Jäjj :D

Nu är sommarjobbet klart :D Och så blev jag dessutom timvikarie på en gång,, så hela nästa vecka blir det vädersta på intro,, och sen kan jag väl tänka mig att det blir jobb påsk :p

Snart blir det en kopp te att mysa med framför tvn =)

Påskpysslig

Är precis vad jag känner mig.. Så jag införskaffade mig nya blommor idag,, och bytte dukar och plockade fram de få påsksaker jag har.. Det blev massa mysigt =)



Imorse var det ju kurs med studiefrämjandet,, jäjj,, eller nått,, men vi var iaf klara en halvtimme innan vi skulle varit det, så då hann jag med att diska (ställa in disken i maskinen och köra igång den) innan johanna kom vid halv 13..

Då bar det iväg till simhallen,, och vi simmade helt otroliga 50 längder!! Det är 1250 meter!! så då kände vi oss riktigt duktiga,, =) Sen åkte vi till ica och handlade lite,, (bla mina blommor) och sen fick jag skjuts hem..Tack så mycket för sällskapet idag Johanna <3

Väl hemma sen så blev det lite pyssel innan jag började med maten och jocke kom hem.. Han tyckte att jag gjort massa fint här hemma. =) Så jag är nöjd :D
Efter maten så bar det av ner till tvättstugan,, och nu väntar jag på att första maskinen ska bli klar..

Snart så kommer Leif (Erik) upp en sväng med,, så då vet jag inte riktigt vad jag ska göra,, gömma mig i sovrummet med datorn kanske?? Hmm,, vi får se..
Men senare ikväll så blir det nog ett par avsnitt Heroes..

Får se om det blir något inlägg senare,, beror på hur uttråkad jag är..
Herrå =) puss

Kass uppdatering..

Jag vet.. Sorry.. Men har inte haft varken tid eller ork till att skriva.. Och nu är det över en vecka sen jag skrev,, så jag kanske ska börja med helgen som varit..

Fredag:
hmm, det var ju längesen,, vet inte alls vad jag gjorde :p åkte iaf till mamma på eftermiddagen,, käkade köttfärslimpa,, mums!! jättegott var det :D till det blev det lite vin=) och så sov vi över, eftersom det var min jobbhelg..

Lördag:
Sovit typ noll.. Baskade katt som bara ska busa och hoppa på dörrn så jag inte får sova på nätterna,, suck.. Så vid 4 kunde jag inte somna om igen, så då gick jag upp.. Och började inte jobba förrns vid 7,, suck,, massa tid att slå ihjäl.. och inga vettig människa var ju vaken så man kunde prata med nån helelr.. Men iaf,, vid 6 vakna mamma, så då gick hon upp och satte på kaffe,, så jag hade sällskap en stund innan jag skulle iväg iaf.. Sen jobbet,, alltid lika skoj.. eller nått :p haha efter jobbet blev det hem till mamma igen, sen ner till mormor och g-mormor på en fika,, och det var trevligt,, sen hem igen och käka rödspätta :D och det var så brutalt gott.. var flera år sen jag åt det sist.. sen på kvällen så kollade jocke och mamma på melodifestivalsfinalen,, men jag hade asont i huvudet pga sömnbristen,, så jag orkade inte kolla,, la mig i sängen och slappade istället..

Söndag:
Fick sova nästan hela natten.. Och det var skönt,, vakna bara 15 min innan klockan skulle ringa,, och bara det är ju en bedrift.. :p sen iväg till jobbet och sen hem till mammsen igen,, tog det lugnt en stund och sen åkte vi hemmåt.. hem till lilla mjölby <3 kvällen blev lugn med massa mys.. <3

Måndag:
Upp tidigt och så iväg på nått grejjs med studiefrämjandet,, men det gick hyfsat bra,, och tog bara 1½ timme,, skulle tagit 2½,, så det var skönt att vi blv klara så fort.. Så då blev det hem, och sen tillbaka till mamma.. Fixa lite där,, och sen var det hönsutplock på kvällen.. Och eftersom jag är bäst så lyckades jag knipa åt mig lyxjobbet och köra vagnar :p haha jag äger!! :D sen hem (till mamma), duscha och sova.. man blir massa trött kan jag lova..

Tisdag:
"sovmorgon" var uppe ganska tidigt ändå,, jocke åkte iväg och köpte nybakat bröd så vi käkade mysfrukost med mamma vid 9 nån gång,, och sen slappa hela förmiddagen och eftermiddagen,, eller jaa,, lillebror och lillasyster var hemma en sväng med,, <3 sen på kvällen var det mer hönsutplock,, och då tog jag rollen som arbetsledare,, och strukturerade upp allt,, eftersom ingen av cheferna var där,, så då satte jag alla i arbete,, och självklart så gav jag mig själv och mamma bästa jobbet,, haha köra vagnar :p men tro nu för allm del inte att det inte är jobbigt,, för det är det.. men inte riktigt lika jobbigt som att plocka hönsen,, men man springer väl iaf minst en mil fram och tillbaka.. När vi var klara så blev det kaffe och macka,, och självklart pengar,, så fick 1500 i näven,, nice som faan!! :D kan lova att det behövdes pengar!! Sen hem till mamma igen och duscha och sen sova..

