Okej,,

Hemma igen efter en inte så lyckad utekväll..
Faktiskt så kom vi inte ens dit vi skulle..
Men men,, tilda och jag hade iaf jättetrevligt innan...
Sen vart det en massa skit när vi var på väg,,
Så vi gick hem istället,, efter mycket om och men..


Och, jaa jag vet,, texten är i fel ände..
Men det ser mycket roligare ut då :p
Puss


Lördag..

Okej,, så det blev inte sängen igår iaf.. Lillebror ringde,, så det blev att åka till malmen och hämta honom,, han mådde inte bra.. så var hemma strax innan tolv inatt igen.. åkte vid 10, dimman var bedrövlig,, såg inte 20 m framför bilen ens!

Idag har vi varit och storhandlat.. och jag hittade världens fränaste gummistövlar!! så var helt enkelt tvungen att köpa dom :D

 Visst är dom fräna!! :D

fredag..

och ville väl egentligen bara säga att jag lever.. har varit och jobbat idag,, så är helt slut.. suck..
och inte har fönstergubbarna kommit heller.. suck,, dom kommer måndag/tisdag.. eller, det står så på lappen iaf..

nehe, nu sängen, jag orkar inte längre..

Blääää

God morgon god morgon!
Hör fåglar sjunga glatt!
God morgon god morgon i kör!


Jaa, vi kan ju låtsas att vi alla är pigga och glada iaf.. Eller nått..
Natten har varit brutalt lång.. Har haft massa ont i huvudet och mått lite illa, så har väl sovit max 2 timmar eller så.. Och så trodde jag ju självklart att jag skulle kunna somna "om" när jocke åkt till jobbet.. Men inte.. Mår fortfarande illa, och så kommer förmodligen fönsterkillarna idag med, så jag kan ju nte ligga kvar i sängen, utan jag måste duscha, klä på mig och åtminstonde se presentabel ut när de trillar innanför dörrn.. Jäjj!! Eller nått.. Suck.. När jag blir stor så ska jag uppfinna en tablett som gör att man slipper må illa... Som är gratis, och bara ligger framför en när man behöver den.. Nån som vill hjälpa till med det?? Det kan nog kräva lite skills.. :p
Nahe, om man skulle hoppa in i duschen nu då..

Tisdag

Och idag har jag äntligen fått pengar! Underbart!

Och snart slutar jocke, så ska snart börja med maten.. Idag blir det biffar och gräddsås.. mumma :D
Annars har det varit lugnt idag,, har varit ute och gått lite innan jag gick till banken, och sen till ica och handla.. Funderar på att springa en snabbis till gymmet efter maten,, har inte bestämt mig än.. Får se.. Jag ska ju dit imorrn med, elelr simma, det märks..

Nehe,, börja lite smått med maten då kanske..

Måndag..

Och precis som vanligt vid den här tiden så väntar jag på att klockan ska gå, så jag kan hämta upp tvätten..
Och precis som vanligt (oftast iaf) så slänger jag in ett litet inlägg.. Det kan ju inte skada :p Var ju nån dag sen jag skrev nu :p

Vad har jag att berätta då?? Jaadu,, inte mycket om jag ska vara ärlig.. Jag kunde ju kanske hitta på nått så nu får lite intressant att läsa,, men nae.. Tyvärr.. Mitt liv är tråkigt.. :p Haha, nejvars, inte tråkigt kanske,, men,, jaa..

Helgen blev ganska lugn, och det var skönt,, var ju till Tilda och Emil en sväng och såg på melodifetivalen och så spelade vi Buzz efter det.. Hade jättetrevligt, även fast jag såg ut som en isglass när jag kom hem.. Med tanke på att vädret var som det var.. Men men,, det är ju tur att det inte är snöstorm alla dagar iaf.. :p
Söndagen var lugn och skön.. Tog en liten prommenix och njöt av solen.. Även fast det var snorkallt!!

