Gårdagen och nu på morgonen..

Hahah leeeif vad kul det var igår!!
Var ju och träffade Sandra och Thea.. Först lekte vi runt lite hemma, sen tog vi bilen till ikano/maxi,, skulle kolla på present åt Sandra eftersom hon fyller på tisdag.. Men hon hitta inga tofflor som hon ville ha så det fick bli present från maxi istället heheh.. Men hon blev ju nöjd iaf.. =) Sen åkte vi hem till Sandra igen och laga lite mat,, pastasallad med kyckling,, mums!!
Sen lekte vi massa mer med Thea,, tog kort,, filmade och massa flummane!! Hehehe.. Det var jättekul igår.. Så det får vi snart göra om..

Hoppas att jag kan det bara,, vet ju inte vad jag får för schema på praktiken..
Och på tal om den så ska jag på möte nu kl 8,, och prata med Irene om det.. Är så nervös så jag mår illa!! Inte bra!!

Skriver väl kanske senare.. Är så fruktansvärt trött nu.....

Belysning och återköp

Var in på IKEA en sväng idag och gjorde ett återköp på en utdragbar skena som vi skulle haft i bokhyllan,, men vi kände inte för att ha den sen,, och den kosta 295 så vi tänkte att vi kunde ju köpa nått annat bättre för dom pengarna.. Så det blev lite belysning istället.. =)
 

Jag är jättenöjd!! Ska köpa mer belysning nästa månad oxå,, har inte råd att ta allt på en gång..



Imorrn så ska jag till mina änglar!! Ska bli nice!! Saknat dom!!

Äntligen klar!!

Med den hööööga bokhyllan.. Den är 2.30 hög,, och jag är bara 1.70.. En aning kortare.. men det gick.. Så nu känner jag mig duktig!! :D



3 år sen..

Idag är det 3 år sen vi förlorade Affe.. =(
Och det är fortfarande jobbigt.. Svårt.. Och vi saknar honom så mycket allihopa!!




Och idag så var vi tvugna att avliva Hulda.. Min älskade hund.. Hon skulle ha blivit 14 i sommar tror jag.. Men vi bestämde redan när hon var liten att hon inte skulle behöva lida och ha ont när den tiden kom,, och det har ju varit lite kämpigt för henne det sista året.. Så för hennes skull tog vi bort henne.. Även fast det är bland det svåraste jag har ställts inför.. Man vill ju inte förlora en familjemedlem..
 
Och att det är just den 23 januari idag med.. Ännu värre..



Börjar

Praktiken den andra februari.. =)

Äntligen!!

Har jag fått den där baskade bilden där jag vill ha den!!
Tack Sandra för all hjälp innan!! :D

Ganska säker,,

På att jag får den där praktikplatsen nu.. Kaisa skulle ringa imorrn kl 9 till Irene och prata om försäkringar och så,, sen skulle dom ev bestämma datum jag kan börja isf.. Så nu väntar jag på att det ska bli torsdag morgon så att Kaisa ringer och säger hur det blir..

Idag kom Edla upp helt oväntat,, jag hade ju somnat om så jag var inte riktigt på G när hon ringde och typ var utanför och ville ha koden för att komma in,, ( det blir förresten ny kod från och med imorrn,, så jag måste lära mig den,, :S )
Men det var trevligt att träffa Edla.. Så hon bjöd mig på lunch på Skånska Lasse,, och det var asgott.. =)
Sen tog hon bussen 5 minuter innan jag skulle träffa Kaisa.. Och det brukar ju ta en timme,, men det tog bara en halvtimme för att jag faktiskt hade gjort det hon ville att jag skulle ha hunnit göra tills idag,, det brukade dom andra tydligen inte göra,, så då kände jag mig rätt duktig.. :D

Nu ska jag packa kläder och sen ska jag sticka iväg och träna igen.. :D
Kanske hörs ikväll sen..

Herrå

psst,, Edla är Jockes faster för er som inte visste det..

Praktikplats..

Jaa,, det var Irene positiv till.. =)
Så nu ska bara Kaisa ringa henne i eftermiddag och sen är saken biff..
Förhoppningsvis.. Hehe.. Känns skönt..
Nu ska ja lägga mig och sova igen..
Har inte sovit nått inatt.. Är astrött..

Hörs väl när jag vartit och träffat Kaisa och tränat..

Herrå

Tröööött!!!

