Datorn lever!

Men det är knappt att jag gör det.. Igår var det ju flytthjälp hos sandra.. Det var lite (ganska mycket) ansträngande.. Och jag svek ändå vid strax efter 16 där typ.. Då var jag helt slut.. Och kan tänka mig att de andra var det med.. Och dom hade massor kvar.. Lider med dom.. Fast jag tror att allt kommer bli toppenbra när det är klart =)

Kvällen igår blev lugn, kände mig typ död, så jag skippade utgången.. Tråkigt, men jag behövde vila..

Idag har jag jobbat på broby, umgåtts med lillasyster, mamma & robban.. och så kom även jocke en stund, så vi käkade ihop.. Mysigt att sitta i uterummet när det blåste som tusan och regnade lite =) Sen började jag elda, jocke åkte hem, och så la jag mig och badade en stund.. (Fick elda i evigheter för att få någorlunda varmt vatten) Och nu tänket jag väl snart försöka sova lite.. För imorrn är det en delad tur i värsta (väderstad för er som inte fatta (A) ) Så sömnen kan behövas idag :p Lycka till Emma!!


Fredag 29/4

Usch! Jag är död! Har inte sovit speciellt bra inatt alls.. Jag somnade typ vid 2, vaknade halv 3, somnade om, vaknade kvart i 3.. Och så har det fortsatt till klockan ringde halv 8.. Nu försöker jag pilla i mig lite frukost, sen blir det in till lkpg och hjälpa Sandra med flytten.. Hoppas jag hinner vakna till lite innan jag kommer dit.. För usch vad trött jag är!

Och btw, så ska jag nog inte äta frukost och blogga när jag sovit så dåligt.. Jag lyckades spilla ut hela glaset med oboy över datorn.. Great.. Får hoppas att den klarar det.. För tillfället verkar den göra det.. Men man vet ju inte senare..



Påsk..

Påskhelgen har varit toppen!! Jobb 6,30-16 på lördagen^^ Sen påskmiddag med familjen i vadstena =) Och på kvällen blev det även fotbollskubb och vanligt kubb, och även en hel del intag av alkohol :p
Söndagen var det jobb 12-21 som gällde,, så blev inte så mycket mer gjort då.. :p

Idag har jag varit hos Sandra en sväng =) Och sen har jag hunnit med att städa, jocke var här och grillade med mig och har även kollat gräsklipparen, så den funkar,. Så imorrn efter jobbet blir det att klippa gräset :p

Nu ska jag slänga mig i soffan och se på lite tv tror jag.. Om jag orkar.. :p Är lite seg,, Har inte sovit på ett par dagar, inte ordentligt iaf.. Typ 2-3 timmar om natten sen förra helgen typ.. Ingen höjdare direkt..

Hoppas alla haft en bra påsk.. Det har iaf jag!!

Låååååångfredag

Och jag ska väl snart göra mig iordning lite.. Gå upp ur sängen, fixa hår och kanske smink, äta lite frulle, fixa pappret till mammsen,, och sen bär det av till vadstena^^ För idag är det ingen vanlig dag, idag är det min mammas födelsedag^^ Så det blir att fira henne =)

Igår jobbade jag ju, och efter det åkte jag in till mjölby för att handla present till mamma, men det var stängt, så tji fick jag.. Men löste det ändå=) På kvällen kom Hanna och Tilda, så vi grillade, lekte med hundarna, lekte andra lekar, och bara hade det allmänt jättetrevligt =)

Nehe, om man skulle ta och gå upp då kanske.?

Onsdag^^

Började morgonen med lite jobb^^ Härligt härligt!! Och jobb blir det imorrn med!! :D
Efter jobbet körde jag hem lillasyster, och sen hem och plockade lite.. Sen åkte jag till lkpg för att hämta upp Sandra med familj.. Blev en sväng in på cg med dom, sen hit och grilla^^ Gött var det =) Så grillade, lekte lite och hade det allmänt trevligt =) Fick även ett telesamtal av Conny^^ Var jättetrevligt, var ett tag sen jag pratade med honom.. Får ta och åka upp dit snart.. Träffa alla.. Jag tror jag kan behöva det.. Träffa fler syskon, syskonbarn.. En helt ny familj helt enkelt..