Idag så har jag varit jätte entusiastisk.. Eller nae,, inte direkt,, tog sovmorgon, och vaknade i panik över att hemtelefon ringde,, panik, upp och skulle svara,, men det var skyddat nummer, så då fick det ringa.. Jag tycker inte om att svara när det är skyddat.. Men det har ju sina anledningar.. Så då gick jag och la mig igen,, och gick inte upp förrns strax innan tolv.. (Fast jag hade tagit med mig den bärbara in, så jag kunde kolla runt på nätet :p ) Sen frukost i lugn och ro, och sen kom Johanna <3 Så då bar det av till Lundby för att träna.. Skönt, jobbigt, nöjd med mig själv.. Även fast det märktes att det är sportlovsvecka,, det var massa folk där!! Inte riktigt lika kul kanske.. Men men,, det gick..

Sen hem och duscha och förbereda maten, sen ner i tvättstugan och slänga in fösta maskinerna, och sen upp och äta,, och titta på ett avsnitt av Legend of the Seeker.. Asheeeeeet!!! Eller, jag mena,, hmm,, bra serie det där.. hehe :p

Jaa, sen har tiden gått sakta om jag ska vara ärlig,, bara segat sig fram,, men nu kan jag nog snart gå ner i tvättstugan.. Det borde vara torrt nu alltihop..
Jaa, jag går ner, och hoppas på det bästa helt enkelt..

Titt, det blev ju lite skrivet iaf.. Hoppas ni är nöjda.. =)
Puss

Visste ni?

Att det inte bara snöar.. Det snöar oxå :p Hahha:p
Hade det inte varit för att snön är vit så kunde jag svurit på att det spöregna,, i sidled!
Men lite mysigt är det ändå.. =) Och för att svara på Johannas kommentar om tidigare inlägg: jag har definift inte tröttnat på snön :p haha jag vill ha snö,, men inte mer snöfall bara :p haha..

Ikväll blir det ev melodifestivalen med Tilda och Emil,, om vi kan ta oss till varandra vill säga :p beror väl på hur mycket snö det hinner komma.. haha

Idag har vi varit duktiga och hunnit med att städa lite,, jocke dammsög, och jag damma och så har jag städat inne på toan.. Så nu glänser kaklet igen=)

Nehe, nu ska jag nog sätta på mig ett par varmare strumpor, ag fryser om fötterna..
Puss

Förbered er på chock!!

Men till och med jag inser att nu behöver det faktiskt inte snöa mer förrns nästa vinter,, i typ november eller så..
Visst, snön får gärna ligga kvar,, det får den, åtminstonde hela februari, för sen vill jag nog ha vår.. Men nu kan det faktiskt sluta vräka ner snö..

Torsdag

Vart har den här dagen tagit vägen egentligen?!?
Vad har jag gjort idag?? Jag vet inte.. Alla timmar har bara försvunnit.. Jag känner mig helt vilse!!


För övrigt så suger det att ha en elak mordisk katt till husdjur.. Mina fötter, anklar, händer, handleder känns lemlästade.. Jag lovar,, katten har faan fått damp eller nått.. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det.. För trots att han är helt galen så älskar jag ju kattfan.. Och det är det som gör det så svårt..


Om man skulle krypa upp i soffan och mysa med jocke medans han kollar på os kanske? Men nae, jag står faan inte ut med os!! Jag får göra något annat istället.. Se ett avsnitt Sailor Moon kanske?? ( haha, jaa jag vet,, :p men jag älskar det!! :p )

Onsdag..

Och idag blev det en sväng till simhallen med Johanna <3 Och när vi simmat klart så vilade vi lite innan vi gick in i relaxen, och då såg vi riktigt fint ögongodis.. mmmmmm :p haha nejvars:P men han såg bra ut:P

Sen hem, och käka mat med lovern när han kom hem, och sen har jag umgåtts en sväng med Tilda <3


Nu vet jag inte riktigt vad det blir.. är inte trött.. Skulle ha åkt pulka, men vädret blev sämre.. :/

Tisdag..

Och jag är brutalt rastlös.. Känner ett enormt behov av att skriva av mig.. Men jag vet inte ens vad jag ska skriva?! Riktigt irriterande.. Men om jag sitter en stund så kanske det kommer av sig själv??
För uppenbarligen måste det ju vara nått som vill ut i världen.. Men vad det skulle va? Nae, jag vet inte..
Det är liksom helt tomt i huvudet.. Det finns ingenting.. Förutom känslan av att jag behöver skriva..

