Söndag..

Och det har inte blivit nån seriös bloggning på länge nu.. Men jaa, fullt upp helt enkelt,, och sen så har man ju inte tid att sitta vid datorn hela dagarna heller :p

Och just nu orkar jag inte skriva ett ordentligt inlägg heller.. men det kanske kommer imorrn efter gymmet/badet..
Nu blir det en sväng till Tilda <3

Fredag (tror jag)

Fast, joo, det är det nog,, har för mig att nån sa det..
Idag blev det ett långpass på gymmet,, och det var skönt.. Eller jaa, då var det jobbigt som tusan,, men man känner iaf att man uträttat nått.. Och nu så kommer snart jocke och hämtar mig, sen blir det att hjälpa jens ( jockes storebror ) att flytta.. Jäjj!! Eller nått.. Det hade ju inte varit helt fel med en lugn och mysig hemmakväll.. Men det får väl bli imorrn kanske..

Igår så var jag ju förresten barnvakt åt Thea.. =) Och det utnyttjade hon till fulla kan jag lova :p Kolla här, kom, kom, kom, titta. Och leka hela förmiddagen.. Kalaskul :D Jag var iaf helnöjd :D

Nehe, nu är det dags att gå..

Lördag ( ONSDAG!!! )

Jag är helt veckovill!! Dags att göra nått kanske..

Imorrn blir det iaf en sväng till lkpg.. Ska vara barnvakt åt lilla Thea :D Mys med lite kvalitetstid med henne :D Min lilla trollunge :D

Idag ska jag nog lägga in kläderna i garderoben, de som jag tvättade i måndags, mådde ju inte bra igår, så då orkade jag inte.. Men jag ska ta itu med det när jag skrivt klart här..
Annars blir det nog inte så mycket idag.. Mys med jocke ikväll antagligen.. Oj, det lät ju positivt, mys med jocke ikväll, antagligen, men det var ju inte så jag mena.. Suck.. Är bara så trött.. Men jag gör ju inget heller.. Så det är väl därför.. Kanske skulle springa iväg till gymmet en stund efter maten? joo det tror jag nog att jag gör.. Får se om jga kanske kan dra med jocke med,, vore trevligt med lite sällskap.. =)

Nehe, tvätten då..

..

Både jag och datorn verkar ha överlevt natten.. Även fast min var kritisk.. Suck,, mådde inte alls bra inatt, och har inte gjort det under dan heller.. Så det vart inget ams.. Men men, inte mycket att göra åt saken..

Nu ska jag faktiskt försöka sova lite,, och hoppas på att det går..

Uppehåll

på uppdateringen.. men, that's life.. datorn lyckades ju dö igen.. så nu har vi gjort ett nytt upplivningsförsök,, och än så länge ser det stabilt ut.. Det var lite kritiskt ett tag, men den verkar klara sig ett tag till nu iaf.. *peppar peppar*

Joo, men helgen, eller ja, lördag och söndag, har jag ju inte skrivit nått om..

I lördags var jag ju hos Sandra, och vi tog en heldag på ikea.. trevligt trevligt.. Så det blev lite inköp till hennes hem, som btw blev jättebra =) Synd bara att det inte fanns 2 luckor som hon skulle ha.. Sen kvällen, ehm.. Jag vet inte vad jag gjorde på kvällen,, typ umgicks med Jocke bara, hade det mys..

Söndag blev det en sväng till mamma, lämna grejjen jag inhandlat på netonnet till henne och så käkade vi där med,, och då kom jag in på internet en sund oxå,, och blev massa orolig, läste då på fb och i salles blogg om sjukhusbesöket. usch usch! hemskt! jag hoppas att jag aldrig ska behöve gå igenom nått sånt med mina framtida barn! tack och lov så är ju allt bra igen <3

Och idag är det måndag, och lönedag, för en del.. Själv får man ju pengar den sista,, och det är många dagar kvar dit!! Suck.. Men annars har det inte blivit så jättemycket gjort idag, diskat städat och tvättat :p och en hel massa slappning i soffan med jocke, han gjorde ett svetsprov på bt imorse så han jobbade inte idag, så från kl 10 har han varit hemma hos mig, och det har varit skönt, och bara umgås..

Nu blir det ett avsnitt Buffy tror jag,, och sen sngen,, ska på nått grejs med ams imorrn.. suck..

Aja,, skriver väl imorrn om datorn överlever natten.. :p


Lördag..

