Jul,, och hela det där köret..

Jaa,, ni vet ju hur det är.. Man stressar från ett ställe till ett annat bara för att hinna med allt.
Men jag fick iaf en cykel som jag hade önskat mig så allt är bra ändå,, hehe..

Ikväll blir det party!! :D Först ska vi käka tacos allihopa,, ( tack och lov för att jag har diskmaskin!! ) (annars hade jag gått under!) Sen efter det så blir det lite lekar och GH antar jag..  Sen runt tolv blir det ner till mandarin och kolla på fyrverkerier och sen in där en sväng tror jag.. Och träffa kusinen. :D

Aja,, nu ska jag snart börja skära grönsaker,,
så vi får höras när jag har nyktrat till på lördag eller så,, hahahha :p

Födelsedagen.. =)

Var helt okej,, var lite trött bara på kvällen när de sista varit,, men.. Aa,, det är så det ska va..

Ledsen Sandra att jag inte kunde höra av mig senare igår,, men internet lagga som vanligt ur,, och när det funka igen så var inte du inne.. :(

Nu så ska jag snart börja packa och sen blir det till att hämta Jens,, sen ska vi till mamma,, för vi ska plocka in höns idag,, ( skönt med lite extra pengar )

Nehe,, frukosten väntar..
God jul på er! Så hörs vi efter jul nån dag.. :D

Feest!!

Jao,, igår var det fest och det var jättekul!! Det var synd att så många inte kunde komma,, men iaf,, så är det när man fyller precis innan jul.. Dom som kom hadde iaf kul!! :D Och jag fick RockBand av Erik i present!! Hur snäll är inte han?? Det kostar ju typ 1700 i affärn!! Det är alldeles för mycket pengar!! Han borde inte ha köpt det åt mig,, men nu gjorde han det,, så nu kommer han väl att bo här den  närmsta tiden,, hehe,, så vi kan spela.. Aja,, nu ska jag äta lite frukost.. Bilder finns på bdb.. :D

Granen är uppe

Och det känns bra.. Även fast det är lite tidigt..
Men har ingen möjlighet att sätta upp den senare,, om den ska upp innan jul..
Har för mycket att göra..


Men lite mys blev den ju iaf..  :D

Nykter??

Jaa,, jag tror nog att jag har nyktrat till nu,, hehehe

Usch,, det var inte lätt i går.. Bakis som jag vet inte vad.. Det var hemskt.. Så just nu känner jag inte för att dricka igen på lördag.. Men det blir nog av ändå.. =)

Iaf Lördagen: Gick upp hyfsat tidigt,, skulle ju ev ha åkt till jockes mamma och tagit en fika,, men jonas var jättefökyld,, så vi skippade det,, ( annars hade det ju varit jag som varit sjuk sen.. ) Men iaf,, vi myste lite själva med lussebulle och pepparkaka..
Sen så åkte jag till Sandra på eftermiddagen,, var där en stund medans hon gjorde sig iordning.. Sen åkte vi till Jimmy och natta Thea och sen bar det av mot Sofia.. :D
Fast det tog jättelång tid att gå.. Skulle ha gått bättre med skridskor.. Och lite mindre alkohol innan man gick kanske,, heheh

Iaf så kom vi till Sofia i ett stycke,, jaa eller tekniskt sett två stycken,, eftersom vi faktiskt är två personer,, men iaf,, ni fatta vad jag mena,, hehe.. Och så skulle vi skåla i vin som Sofia köpt,, det var inte överdrivet gott,, fast jag gillar ju inte vin speciellt mycket heller,, men det gick ner iaf.. Sen bytte vi presenter,, Sofia fick en rosa jättefrän fickplunta av mig,, och så fick hon armband,, och jag fick en jättesöt mini platt-tång och hårmousse som luktar hallon!! asgott!! :D

Sen så drack vi massa mer och lyssna på musik och var allmänt flummiga,, och sen drog vi till stan..
Sandra skulle egentligen inte följt med ut,, men det gjorde hon sen iaf.. :D Så det var askul!! Först gick vi till 55:an och tog en drink,, ( och gick på toan..) Sen gick vi till plaza,, vi fick gratis inträdes lappar av nån tjej som gick ute,, så då passade vi på att gå in,, hehe..

