redan kommit,, han stod och tvättade bilen.. Var precis klara för att åka när pappa ringde och bad oss vänta på att han skulle komma hem,, så vi kom inte därifrån förrns vid halv 2.!

Så då vart det till att stressa iväg till mjölby igen,, var tvungen att köpa presenter både till Victor och Tommy.. Och så skulle vi köpa en vit skjorta till Jocke med,, till begravningen,,

Så vi åkte till den nya affären i mantorp.. Karlsson hette den,, den var faktiskt helt okej,, det fanns mycket grejjer och det var hyfsat billigt,, så jocke köpte en extra tjock-tröja och 2 pike tröjor,, och jag köpte 2 tröjor oxå.. Och framför allt,, vi hittade presenter!! :D Alldeles perfekt!!

Sen hem då,, och baka tårtor tills imorrn..

Och nu har jag precis färgat håret,, ljus gyllenblond hette färgen.. Får se hur det blir sen när det torkat..
Ska snart sätta mig och mysa i soffan med min babe och min myskatt.. :D Massor mys,, och lite godis oxå,, hehe..

Så idag har det varit fullt upp..

Klart slut.. ;p

Torsdag,, ( om ett par timmar,, hehe )

Jao,, sitter här och väntar på att klockan ska bli lite mer,, så att jag kan betala räkningarna.. Så att jag kan se hur mycket jag kan föra över från Jockes konto till mitt.. ( Jag får ju mina pengar den sista ) Behöver pengar tills imorrn..
Ska ju shoppa då.. Även fast det inte är det roligaste tillfället att shoppa för..
Måste försöka hitta en fin klänning som jag kan ha på begravningen den andra oktober..

Så imorrn bitti blir det till att ta en snabb dusch,, sen ta bilen till Salle och sen till Ikano.. Spendera nån timme där i total panik för att jag inte kommer hitta nått som jag vill ha,, eller som passar,, sen blir det iaf nån "trasa" som egentligen är alldeles för dyr och som jag antagligen inte kommer att använda speciellt många gånger heller.. Men jag har ju en snygg svart kjol här hemma,, funtar på och ha den på mig imorrn,, ( kallt som fan!! ) så att jag ser vad som kan passa till isf.. ( Kan ju vara smart.. ) Så det är ju tur att jag äger ett par strumpbyxor.. Måste köpa långa leggins,, har bara halvlånga..

Efter Ikano ska vi till Maxi och handla lite,, ska se om jag kan hitta ett par tofflor till Tommy oxå,, han fyllde i går,, men det är kalas på lördag,, när min lillebror fyller.. Måste hitta nått till honom oxå.. Vet inte vad,, han blir ju 15,, ett paket kondomer kanske och säga: - Slit dom med hälsan.. haha nae det går ju inte.. Då lär han ju skämmas ihjäl inför halva släkten,, Haha.. ( Kanske värt det ändå?? )

Nae,,  ska nog inte vara så elak.. Får se.. Hehe..

Aja,, nu ska jag återgå till spelet,, har kommit mycket längre än jocke så han lär ju sitta uppe ett par timmar bra för att komma ifatt,, men det är ju hans val,, hehe..

Klart slut.. ;p

Onsdag

Jao,, vakna hyfsat tidigt imorse.. Gick upp och satte mig vi datorn och insåg hur fruktansvärt sugen jag var på scones!!
Det var evigheter sen jag käkade det.. Så det vart till att hämta ett recept och sätta igång.. Fast först smög jag in i sovrummet igen och snodde jockes telefon,, så att alarmet inte skulle sätta igång,,
Så nu ligger han sött och sover medans sconsen står i ugnen.. Hehe.. Det blir mys till frukost.. haha

Klart slut.. ;p

Virus!!

Inte nog med att jag har fått nått virus av nått slag,, joo datorn fick det oxå härom dagen,,
Jocke uppdaterade nått program och då kom det med en trojansk häst.. Men som tur var så hann vi rädda alla bilder och musiken.. Tack Thomas för tt vi fck låna din externa hårddisk,, på 700 GB.. hahaah

Aja,, ska lägga mig igen,, orkar inte vara uppe längre..