Kom hem vid 1 inatt.. Då var jag lagom trött, men hade haft det jättetrevligt iaf i vadstena.. :D
Men sen började det.. Suck.. Visst att jocke hade druckit öl,, men så mycket kräks man inte av lite öl.. Det måste ha varit nått annat.. Så jag somnade väl runt 4.. Och jag är helt död.. Har inte sovit alls bra.. Utan har sådär ont i magen som när det känns som om man ska få magsjuka, men inte får det, utan man är bara påverkad av kräkljuden som kommer.. Så nu sitter jag här och mår lite illa och undrar hur jag ska klara av dan.. Jag hoppas det går bra, men det blir antagligen inte så långvarit hos sandra..

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen ska jag åka..

...

Jag är död!! Jag lovar.. Ajajaj mina ben.. 26 minuter på trappmaskinen,, herrejösses!! Sen vart det även löpbandet och rygg,, mage,, axlar, armar och jaa, hela köret helt enkelt.. Och jag är dötrött!! Kan lova att det var skönt med en dusch när jag kom hem!!

Nu blir det att fixa lite innan jocke kommer hem.. Och det blir vadstena ikväll :D <3

Fredag

Och träning står på schemat idag =) Vart ju inget av det i onsdags.. Men idag så :D
Blir ett mördarpass idag tror jag.. Jaa, eller kanske inte så hårt så att jag faktiskt dör.. Men nära nog :p

Ikväll blir det ev en sväng in till vadstena,, vi får se..

Suck....

Att det ska vara så förbannat svårt att hjälpa till...

Trött

Och jag har inte den minsta lust att gå till arbetsförmedlingen..
Iofs så är det ju bara första mötet,, men ändå.. suck..
Jag kanske borde hoppa på några kurser iaf?? För det är så jäffla tråkigt att behöva gå till ams jämt och ständigt.. Suck..


Jäjj :D

Idag kom mitt paket!! Och jag ser inte helt puckad ut.. hahah


Hjälp!!!!

Som några kanske sett på fb så dog datorn.. Suck.. Vilket även resulterade i att alla mina favoriter är borta.. OCh jag kommer inte ihåg alla.. Kan ni snälla skicka blogglänkar och andra sidor som ni vet att jag använder mig av?? Vore till stor hjälp för mig!!

Fortfarande måndag..

Och jag är nyss hemkommen från simhallen.. Det var riktigt skönt att simma några längder,, är riktigt trött i armarna just nu,, och så vart det en stund inne på relaxen oxå.. Nice nice :D Så nu kör vi varannan dag, utom helger.. Med bad och gym varannan gång.. Det blir nog riktigt bra tror jag allt.. =)

Nu borde jag sätta igång och städa lite,, men vi får väl se.. En frukt ska jag ta iaf, för jag är hungrig..

Herrå

Måndag

Och dag 18 utan godis.. Och det går faktiskt ganska bra.. Suget efter socker känns inte riktigt lika mycket.. Och jag har gått ner 2 kilo,, utan att göra nått!! Bara slutat med godiset.. Eller ja okej,, jag var ju på gymmet i fredags,, men det var ju inte mycket.. Jag har ju inte kämpat nu för att gå ner,, utan helt enkelt bara slutat äta godis.. Vem vet, en dag kanske jag blir snygg oxå.. :p

Söndag = Vilodag

Och det var jag verkligen haft idag.. Har bara slappat hela dan och det har varit så skönt..
Imorrn blir det simhallen en sväng med Johanna<3 och sen är det ju faktiskt måndag, så jag har ju tvätten oxå kl 17.. Jag har svårt att bryta rutiner.. haha..

Nu blir det väl sängen strax. Även fast jag inte är trött.. Men måste ju sova iaf..

Och sen undrar jag vart du är? Du svarar ju inte? Blir ju orolig gumman..

Godnatt

Mmmmm värmejacka!!

Yees, jag kunde helt enkelt inte låta bli!! Var på ÖB i skänninge efter att vi varit hos mamma, och då sålde dom ut M90 vinterjackan för bara 99 kr!!! Helt otroligt billigt! Så jag var helt enkelt bara tvungen att köpa en! Så underbar! Och den luktar fortfarande skog! Jag är massa lycklig över den kan jag lova!!

Och så har jag gjort mitt första köp på tradera med.. Hoppas paketet kommer snart!! (haha det är lördag,, lyckat,, jag får nog vänta ett tag.. suck) Fast jag tänker inte säga vad det är.. :p haha nu blev ni allt nyfikna va?

Nehe, om man kanske skulle dra sig mot sängen,, känner mig sådär hyperaktivt jättetrött, om det nu är nån som förstår vad jag menar då.. Andra skulle kanske kalla det övertrött, men det är andra..

Eller så kanske jag gör nått annat,, får se om vad lusten faller på helt enkelt ;p

God natt iaf =)

Lördag..

Och det har varit en lång natt.. Somnade framåt 3 nångång.. Visste ni att det är förbannat obehagligt att kräkas ris? Joo, så är det.. Inte alls behagligt kan jag tala om!