Men nu tog det slut.. Jag kanske inte ska försöka koncentera mig på att försöka komma på vad jag vill ha sagt? Kanske bara låta fingrarna ha sin gång över tangentbordet och få ihop en hel massa ord.. Som jag iaf vet att jag inte borde skriva? Eller? Det känns så ensamt i mitt huvud.. Har det varit någon där och hållt mig sällskap innan?? Som nu är borta? Antagligen inte.. Eller, jag vet inte.. Vet inte vad jag menar alls om jag ska vara ärlig.. Hur har det gått till?? Eller, jag kanske vill ha någon i mitt huvud?? Som kan ta hand om mitt röriga känsloliv.. Som kan ta skiten, så jag slipper må dåligt.. Men det är väl bara önsketänkande??

Kära Tomten!
I år önskar jag mig ett nytt medvetande i julklapp.
Detta medvetande ska då kunna ta hand om det svåra. Så jag får vara glad.
Jag skulle verkligen vilja vara det.
Så snälla Tomten. Ge mig ett nytt medvetande i julklapp!

Titt.. Det kom visst en hel massa ord,, bara jag slappnade av..
Men, jag vet inte om det känns bättre för det.......

Måndag..

Och jag vet att jag inte har skrivit på evigheters evigheter.. Så nu när jag sitter och väntar på att klockan ska gå lite så tvätten blir klar, så tänkte jag passa på att skriva ett riktigt långt inlägg.. Eller,, jaa,, jag kan inte lova att det blir långt.. Men jag skriver ju iaf..

Sista inlägget var visst att vi var redo för släkten,, så jag kanske ska börja därifrån..

Lördag 6/2
Klosterhotellet. Middag. Släkt.. SUCK!!! Men det gick.. Den där släkten alltså,, jaa, det finns inga vettiga ord för den.. Fast för min del är det ju bara släkt i släkten, och tur är väl det.. Men men,, vi överlevde iaf allihopa..

Senare på kvällen åkte jag in till lkpg och träffade Sallbe och Fia:D Hade jättetrevligt :D

Söndag 7/2
Fika hos födelsedags"barnet" Älskade gammelmormor fyllde 90 :D Så det blev ett par timmar där..
Sen hem och vara allmänt seg..

Måndag 8/2
Simhallen med Johanna!! <3 Underbart :D Sen vet jag faktiskt inte vad jag gjorde resten av dan :p

Resten av veckan låg jag med feber, för min rackarns sista visdomstand krånglade.. Det blir ju så när de växer..

Lördag 13/2
Jobb,, och på kvällen alkoholintag och melodifestivalen =)

Söndag 14/2
Jobb,, och på kvällen blev det en sväng hem till Johanna<3 Födelsedagsbarnet :D Trevligt trevligt=)

Måndag 15/2 (Idag)
Blev det en sväng på gymmet med Johanna.. Och det var skönt! Eller jaa, kanske inte just då, då var det mest jobbigt,, men efteråt =) Har även hunnit med att städa lite idag.. Och så självklart tvätten med, som står nänmt ovan..

Tisdag 16/2 Nu är det idag!
Blev skapligt irriterad på bloggen igår.. Det funkade inte.. Så får ju publicera idag istället..
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat,, en långprommenad i skogen kanske?? Vädret verkar ju bli lovande iaf.. Så vi får väl se..

Nu blir det iaf frukost.. :D

Redo för släktmiddag..

Japp, nu är vi redo för att åka till vadstena.. suck.. har verkligen ingen lust med det..

men ser fram emot ikväll. då ska jag träffa sandra och sofia! <3

 

Nattligt besök..

Av min egen lilla demon.. Det var över 6 år sen som den senast hälsade på.. Och jag trodde att jag hade haft mitt sista besök av den..Jag trodde att jag hade vunnit över den.. Det var ju ändå 6 år sen sist.. Men nu?? Min natt har varit svår.. Riktigt svår.. Och jag vet inte hur länge jag orkar uthärda..

RSS 2.0