Klart slut.. ;p

Sjuk

Jao,, feber,, förkyld och asont i halsen..
DET SUGER!!
Fattar inte hur jag ska orka med att jobba imorrn,, får se hur det blir med det..

Nae,, nu ska jag lägga mig igen..

Klart slut.. ;p


KOAS!!!

Jaa,, det kan man verkligen säga.. Allt bara blev jättekonstigt!!
Kanske ska börja från början så att alla hänger med..

Igår så skulle ju jag jobba eftersom mamma skulle med Patte till begravningsbyrån i Motala.. Dom fixade allt så det var klart,, och så ringde dom till Stickans flickvän (som han varit tillsammans med i 8 år) för att berätta när begravningen va..
Kan ni gissa vad hon kläcker ur sig då??
Joo,, att Stickan nyligen gift sig med en ryska.. Som ingen annan hade nån aning om..
Så då är det ju hennes del att fixa med begravningen och allt så,, så det var ju bara för Patte att ringa och avbeställa eller vad man nu ska kalla det..
Aja,, allt var ett kaos iaf,,

Kom hem sen på kvällen runt sju,, satt och käkade när mamma ringde,, hon sa att jag skulle jobba idag med.. Okej,, tänkte jag,, visst,, skönt med lite pengar,, men ändå,, kunde hon inte kommit på det lite tidigare,, så man sluppit åka fram och tillbaka..
Då skulle dom helt plötsligt träffa den där ryskan idag och fixa nytt med begravningen och allt annat skit runt omkring..

Mmm,, så idag åkte dom upp till STHLM för att träffa dom då,, och dom kom överens med begravningen och så,,
Men Stickan ägde ju en bostadsrätt,, så det blev spärrat för att ryskan och flickvännen inte ska kunna ta något..
Vi tror nämligen att det är ett skenäktenskap för att få in den nya ryskan i Sverige.. Vi menar att det är ju konstigt att Olga (flickvännen) bodde hos Stickan,, även fast han var gift,, KONSTIGT!!!!

Aja,, nu är jag hemma och ska krypa ner i badet för jag fryser som faan..

Klart slut.. ;p

Dags för...

En uppdatering..

Jao,, det var visst ett tag sen man skrev nu,, men har inte direkt känt för det,, men nu så kommer en liten uppdatering..

Var hos Salle en sväng i tisdags,, det var mys=) Det var skönt att träffa henne lite.. :D

I onsdags så skulle jag ha träffat Malin och Anton,, men så blev det inte,, jag var tvungen att åka till Motala för att fixa nya p-piller,, men jag fick bara en tid då så jag fick komma tillbaka i fredags istället,, Usch vad jobbigt..

Igår jobbade Jocke halva dan, så jag städade,, inte för att det behövdes,, men för att jag skulle ha nått att göra,, (då har man tråkigt!)
 
Idag så är Jocke och jobbar igen,, så nu sitter jag här med min buskatt och försöker se vad jag skriver,, inte så lätt när han sitter framför skärmen,, hehe

Ikväll kommer mamma och hämtar mig, jag ska jobba imorrn när hon ska med Patte (min morbror) till begravningsbyrån.. =( Stickan gick bort i förra veckan,, (Pattes pappa) (Mammas adoptivpappa)
Så allt känns verkligen kasst nu,, inget är som det ska..

Aja,, ska gå och duscha nu,, sen ska jag packa arbetskläder tills imorrn..

Klart slut.. ;p

Och nu då??

Den tredje september,, kl 15.19,, förändrades livet för oss..
Det var då du togs ifrån oss. Vad händer nu??
Vi saknar dig så mycket!!! 
Kan du inte bara komma tillbaka??


Erik Andreé 
25/7-1960  -  3/9-2008



SNÄLLA?!?!?!


Faan faan faan!!!

Usch,, vet verkligen inte hur det ska gå.. Jag vill ju att det ska gå bra.. Hur ska vi klara oss annars??
Det är så svårt att förstå,, det har ju gått så fort,,
Jag vill inte att det ska sluta så här.. Och hur ska det gå för din fru och dina söner,, hur ska det gå med oss??
DU MÅSTE BLI BRA IGEN!!!
Du bara måste det!! För allas vår skull,, och din egen!!

RSS 2.0