Idag blir det en sväng till mamma på en fika <3
Sen har jag faktiskt inte en aning om vad vi ska göra ikväll.. Filmkväll kanske? Vi får se..
Kanske kan lura ut Jocke till att åka lite pulka med mig igen :D Fast den här gången kanske jag inte ska slå mig halvt fördärvad, så jag inte kan sitta på flera dagar, som sist.. Haha, men kul var det!!

Nu blir det en snabbdusch och sen fixa lite innan vi ska till mamma..
Herrå så länge!

Fortfarande fredag..

Och jag är så trött i mina stackars muskler!! Men det var riktigt skönt att gymma igen! Och på måndag ska jag simma :D ska bara leta fram bikinin och hoppas på att jag kommer i den..
Men iaf, efter gymmet så blev det en sväng till ica och handla,, och då var jag massa nyttig och köpte lite frukt (istället för godis, som jag btw har varit utan nu i 15 dagar!!!) och så fläskfile till middagsmaten..
Sen hem, skära köttet och sen vart det ett bad medans köttet koka.. Sen ca 5 min innan maten var färdig, då ringer Erik,, så jocke måste åka och hjälpa honom, bilen funka inte.. Så jag fick ju vänta med att sätta på riset,, (jag som var ashungrig!! Kl var väl ca 18 då,,) Sen käka vi när jocke kom hem (20.00!! JAG VAR DÖHUNGRIG DÅ!!!)
Sen blev det film och mys.. Alldeles underbart!

Nu blir det sängen, för ögonen går nästan i kors nu :p

Fredag..

Och på dagens program står träning..
Det ska bli skönt. Var evigheter sen jag var på gymmet.

Ikväll blir det nog bara lite mys med Jocke.. Vi har inte hunnit umgås ensamma på jättelänge känns det som.. Men vi får väl se hur det blir.. Folk brukar ju ha en tendens att dyka upp när man vill vara själv..

Nu ska jag bara köra igång en maskin, och sen kommer nog johanna tror jag.. =)


Baskade tåg!

Och inte gå.. Alla var inställda,, så jag fick åka buss in till lkpg idag.. Suck.. Men men,, in kom jag jag ju iaf :p
Det blev en sväng på stan med Sandra och sen hem tll henne en stund.. Så trevligt så.. Sen hem igen,, åka den där förbannade bussen.. Men jag kom hem med.. Det tog bara 1 timme.. suck.. Det tar bara 20 min med tåget i vanliga fall.. Så jag är massa trött nu..

Men ska ut till min Johanna en sväng <3 Ta en kaffe och snacka lite skit.. Alltid trevligt :D Och så har jag en sockerkaka står i ugnen nu som jag ska ta med.. Brukar ju i vanliga fall köpa med mig en fika,, men eftersom ekonomin är som den är, och jag la ut pengar på dygnskort idag med (och donken hehe) så får det bli hembakat.. Och egentligen är ju hembakat mycket godare,, men man tar sig inte längre tid till att baka innan man ska till nån.. Men idag kände jag för det :D

Nu kommer jocke snart och då ska vi äta nått med..
Nehe, nu har jag inte tid att sitta här längre..

Hmm..

Det var ju kanske inte alls det där jag skulle skrivit om. Jag kanske skulle ha skrivit om nyår och allt som varit efter det. Så jag gör väl det med. Bara för att jag nu ändå verkar ha fått fart på fingrarna. OCh städningen lockar ju inte, då är bloggen mycket roligare.

Nyår: Fest. Som vanligt. Vi var här, började med att käka och sen spelades det gh och lite singstar. Sen runt 00 drog vi oss ner mot gästis för då skulle dom skjuta raketer. Och inga missöden iår. Kors i taket :p Kvällen var lugn och väldigt trevlig. Och det var skönt.

Sen dess har jag hunnit med att jobba lite extra och haft migrän. Jätteskoj. Eller nått. Men idag mår jag bättre och ska ta itu med städningen. För av nån lustig anledning så verkar det inte bli gjort när jag är sjuk. Hmm.. Knepigt det där..

Nu ska julen äntligen städas ut. Det är ju sista dan idag :p Så jag ska väl kanske ta itu med det..

Och förresten, imorrn ska jag äntligen in till Sandra igen. det var jättelängesen. Så det ska bli skönt. <3

jahopp, ta itu med städningen då,, suck, jag har inte nån lust..

Aja,,

Vi gör väl ett försök då,, och ser vart vi hamnar.. 

Here it comes, the big update.

