Omgjort

Jaa, igår fick jag ett ryck,, och gjorde om lite här hemma.. Och jag är riktigt nöjd :D









Japp, riktigt nöjd :D
Vad tycks?

Snabb update innan sängen

och för er som undrar (eftersom kl inte ens är 21) jaa jag är trött! :p
skönt att det bara är kort dag imorrn.. =)

och nu har jag redan glömt vad jag skulle skriva,, hmm..

joo just det,, har ju haft mysdag med Jocke idag =)
när jag kom hem från jobbet så tog vi cyklarna ner på stan, tog en fika på cafe gusto,, och sen drog vi till minigolfbanan =) ahha jag var ju inte helt bra på det alltså :p men klarade mig hyfsat (eller, jocke hade en brutal otur på vissa banor, han är duktig i vanliga fall) och det blev faktiskt lika :D 81 poäng var.. och det är faktiskt inte så jättedåligt :P haha (sist jag spela så hade jag över 100 slag tror jag :P jaa jag vet,  jag är sämst :P )
Sen gick vi till ica och handla lite, och sen hem,, myste lite i soffan till true blood,, ( ca 5 min innan jocke tröttna eftersom han redan sett avsnittet) så han satte sig vid datorn och spela istället,, efter true blood lagade jag mat, och sen kom erik upp en sväng och spela med jocke,, så jag kollade film..
Men jaa,, hmm,, nu går mina ögon i kors,, så jag tänker sova nu.. =)
Pussar

Upptagen människa..

Nr 1 känns det som..
Fullt upp hela tiden.. Massa jobb, jobb och jobb.. Men jag trivs ju på jobbet iaf =) Och det är ju ändå huvudsaken :p
Men det är synd att det ska gå ut över folk jag vill umgås med.. Att jag inte hinner göra det.. Men det är sånt man får ta,, man hinner inte ses så mycket,, och även fast det är tråkigt, så får jag ju se fram emot när lönerna kommer, och att man kanske kan hitta på nått kul då istället =)

Vad har hänt förutom jobb då,, joo, jag har lyckats bada lite.. Sådär innan eller efter jobbet :P haha
Sen blev det grill med mutter med =) Riktigt trevligt faktiskt.. =)

Men nae, jag har inte så mycket att dela med mig av just nu.. Men kände ändå att det var dags för ett nytt inlägg :P haha

Nu ska jag sova,, för imorrn är det jobb som gäller igen :D
Puss

Bad, Bio och Bra nyheter!

Igår var jag ledig =) Så det blev lite sovmorgon.. Och runt lunch drog Tilda och jag till Skogssjön.. Det var lite kallt i luften, men skönt i vattnet,, även fast vi inte direkt bada,, vi låg bara och gled omkring på Leif & Ass.. Asgött :p Fast ett tag såg det ut som om vi skulle hamna bland alla näckrosorna:p haha så då fick vi sätta lite fart tillbaka mot stranden :P haha
Sen låg vi på land på madrasserna och bara hade det gött :D Och bestämde då att vi skulle gå på bio med Hanna.. :D
Så då blev det hem, stressa, duscha, fixa sig lite.. Sen hämtade jag upp Tilda och Hanna.. Sen bar det av in till Lkpg och bio.. Sex and the city 2.. Och den var faktiskt helt okej =) (fast om jag skriver kalasbra så blir tilda nöjd :p haha)
Sen tillbaks mot lilla Mjölby,, släppte av brudarna hos sig,, sen blev det coop en sväng, och sen hem..
Väl hemma insåg jag att det var låångt kvar tills jocke sluta,, och jag som var trött då. Suck,, men det var ju bara att hålla sig vaken,, han hade nått att säga.. Och jag hade inte en aning om vad det kunde vara.. Men men,, tiden gick,, sakta men säkert,, och så kom han hem.. Och visade fram ett papper.. Där det stod att han fått tillsvidareanställning =) Skönt!! Så då blev jag glad =) Och ännu gladare av det han sa sen.. Men det är min lilla hemlis :P haha
Nu ska jag röra mig mot jobbet.. Och efter det så blir det väl att glida runt på Leif i Skogssjön :D
Vi höres folket =)
Puss


update igen :p

Den ni!! Här kommer en till uppdatering.. =)
Gårdagen var kalas =) Först var det ju jobb på dagen,, 7-12.. Slappt pass :p
Sen hem, mysa lite med jocke innan han åkte till jobbet.. Sen hämtade jag upp Tilda, och vi tog en sväng till netonnet.. Handlade 2 nya mobiler =) en till mig (rosa :D) och en till jocke (svart).. Men jag är så sjukt oteknisk,, så vet inte riktigt om jag kan ha den här :P haha Men jag har ju 14 dagars ångerrätt.. Så om jag inte kommer underfund med hur den funkar så får jag väl lämna tillbaka den.. För jag är grymt nöjd med den andra mobilen,, Förutom att den inte lyser ibland,, och då är det svårt att se vad man gör :P haha
Efter netonnet så blev det en sväng till skopunkten.. Så inhandlade 1 par nya vita fina skor :D
Sen hem, (lämna tilda innan) och sätta igång med tvätten.. Tur att det inte var så mycket.. Så det var klart vid 19, eller jaa, jag hade hängt upp det då :P Och sen hämtade jag tilda igen och så drog vi till skogssjön =) och där hittade vi Jonas (svågern) och jens.. =) Så då slog vi oss ner hos dom.. Och utnyttjade jonas lungkapacitet till max :P haha han fick blåsa våra badmadrasser :p haha eller jaa, vi hjälpte faktiskt till :P lite.. :p

och det var jääääätteskönt i vattnet!! hade en jättetrevlig stund med massa bad och lek.. så det tackar jag för =)
var hemma ca 22.15,, och sprang ner i tvättstugan och hämtade upp tvätten då,, som faktiskt var torr.. helt otroligt.. sen satt jag vid datorn och var lite social.. :p jocke kom hem strax efter midnatt,, och då blev det mys och sova.. var helt sjukt trött..