Jaa,, det skulle man lugnt kunna påstå att jag är..
Efter både gympapass i bassängen och här hemma i sängen,, hehe..

Så nu ska jag lägga mig och (förhoppmimgsvis kunna) sova.. Tycker att jag har förtjänat en god natt sömn.. Utan alla mina mardrömmar hela tiden.. Det är faktiskt nästan så att jag inte vill sova längre.. Men det behöver vi inte prata om nu..

God (tidigt) natt allihopa.. Vi höres imorrn.. =)

Herrå alla Leifare!!

Rubrik..

Idag tog jag mod till mig och gick upp till Boken för att fråga om praktikplats..
Men Irene var inte där idag.. Så jag skulle ringa henne imorrn..

Så idag har jag inte hunnit med att träna än,, och nu hinner jag inte innan jocke kommer hem och vi ska äta..
Så jag får träna lite senare idag.. Jocke skulle oxå träna ikväll tror jag.. Det märks..

Men nu ska jag iaf ta disken och sen ska jag gå ut med busen tror jag..
Tror han vill gå ut..

Skriver kanske ikväll..

Herrå faan.. :D

Städ/Slappar dag..

Började dagen antusiastiskt med att städa lite i lägenheten.. Jag plockade undan grejjerna och jocke dammsög.. Sen satte jag igång en diskmaskin och jocke gick ut med soporna.. Det är skönt att man kan hjälpas åt ibland.. Livet blir så mycket lättare då.. =)

Sen la jag mig och badade en timme ungefär,, och det var jätteskönt!! Kände verkligen hur mina ömma muskler slappnade av i det varma vattnet.. Jätteskönt!! Men imorrn är det iaf dags att fortsätta träna..

Sen åt vi och kolla på film.. Så har suttit och slappat i soffan nu ett par timmar.. Skönt!!

Imorrn så ska jag nog ta mod till mig och gå och fråga om den där praktikplatsen.. Är en aning nervös för det..
Men jag har ju tisdag på mig oxå..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa några kapitel i nya boken och sen ska jag sova..
Man blir ju trött av att slappa så här mycket,, hehe..
Men ni får ha det så bra så hörs vi kanske av imorrn..
Herrå faan.. =)

Ouch!!

Vilken träningsvärk jag har!! Har tränat hela vecka,, så jag är astrött i musklerna.. Och på måndag drar jag igång igen.. Vilar lite nu över helgen.. Fast det är en skön trötthet ändå.. Och jag kommer inte att gå ner i vikt om jag inte tränar!! Så jag känner mig ändå rätt taggad på att träna hela tiden.. För det är ändå rätt så tillfredställande.. Jaa,  jag vet.. Du undrar så klart om nån har bytt ut mig mot den riktiga Emma som inte har nån kondis och avskyr att träna.. Kanske har jag blivit utbytt.. Men förhoppningsvis mot en bättre,, sundare,, ( och snyggare) Emma... Vem vet??

Idag så var vi en sväng till LKPG,, skulle in på biltema och handla en fm-sändare.. Och så blev det massa tid över innan vi skulle vara hos mormor,, så vi gick in på ikea en sväng,, och vi hitta en bok/tv hylla/bänk.. ASSNYGG!! Så den ska vi köpa nästa lördag när vi fått pengar.. Det kommer bli så snyggt!!! :D Får väl lägga upp en bild på det sen när det är uppe.. =)

Var på apoteket en sväng idag med,, var tvungen att köpa medicin till min älskade lilla katt..

Nehe,, nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag,, har suttit och gäspat i en timme nu.. Hehe,, det blir så när man är trött.. Haha.. Men jag kände att jag var tvungen att skriva lite här.. Försummar nog bloggen en del tror jag.. Men det känns inte som om jag har nått att skriva som ni vill läsa om.. Ni får komma med förslag om vad ni vill läsa om helt enkelt.. Hehe.. Nehe,, sängen var det ja..

Vi hörs.. Herrå =)

Nu ger jag upp!!!

Har suttit i närmare 2 timmar med den här jävla skiten nu,, och det funkar ju inte för det!!
Försöker lägga in en bild överst på bloggen här då,, och det funkar jättebra att förhansdvisa,, så man ser hur det ser ut.. Men sen när man sparat,, så finns den inte kvar!! Jätteirriterande!!  Jag behöver hjälp!! Nån som har lust att hjälpa mig??

Träningsvärk!!

Jaa det har jag verkligen,, fattar inte hur jag ska orka träna imorrn igen..
Men men,, nu ska det gå..