Onsdag:
Vakna av ett jävla flyglarm!! Och det tog ett tag innan jag insåg att det var jockes alarm som gick igång kl 6.. han skulle upp och jobba,, han skulle börja städa hönshuset,, hahaha!!! jag har gjort det själv en gång,, och det är faan ett riktigt skitgöra!! så jag är inte ett dugg avundsjuk,, men det är ju skönt att han får jobba några dar nu till,, så får vi lite mer pengar :p men lyckades iaf somna om efter att kl ringt,, och sov faktiskt ända till fem över sju,, så nästan en hel timme,, men hade slapparmorgon,, och gick inte upp förrns vid tio och åt frukost,, sen kom mamma hem vid 11 och så åkte vi och handla och grejja lite.. Och när jocke sluta jobbet ås åkte jag och hämtade honom, och så bar det av mot mjölby igen,, hem till tvätten.. suck.. men det gick det med.. och när tvätten äntligen var klar vid 22 så la jag mig direkt och somna på en gång,, sov som en stock hela natten :D

Torsdag: Idag.. (igår om man kollar klockan.. )
Upp vid 9,, tog en dusch,, slappa lite framför datorn,, sen strax innen 11 knallade jag iväg till station och tog tåget till lkpg,, träffa sallbe =) blev en sväng på stan, och sen hem till henne,, och börja baka :D för imorrn (idag om mn kollar klockan..) så fyller Thea 2 år!! :D Grattis till den lille trollungen!! :D Men iaf,, blev en hel massa bakande,, men det var kul =) stackars jimmy fick stå och diska i evigheter :P mohahaha :p sen kollade vi på vampier dayries,, asbra! och sen blev det tåget hem,,

och jaa,, det var väl vad jag hade att säga.. nu ska jag lägga mig och sova.. puss

Överväldigad..

Är precis vad jag är.. Överväldigad.. Jag vet inte ens vad jag ska säga..
Vart jag ska börja.. Men i vilket fall som helst så är jag väldigt glad över det!!
Det är nämligen så att jag för första gången har träffat Conny.. Min bror..

De flesta vet ju att jag faktiskt inte bara har en pappa, jag har ju en biologisk far oxå.. Och det är alltså min biologiska fars son.. Jag visste att han fanns,, han, hans tvilling Björn och deras lillasyster Jenny..(+ några andra, men vet inte vilka det är..) Förut har jag bara pratat med Jenny och lite med Björn.. Och idag, så ringde Conny till mig.. Sådär helt taget ur det blå.. Men jag är jätteglad att han gjorde det!! Det var så att han var i mina trakter och jobbade,, så vi bestämde oss för att träffas.. Sagt och gjort, en fika på donken blev det,, han är ju lastbilschaffis, så han har ju inte så lätt att parkera på min lilla parkering utanför huset :P haha =)

Men men, iaf, vi pratade massor, och det kändes jättebra! Nästan som om jag redan kände honom..
Visst,, jag ska villigt erkänna att jag var redigt nervös innan.. Vem skulle inte vara det liksom??
När man blev ratad av sin biologiska far och aldrig träffat honom, då är man lite rädd för att hans andra barn inte ska acceptera en heller.. Och visst att jag har pratat med både Jenny och Björn innan,, men alltså,, man kan ju aldrig veta ändå.. Men jaa, jag tror nog att jag var redo för det här nu.. Och jag är väldigt glad att Conny tog initiativet till att vilja prata och ses.. Visst paniken slog ner i mig som en blixt,, men det gick över.. Och det kändes bara bra..

Jaa, jag märker själv att jag svamlar en del,, men som ovan nämnt, så är jag fortfarande överväldigad.. På ett bra sätt.. Och jag ser verkligen fram emot att träffa honom fler gånger.. Och även att träffa Björn och Jenny.. Och alla mina syskonbarn!! Jösses,, vi kom fram till att jag är faster till 9 barn, och moster till 4.. Det är en hel drös med ungar!!  haha =)

Men i vilket fall som helst,, nu känner jag mig glad!! Och det kan jag verkligen behöva få va!!

( Resten av kvällen blev det Tilda <3 först följde jag med ner till Lanab,, och sen gick vi hit,, kollade grey's och sen sex programmet som var efter.. Hahah, stackars lilla rika flicka som är beroende av sex... Nu blir det snart sängen,, och imorrn är det upp tidigt och gå till gymmet,, måste träna, hann ju inte med det idag,, eftersom jag träffa conny istället.. )

Så, där kom ett "vettigt" inlägg iaf.. Nu sängen..
Natti natti =) Puss



Nu ni!!

Nu är nerverna på helspänn!! Fast på ett bra sätt ändå,, tror jag...

Ni får veta mer senare,, för nu måste jag åka!

ojoj

nu var det visst ett tag sen jag skrev.. och jag tänker inte direkt göra det nu heller.. ville bara säga att jag lever..

Varning för ras!!

Jaa, jag fick ingen varning iaf.. Snön braka ner på mig ändå.. Fick på högra sidan av huvudet och på axeln.. Så natten har varit full av smärta och feber.. Och jösses så det har snurrat i skallen.. Men men,, det löser sig.. Ska väl inte lyfta nått på gymmet idag iaf,, för det gör ganska ont i axeln.. Blir nog bara ben, mage och rygg idag..

Nehe,, frukost, och sen ringa jysk om soffan.. Suck..

RSS 2.0