och så blev det sovmorgon idag :p ända till halv 10 :p då kom jocke och väckte mig :p

så nu har jag ätit frulle och ska iväg med tilda nu,, till "the forrest lake" :P haha
mer sol och bad <3

Jag kanske bjussar på ett par bilder senare :p
puss

Håll i er!! För här kommer ett nytt inlägg :p

Igår, lördag.. Vad gjorde jag då? Som ni kanske kan gissa så jobbade jag :P haha Sen på kvällen var det lugnt.. Hade hemmakväll med datorn :p =) ( Och gårdagens update :P )
Idag skulle jag ha kört ett delat pass, men bytte, så jag körde bara 16-21..
Så vid 12 åkte jag, Tilda, Jocke och Jonas till Skogssjön och bada och sola.. Asgött! :D
Sen blev det käk på Lundby.. Mmmmm kycklingtallrik!! Mumma!!
Sen jobbet då.. Varmt varmt varmt!! Så det blev ett kvällsdopp i Rinna.. =) Riktigt gött :D

Nu ska jag ta och hoppa i säng.. Är helt slut.. Och så är det ju jobb imorrn igen.. =)
Fast ganska slappt pass ändå.. 7-12.. Men har ju tvätten på kvällen med.. Fast det funkar nog ändå.. :p
Sängen var det ja..
Puss bye


Uppdatering på riktigt..

Jaa, det är väl dags att göra en sån.. Det var ju ett tag sen jag skrev blogg..
Så först kommer det en liten uppdatering om midsommarn..

Midsommar:
Jobb 7-13.. Sen hem,, duscha, fixa och grejja.. Sen hämta Jonas,, och sen hem till Johanna! :D
Öppna första cidern,, slå upp tältet.. Eller, jaa, dirigera :P haha
Lekte med kameran oxå :p Så småningom kom det mer folk,, och vi körde igång grillen.. Och mitt kött var asgött!! Men det försvann nästan direkt.. Det var knappt att jag hann och ta 2 bitar.. Hade 5.. Och när jag skulle ta en till,, då fanns det inga kvar!! :( Suck.. Det var asgott ju!! Men men, mer drickande vart det iaf :P haha hade verkligen sjukt kul den kvällen/natten.. Eller jaa, jag hade väl en nerkick som faan ett tag.. Men jag fick höra en sak som gjorde mig glad igen.. Så då kändes livet lättare igen,, och jag kunde återgå till prima partyhumör :D
Blev sen i tält,, jaa, jag säger tält och inte säng :P ahha för det var ju i tältet jag sov :p även fast det var snorkallt när jag skulle lägga mig,, och apvarmt när jag vakna :P haha Dagen efter.. Ojojoj,, inte så kul.. :p haha visst, jag var inte så bakis,, bara sjukt trött, och ont i kroppen!! Men men,, vad förväntar man sig när man sover på ett tunt liggunderlag egntligen? Smart emma.. Inte :p Men men,, efter mycket om och men så kom vi hem,, och det var sjukt skönt att lägga sig i sängen då!! :D Här kommer några bilder från midsommar..



Ett litet och väldigt kort urval.. Var ju över 1000 bilder,, och jag har fortfarande inte orkat kolla alla :P haha

Sen på Söndagen så var det ju konfirmation.. Lillasyster har blivit så stor!! 15 år.. den lilla ungen.. Shit,, det känns ju typ bara som 1 eller 2 år sen jag konfirmerade mig.. Men nae,, det är,, ehm,, få se nu,, 6 år sen!! :O Oj vad tiden går!! Men men,, hon var jättefin iaf =) Så här kommer några bilder från det med..

 Okej, det ficka bara bli den här.. Hittar inte vart jag gömt dom andra bilderna :p

Hmm, vad har jag hunnit med mer då?? Joo, jag har jobbat.. Och jobbat.. Och jobbat.. :P ahha ´
Men jag trivs iaf =) Riktigt bra! :D

Jaa, ehm joo, igår,, så var jag ju barnvakt åt Thea hela dagen.. Hade jätteskoj med henne! Först lekte vi en bra stund i lekparken = sand överallt!! Men kul! haha sen gick vi hem igen,, och lekte massa kurragömma =)
Och kolla på Små einstiens.. Inte värdens bästa kanske,, men men :P haha
Sen vid 12 kom fia en sväng.. Så vi gick till ica och handla lite,, sen fika vi hemma igen.. =)
Hon gick vid 14 igen,, så då lekte thea och jag runt mer.. =) Sen kom sandra vid ca 16,, och jag åkte hem,,

Bara för att hämta jocke,, och så åkte vi till Vadstena.. Grill hos Morbror stod på schemat.. Kalastrevligt!! :D Sen blev det en sväng ner på sommarknäppen med.. Men jag fick ju vara nykter,, eftersom jag har jobbat idag..
Men det var iaf sjukt trevligt!! Och bra musik på stan..=)

Kom hem runt midnatt,, och så var det ju självklart asvarmt i sovrumet,, så då var det ju svårt att somna,, och så upp kl 5 imorse.. Jobb =)

Nu ska jag gå och ta mig en glass :D För det tycker jag att jag är värd nu när jag varit så duktig och skrivit så mycket :D :P haha

Puss





...

Okej,, jag vet att jag kanske borde uppdatera.. Men jag har inte orkat..

RSS 2.0