Sen behöver vi inte nämna mer om tiden på plaza,, haha speciellt inte pappers- biten,, ahhaha eller joo.. för det var kul som faan!! Det är ju tur att man inte skäms speciellt lätt iaf,, för då hade man ju dött på kuppen.. hahahah

Iaf det som hände var att jag gick på toan,, och så hade det fatsnat lite papper på byxorna,, som jag inte hade en aning om,, så vi dansa säkert 20 minuter efter och hade askul,, sen gick vi och tog lite luft,, och då var det en tjej som kom fram och sa att jag hade papper som hängde,, och vi bara börja asgarva!! det var jättekul!!

Sen så var det i stort sett dags att röra sig mot tåget.. Linda kom och hämta oss,, först körde hon hem Sandra till Jimmy,, och sen skulle hon köra mig till tåget,, men då var det så lång stund kvar,, så vi tog en tur runt halva lkpg..
Sen tåget hem,, och väl hemma så skrev jag ett väldigt sluddrigt inlägg här i bloggen,, som det tog jättelång tid att korrigera,, för jag såg ju att nått var fel,, men jag kunde inte fatta hur det funka,, jag var rätt så borta när jag kom hem,, men det,, det är så det kan va..

Nehe,, nu ska jag kolla om det finns nått ätbart i köket,, annars måste jag gå och handla.. =/

Vi hörs..

Fy faan!!

Vilken kul kväll!! Det var jätteroligt!!!

Uppdatering kommer när jag har nyktrat till!!
OBS.. Det tog ungefär fem minuter att skriva detta och redigera.. stavningen är inte som den ska vara,, ( alldeles för små tangenter för mina fyllehänder!! ) HAHAHAH


Nu ska jag lägga mig..
Puss puss

Läkarbesök..

Men det var faktiskt inte så farligt ändå..

Kom fram till att jag ska sätta in en spiral i nästa vecka,, så vi får väl se hur det blir..
Lite läskigt är det ju..
Och hur ska jag n u kunna hålla reda på dagarna?!?!? ( HAHAHA )

Tisdag..

Och jag har inte en aning om vad jag ska skriva..

Bloggen har visst varit lite död nu ett tag,, så nått borde jag ju skriva.. Men vad??

Joo,,  jag kan ju berätta om dagen hos Sandra i torsdag,, det var jättemys att baka lussebullar!! Och bara umgås lite.. Det är aldrig fel,, hehe..

Sen kan jag ju berätta om helgen,, jag jobbade,, skoj va?? Nee,, inte direkt,, Har så fruktansvärt ont i ryggen så det gick inte alls bra.. Tur att det bara var ett hönshus nu.. Så det blev ju nästan bara 3 timmar om dan,, hade inte orkat 5.. Inte en chans..
Så igår låg jag nästan hela dan,, kunde knappt resa mig,, idag är det lite bättre,, så vi ska åka och köpa de sista julklapparna till jockes familj.. Och sen ska jag lägga mig och dö på soffan när jag kommer hem antar jag.. Det är sånt som märks..

Imorrn så ska jag till ams igen,, tråkigt som faan,, men man måste ju om man ska få några pengar.. Hoppas verkligen på att jag ska få nått jobb snart.. annars kanske jag börjar plugga igen iaf,, även fast jag inte är så sugen på det..

Men nått måste man ju iaf göra av livet.. Jag kan ju inte sitta på mitt feta arsle hela dagarna bara.. man blir så trött på att leva då.. Vad hände egentligen?? Skolan tog slut,, och livet med eller?? Ibland känns det faan så.. Och det spelar lixom inte nån roll vad man gör,, det är iaf nått som fattas.. Och jag vet inte vad det är.. Men det är nått jag vill,, som jag inte vet vad det är.. Och det är frustrerande..

Nu blev det visst lite skrivet iaf.. Förlåt för att det är så deppigt,, men va faan,, det är så jag känner mig nu.. Och bloggen handlar ju ändå om mig och mitt liv.. Så ibland får man klaga..

RSS 2.0