Nu tänkte jag försöka sova snart,, eftersom det är jobb imorrn =) Och så ska jag fixa present till mamma.. Och umgås med Tilda =)


Tisdag..

Och jag har visst varit ganska så dålig på att uppdatera.. Men har varken haft lust eller ork till det.. Men får väl ta och uppdatera lite nu istället.. Lördagen,, hmm,, lördagen? Nej, lördagen var inte alls bra, så den skippar vi.. Söndagen åkte jag till mamma en sväng på förmiddagen.. OCh då fick lillebror helt plötsligt för sig att han skulle följa med mig hem och sova över och så.. Hade iaf en trevlig dag och kväll med honom.. ^^ Måndagen vart det frukost ute i det härliga vädret, sen körde jag hem lillebror, sen blev det mer mys ute =) Och så åkte jag till Sandra med =) Var jättetrevligt, och jag är jätteglad för hennes skull^^ Så skoj att få det bästa av 2 världar =)

Idag blir det att hämta lillasyster, för hon ska sova över idag.. Får väl se vad vi hittar på..

Nu ska jag iaf börja elda så jag kan ta en dusch..
Ha en bra dag =)

Fredagkväll

Och vad gör jag? Inte ett dugg.. :p

Dagen började iaf med ett besök hos frissan.. Det var verkligen dags att färga håret!! Så nu är det lite ljusare :p Bjussar väl på en bild imorrn, för det har jag inte hunnit med att ta någon idag än,, och orkar inte nu heller :p
Efter det blev det upp till Jocke för att skriva ut mitt cv,, (för igår ringde dom från carema tror jag det var, och frågade om jag ville komma på en intervju idag, kort varsel, men fine liksom,, mer jobb är ju bara positivt) men självklart så hade ajg ju itne den uppdaterade versionen på hans dator, så det blev hem och hämta det, sen tillbaka in till Mjölby för att skriva ut det.. Sen åkte jag till stadshuset för att gå på den där intervjun,, men inte fasiken kom dom!! Och inte ringde dom mig heller.. Tycker det är dålig stil!! Riktigt dålig stil.. Visst att jag kanske inte var så överdrivet intresserad av jobbet,, men,, jag hade ju iaf åkt dit, jag kunde ju ha fått ett till jobb liksom.. Och pengar behövs ju.. Men jaa, dålig stil var det av dom iaf att inte höra av sig..
Satt aslänge och väntade,, sen åkte jag hem istället.. Kändes inte så kul att sitta där.. Väl hemma så hängde jag äntligen in alla kläder.. =) Och småplockade lite.. För imorrn, så är det visning på huset.. Så måste väl se snyggt ut då :p Inte för att det såg dant ut innan alltså :p haha Men kanske hade sett dumt ut om det stod flera sopsäckar med kläder uppe i hallen:p Och så kan vi ju inte ha det :p
Och när jag säger vi, så menar jag att jag är både schizofren och paranoid,, jag förföljer helt enkelt mig själv XD

Vid 17hugget kom Jocke och Erik,, för jag behövde hjälp med att hämta bäddsoffan som jag fick av Fia =) Så nu står den på plats med ^^ Sen stannade Jocke och tog en kaffe och så kollade vi på Så ska det låta tillsammans innan han åkte hem.. Och nu sitter jag här i soffan, med tända ljus på bordet och myser med en kopp te^^ Massa mysig för mig själv :p haha

Hoppas alla har en trevlig kväll iaf =)

Kyckling lever med kul potatis..

Ibland älskar man särstavningar :p

Men i övrigt, tisdagen då.. Var ju hos mormor och hälsade på lite.. Bar lite kartonger och bord, och hjälpte henne med datorn med.. Sen blev det mjölby, af och så hem till jocke en stund.. Sen åkte jag hem till tilda.. ^^ Och så tog jag med henne hem hit =) och skoj hade vi =) hehe på höloftet ;) hehe :p Kvällen var jättebra iaf =)

Sen körde jag hem henne igen på kvällen.. Och åkte hem och eldade lite igen.. Känns som om jag bara eldar typ :p haha men så kan det va :p

Idag ska jag snart iväg till Sandra =) Ska ta en dusch först,, så jaa, jag eldar nu med :p hahaha

Och så funtar jag på att ha inflyttingsfest i helgen med.. Men har inte bestämt mig.. Sånt som märks..