Igår så var jag ju hos Sandra & Thea.. Vi hade "filmkväll",, och umgicks halva dan,, lekte runt massor och hade det görskoj!! :D Iaf jag.. Så det måste vi göra om snart igen.. Dessutom så tyckte inte Thea att jag var så farlig den här gången,, hon till och med gosade lite med mig.. hehe,, mig lycklig då!!

Nu kommer mamma och dom snart,, dom skulle ta en kaffe.. Kul,, jag som inte ens dricker kaffe,, hehe..

Nehe,, vi höres av.. =)

Herrå!

I brist på bättre rubrik...

Hahaha.. Fy faan vad trött jag är.. Men har inte kommit iväg till sängen än.. Hade ju tvätten till tio.. Och det var inte riktigt torrt,, för jag hade typ 50 lakan och påslakan kvar sen nyår som inte hunnit bli tvättade.. Så jag tog dom idag,, och det tog tid.. Så jag var tvungen att försöka hitta nånstans att hänga upp dom.. Inte det lättaste.. Men efter ett tag så hade jag fått upp alla iaf..

Men sen så fastnade jag framför en film.. Jättebra!! Lite läskig ibland.. Men det är antagligen bara för att jag är så trött.. Får se på den en gång när jag inte är så trött..

Undrar om jocke kommer hem nu eller inte.. Dom skulle ev jobba över,, och då kommer han inte förrns vid 3,, och så länge orkar inte jag vara uppe..

Om man skulle gå och borsta tänderna då och sen lägga sig kanske,, och se om jag kan sova idag:: Har inte lyckats så bra dom senaste nätterna,, så jag hoppas på¨åtminstonde 5 timmars sömn,, så att jag orkar med morgondagen..

Aja,, nu känner jag faktiskt att sängen kallar på mig,, så det är väl bäst att passa på då..

Kanske skriver imorrn när jag kommer hem från Sandra,, det märks..

Herrå,,

I brist på bra rubrik..

Ojoj,, nu var det visst en vecka sen jag skrev.. Fy på mig.. Hehe..
Jaa,, vad har hänt under den veckan då??
Var hos Sandra och hälsade på en sväng i onsdags.. och det var nice!! Var ett tag sen jag träffade henne,, ska dit imorrn igen! :D Och då ska vi se på film på kvällen och bara ha det allmänt trevligt.. :D Så det ser jag fram emot..

Just det,, var på sensus i motala med i fredags,, för attt börja på den nya grejen så jag kanske kan få praktik.. Så jag ska gå till äldreboendet som ligger ca 200 m bort.. så får vi se om jag kan få praktik där i 4 veckor eller så.. Och det skulle vara kul.. Bara att få något att göra,, för det suger verkligen att bara gå hemma och inte göra något.. Så jag hoppas verkligen att det kan bli nått där..

Vad hände annars i veckan då?? Inte mycket.. Fortfarande lite smått förkyld,, men det är ju mycket bättre..

Nehe,, om jag skulle hitta på nått vettigt att göra så jag kan skriva om det sen.. Kanske,, hehe

herrå faan.. :p

Kass början på 2009..

Det var det verkligen..

Var lite smått bakis den första,, men det var ju inte så farligt.. Men sen,, vilken förkylning.. Det bara slog till.. Usch.. det sög verkligen.. Men nu har iaf febern släppt,, är bara lite täppt nu.. Men annars är allt bra nu.. :D

Kanske ska nämna nått om nyår också,, hade ju skrivit att jag skulle göra det..
Det var askul!! Vi började med att käka tacos allihop.. Och det var jättetrevligt!! Sen så spelade vi massa spel och lekte lekar.. Och så var det en väldans massa alkohol inblandat oxå.. hehe,, det var jättekul.. Sen runt tolv gick vi ner till "stan" och kolla på fyrverkerierna.. Och det var jättefint.. Fast  nån lyckades typ välta en raket eller nått för den for rakt in i kön på mandarin.. Så min kusin,, som står vakt där fick den på sig.. Lite läskigt faktiskt,, men han blev inte skadad iaf och det var ju tur.. Jaa,, sen hem igen och dricka lite mer.. Fast jag var inte speciellt full,, var lite nervös att det skulle sluta som förra nyår,, men det gick så bra alltihop..

Nehe,, nu ska jag städa lite,, för det har ju inte blivit gjort medans jag har legat sjuk.....

RSS 2.0