Godmorgon! :D

Hinner med ett snabbt litet inlägg här.. Ska strax iväg och jobba lite =)
Det ska bli skönt med lite extra pengar!! :D

Igår var vi och storhandlade,, och det var på tiden,, det var faan tomt i både kylskåp och skafferi..
Sen var jag hos johanna en sväng på kvällen och hämta min sjal..
Jaa,, och resten vet ni ju,, jag skrev ju faktiskt igår,, hehe

Nee,, nu måste jag dra..
Herrå

Sol!! =D

Det är nice väder! :D Och jag är övertrött,, haha
Har inte sovit alls inatt,, undra hur det ska gå resten av dan,, hehe..

Kanske skulle uppdatera lite från helgen då..
Egentligen så skulle jag inte ha jobbat,, men jonas hade strykt sig ur kalendern,, så jag jobbade istället för honom,, skönt,, med lite extra pengar..
På lördagen så var vi på omberg och grillade,, hur nice som helst,, ända tills kvällen,, när jag kände hur dant jag hade bränt mig i solen..
Victor,, den lille,, fick åka ambulans på kvällen för han hade blivit medvetslös när han var hos ett par vänner och "körde rollspel" ( för det heter ju inte leka när man är 15!!! ) Så hjärnskakning,, men han fick iaf komma hem sen på natten.. Inte som när jag fick hjärnskakning,, då fick jag ligga inne i 3 dar..
Men men,, nog om det nu..

Söndagen hände inte mycket.. Inget värt att skriva om iaf..

I måndags så skulle jag ha ridit med johanna,, men hennes häst var halt,, så dt blev inget av med det,, så jag åkte till henne igårkväll och tog en fika istället,, nice nice.. =)

Idag så har jag varit på ams möte med Kaisa,, hon hade inte mycket att säga..
Sen bar det av till Ica för at handla lite,, och sen systemet.. Det är ju valborg imorrn.. =)

Nehe,, nu ska jag väl snart sätta igång med maten,, det tar ju en stund idag.. Det blir tacopaj.. Mumsigt!! :D

Herrå så länge

Jaa,, jag veeeeeeeeeet....

Att jag suger på att uppdatera.. Men men,, så kan det va.. hehe

Idag var det sista dagen på praktiken.. Både skönt och tråkigt.. Skönt för att jag kan sova!! Tråkigt för att inte ha nått att göra igen..

Imorse så ringde telefon och väckte mig.. Det var nån från ams i lkpg som frågade om dom fick skicka mitt namn till en som ville ha folk,, i klockrike,, av alla ställen,, men visst tänkte jag,, det är ju fast anställning,, så varför inte?? Så joodå,, det fick dom gärna göra.. får se om han hör av sig då,, han som ville ha folk alltså då,, ehhe..

Nee usch,, känner att jag bara svamlar en massa nu.. Kanske skulle gå och lägga sig istället för att sitta här och ha tråkigt.. Får se hur jag gör,, jocke slutar ju snart,, kanske ska ta en kvällsprommenad bort till BT och överraska honom.. men,,  vet inte,, det kanske är kallt ute.. får kolla termometern sen..

Nehe,, nu ska jag kolla runt lite till innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra..

Hörs =)

?????????????????????????

Mmm,, det är allt jag har i huvudet,, en massa frågetecken!!

Vad gör vi nu?? Hur gör vi?? Hur ska vi kunna lösa det här?? Måste vi flytta?? Ska jag ta studielån?? Kan vi överleva?? Vem ska man vända sig till med sånna frågor egentligen?? Kan det bli bra?? Kommer det att lösa sig tillslut iaf??

Jaa,, och så fortsätter det.. =(


Upps..

Nu var det visst nästan en vecka sen jag skrev.. Men det har varit fullt upp med allt på praktiken,, utbildningar och vikariebehörighet.. Men jag kan ju iaf glädja mig med att jag är godkänd vikarie.. Så nu är det bara vänta på att jobben ska rulla in,, hehe.. Annars har det inte hänt så mycket i veckan.. Eller joo förresten,, min och tias klänningar har kommit,, satt jättebra! ( Jag beställde ju två olika storlekar till mig,, för jag trodde inte att jag hade gått ner nått i storlek,, men självklart så kom jag ju I DEN MINDRE STORLEKEN!!! FÖR JAG HAR VARIT DUKTIG OCH TRÄNAT OCH BANTAT!! Känner mig liiiiite stolt faktiskt att jag kom i den mindre storleken,, hehe =)

Nu ska jag lägga mig och börja läsa sagan om ringen tror jag.. Men ska nog sova rätt tidigt ändå.. Ska ju upp och tvätta tidigt imorrn.. Men det behövs.. Blir samma race som förra måndagen,, jag tvättar och jocke får ta upp tvätten.. För jag ska till Sandra igen! =) Vi ska till ikano och kolla presenter,, hon skulle köpa nått till mats och jimmy och ceclia,, och jag ska hitta nått till mamma..

Nehe,, sängen!!

Herrå! =)

Annandag.

God morgon!
Idag så blev det en tidig morgon för min del, medans jocke ligger kvar och sover i sängen.. Det hade varit skönt kan jag lova!! Men, har man tvätt som måste tvättas,, så har man.. Och jag behöver ju iaf inte ta upp den sen,, det får jocke göra.. Eftersom jag ska åka till min sallbe idag.. :D Ska vara där vid tio,, så det blir en heldag.. Nice! =)

Nehe,, ner i tvättstugan och kolla om sista maskin är klar nu..