Aja, duschen nu,. Skriver kanske ikväll ^^

 
Ser jag itne underbart bonnig ut? :D

Underbar

Yees, måndagen var helt underbar!! Sovmorgon,, fint väder.. Jag var ute nästan hela dagen.. Låg i hängmattan,, läste en bok.. Bara hade det gött i solen.. Det var så underbart!! Man hoppas på att hela sommaren kan bli så varm och skön.. Jag fick även oväntat besök, det var lite skoj^^ Tur att jag hade Gevalia hemma :p hahahah

Nu blir det iväg till Vadstena en sväng,, hälsa på mormor och gammelmormor,, ska bli trevlans.. Sen blir det in till Mjölby,, af,, suck,, inte lika kul.. Och så förhoppningsvis så ska Tilda med hem en sväng^^ Om hon mår bättre vll säga..

Men nu, nu ska jag åka.. Ha en bra dag!!

Tabula rasa..



Tisdagkväll

Och jaa, morgonen vet ni ju hur den utspelade sig.. För det har jag redan skrivit :p
Så nu tänkte jag uppdatera om förmiddagen, eftermiddagen och kvällen :P

Åkte ju som sagt till Sandra^^ Var där vid 9.20 typ,, sen bar det iväg till skägget för att lämna lite grejjer till sandras syster.. Sen maxi och panta och kolla runt lite.. Sen ikea en sväng =) OCh så, det efterlängtade käket :D
Kommer en bild på det här :D
 

MMM vad gott det var :D
Sen handlade jag lite på Willys, och sen körde jag hem sandra igen, sen tillbaka till Mjölby.. Hämta stolar och så tanka bilen.. Det behövdes verkligen :p Trodde knappt jag skulle ta mig till Jet.. :S
Men det gick! :D Tack&lov :p

Sen hem, ställa ur stolarna,, hugga lite mer ved,, elda lite.. Tog ut katten på en promenix i koppel,, 
  Han var massa nöjd =) Sen fick han springa utan koppel med ett par gånger.. Så han är mer än nöjd och ligger och sover på soffan nu =) Söthögen =)

Vid 15 tiden kom mormor och gammelmormor och kollade in huset.. Dom tyckte det var jättemysigt =) ^^ Dom var kvar till jaa, 17 kanske.. Kommer inte riktigt ihåg.. När de åkt började jag iaf packa upp i köket.. Och var precis klar runt 19 hugget när jocke kom och lämnade mikron.. Och så käkade vi ihop med.. Det var gott med mat kan jag lova.. Sen högg jag lite ved, (för det är jobbigt att hugga upp så man har, bättre att gå flera gånger? :P hhahah) och sen blev det en dusch^^ Det var skapligt skönt!! Nu ligger jag i sängen, myser i värmen efter att ha tokeldat hela em/kvällen,, så ska snart försöka sova.. Hoppas på mer sömn inatt iaf..

Bjussar på en bild med vårteckan utanför mitt hus med =)
 Syns inte så bra, men det är iaf snödroppar och krokusar.. HAHAHA och nu kom jag att tänka på mulan,, haha när den lilla draken säger att dom stack upp ur snön, som krokusar :p hahahah oh, underbara disneyfilmer :D


Godmorgon lantlivet :p

Lyckades somna typ 3 inatt, men sov bara till 5,, sen dess har jag varit uppe..
Strax innan 6 gick jag ut och högg lite ved, sen var det dags att tända brasan för att få lite värme.. Men gud vad härligt det var att gå upp tidigt, gå ut, hugga veden och bara känna att, jag lever! Natten har varit lite läskig.. Jag menar, har ju inte sovit själv sen, jaa vad blir det? Massa år tillbaka.. Så klart det var jobbigt..

Nu ska jag försöka få ihop lite frukost, börja packa upp lite, sen bär det av till lkpg, träffa sandra, handla och luncha^^ Kommer bli najs :D

Ha en bra dag!!

   Här bor jag nu ^^


Flytt..

Lets make it official..

Jag har alltså flyttat.. Själv.. Och jag bor nu i ett hus på landet..
Jag är fortfarande tillsammans med karln, men vi ska vara särbos ett tag..
Så, nu vet ni..

Fredag

Och det blir nog en hektisk helg med jobb och en massa annat.. Nu bär det av till jobbet.. Hoppas alla har en bra dag!

RSS 2.0