Vi höres =)

Påsk mm..

Okej,, jag har varit dålig på att updatera i veckan,, jag vet.. Men ibland blir det så,, har ju haft praktik hela veckan och inte haft nån tid för att sitta vid datorn..

Veckan som varit då.:
Har fixat lite med bloggen,, bytt bild och så.. Massa praktik.. Jocke har varit sjuk.. Och det sög.. För då kunde vi ju inte festa som det var planerat i torsdag.. Synd.. Men det får vi ta igen en annan dag..
I fredags så kände han sig iaf bättre så då åkte vi till lkpg och åkte gokart igen,, men fy faaaaaaan!!! VAD ONT JAG HAR!! Erik den jäveln,, han satsa fullt rätt in i mig flera gånger,, och nu har jag asont i hela högersidan, upp i ryggraden och högersidan i nacken.. Det suger.. Kan knappt göra nått.. Och jag kom nästan på pallplats den här gången ändå.. *STOLT*
På kvällen åkte vi till mormor och tog en fika.. Hade trevligt..

Idag så åkte vi till mamma i morse och fixa med moppe och cheva,, och så käkade vi påskmat där.. På eftermiddagen åkte vi till Patte & Kicki,, patte bjöd jocke på grogg,, så jag fick köra.. Var där ett par timmar.. Hade det allmänt trevligt i solen.. Vädret har ju varit kalas! :D

Imorrn skulle Johanna komma,, men jag vet inte när,, har inte fått nått svar än,, får se om det blir av alls.. Men man kan ju hoppas det.. Vill ju träffa henne.. =)

Nehe,,
Nu ska jag krypa ner i sängen med värmekudden runt nacken och se om spänningarna släpper nått så jag kan sova.. HOPPAS!! Men det är väl antagligen för mycket..

God natt..

Fredagen var,,,,

Så niice!!

Åkte ju gokart med Jocke, Kotten, Nisse och Jonte.. Och det var askul... Andra gången jag åkte gokart.. ( Och jag kan ju säga att det gick betydligt bättre än första gången,, den här gången gasade jag,, hahaha )
Men iaf,, jaa.. Kul var det iaf.. hehe

Sen åkte vi och käkade lite,, trevligt trevligt,,
Sen åkte jocke och jag hem och hämta katten och packa lite,, skulle ju till mamma,, sen lämna vi Izzy hos mamma och åkte in till vadstena,, upp till jonte,, eller jaa,, vi fick stå utanför i 20 minuter för han fick typ ångest över att jag skulle komma upp och det var så stökigt där.. Så han var tvungen att städa först..
Men sen fick vi iaf komma in,, och vi spelade poker och pojkarna drack öl,, och vi hade det allmänt trevligt,, hehe =)

Sen var det ju lördag,, och upp och jobba som gällde,, men det gick fort..
Skulle egentligen åkt till ikea efter jobbet,, men det blev inte så,, så vi tvättade bilen och bytte till sommardäck,, och hade det allmänt skönt i värmen!! Det var ju nästan 15 grader varmt och sol hela dagen!! Hur nice som helst!!

Igår gjode vi inte speciellt mycket,, jocke började känna sig dålig,, och idag så har han legat hela dan den lille stackaren.. Det är inte lätt.. Haha nu kom jag att tänka på den där reklamen för echinagard.. " Ni kvinnor snackar om att föda barn, Men det är inget emot när en riktig man är förkyld! " hahaha den reklamen ägde!!

Sådär,, då vart det ett inlägg av det här med.. Nu ska jag äta upp min glass och sen ska jag sova.. Ska ju till praktiken imorrn..

Sov gott alla.. Herrå

Fortfarande Torsdag..

Och jag ska snart hoppa ner i ett varmt skumbad.. Ska bli nice=)

Johanna kunde inte imorrn,, =( så då ska jag åka gokart med några kompisar istället!! :D Nice!!

Nehe,, varmt bad med en bok lockar mer än att sitta här och skriva,, vi höres..

Torsdag 2/4

Börja i morse med praktik,, har stressat där hela dan,, nu ska jag bara ta en knäckemacka och sen ska jag dammsuga och skura,, sen blir det till Jonas nya lägenhet ( han fick börja flytta in igår) och hjälpa till där.. Efter det så blir det gymmet..

Så idag har jag fullt upp,, och imorrn kommer Johanna! <33 Då blir det en fika!! Trevligt!

Och så ska jag jobba i helgen med, ( jobb, inte praktik)
Så i helgen hinner jag nog inte skriva nått,, beror på om jag kommer fram till datorn,, ( Ni vet ju hur det är att ha  syskon i tonåren!! )

Nehe,, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna bli klar till jocke kommer hem..

Stora skämtar-dagen..

Jaa,, det är det idag.. 1 april.. Men än har inte jag utsatts för något.. Skönt det.. Men man vet ju inte.. Klockan är inte så mycket än..

Idag blir det iaf praktik.. Fick ju förlängt 4 veckor till.. Och det är skönt.. Då har jag något att göra.. =)
Och inte behövde jag jobba hela påsken heller, och det är skönt!!

Förra veckan skulle jag ha träffat Sandra på torsdagen,, men hon och lilla thea var ju sjuka så det blev inget av med det.. Tråkigt.. Får kolla upp en tid med henne som jag kan komma in!!

Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen.. ( Kanske tar ett bad istället?? Har inte bestämt mig.. )

Aja,, vi får höras av.. =)
( Jag ska försöka bli lite bättre på att blogga,, jag lovar.. )

RSS 2.0