Och jag har inte en aning om vart jag ska börja heller.. Hmm.. Hur gör vi då? Skiter i det, och kanske, evenutellt eller inte alls skriver om det en annan dag.. Eller ska vi försöka att skriva om det som hänt de senaste veckorna. Hur dåligt/bra vi mår. Eller hur vi känner inför allt. Eller bara låten saken va? Det är ju det enklaste. Att slippa ta itu med det. Men båda mina jag vet ju att vi inte mår bättre av det. Så jag kanske ska skriva ur bådas synpunkt? Den sidan av mig som tycker att det är okej. (Den sidan är förresten knappt existerande längre..) Och den sidan av mig som långsamt och plågsamt dör av de förbannade lögnerna och sveken. Den sidan är arg. Riktigt arg.

Emma 1:
- Okej, visst, det är okej att dom skiljer sig. Det är ju hans val och inte mitt. Det är inte hans fel egentligen att han inte längre älskar henne. Och vad kan jag göra åt saken? Inget, förutom att acceptera att det är så. Men han är fortfarande min pappa, och jaa, jag älskar honom ändå.

Jaa, det var den sidan av mig det.. Här kommer nästa..

Emma 2:
- Nej! Det är inte alls okej att dom skiljer sig! Faan! Man gifter sig inte för att några veckor senare vilja skilja sig. Man gifter sig inte när man tvekade flera månader innan bröllopet om man verkligen  älskar personen i fråga fortfarande eller inte.
Och det är definitvt inte okej att han står och ljuger mig rätt upp i ansiktet!!!
Okej, det var såhär: Vi hjälpte mamma att flytta ut, till en lägenhet inne i vadstena, och på kvällen så sov vi ju över hos pappa, eftersom jag jobbade den helgen. Då på kvällen, så pratade pappa och jag. Och han sa att mamma trodde att han hade en annan. Marie. Men att det inte alls var så. Utan Marie var bara en vän som hade ställt upp och pratat med pappa när han beslutade sig för det här. Och jag trodde honom.
Jag trodde honom blint! Utan att ifrågasätta honom. Varför skulle jag behöva göra det? Hann är ju min pappa. Och han har alltid ställt upp för mig. Det har aldrig fallit mig in att han skulle kunna ljuga för mig! För mig, visst. Jag är inte hans biologiska dotter, men jag är fortfarande hans barn. Hur kan han ljuga för mig? För oss?
åhh, toppen.. Nu rinner tårarna så dant så jag ser knappt tangenterna..
Två veckor senare: Alla pappas nya möbler är Maries. Hennes barn sitter uppe på väggarna. Bilder på oss finns knappt. Och visst. Mamma tog väl de flesta bilderna. Men inte alla. I pappas säng är det bäddat för 2. Vilket förövrigt är min säng. I mammas garderob, jaa eller, det som var hennes garderob, ligger det fullt med kvinnokläder. Och dom tillhör inte pappa.
Så, joo visst.. Här kommer det fram. Folk som bara är vänner, har inte så många bilder på den andres barn. Folk som bara är vänner delar inte samma säng. Folk som bara är vänner har inte flyttat in alla sina saker till ett annat hem. 2 fucking jävla veckor efter att frun i huset har flyttat ut!!!!!!!!! Men gör för i helvete inte så!! Och om han bara hade en liten aning om hur Victor och Sofia mår av det här så skulle han aldrig utsätta dom för det! Eller jaa,, Victor orkar inte bry sig, säger han. Men jag vet att han är arg och ledsen. Och att han tycker att det är skönt så fort han kommer därifrån. Sofia törs inte ta upp det. För hon vill inte att pappa ska vara arg på henne. Och jag förstår henne. Hon har aldrig tyckt om konflikter, och när pappa är arg, så är han det. Inget vidare kul alls.
Men ja, så det var ju ganska ppenbart att han bara 2 veckopr innan hade stått och ljugit mig rakt upp i ansiktet. Och jag vet faktiskt inte om jag någonsin kan förlåta honom för det..

För övrigt så krävde jag ju att Marie inte skulle vara närvarande när jag skulle jobba nästa gång. Och vi skulle fira jul. Och det är jag med arg över. Julfirandet. Visst, det här kommer låta oerhört egoistiskt, men jaa. Jag kan helt enkelt inte tycka att det är rättvist. Jocke och jag fick 1 julklapp, tillsammans. Ett biokort. Victor och Sofia fick över 10 julklappar, var.. Då kände man sig en aning åtsidosatt. Och jag vet inte ens om Kim fick nått alls. Pappa sa att han skulle föra över engar. Men det vet jag inte om han gjort. Men å andra sidan så har ju inte det med mig att göra heller.

I våras var jag så glad. Jag hade precis fått reda på att mamma och pappa skulle gifta sig. De hade varit tillsammans i nästan 17 år när de betämde sig. Och min barndoms högsta önskan skulle gå i uppfyllese.
Bara för att bli krossad strax därefter.


Och jaa, jag skiter fullständigt i om ni tycker att jag ältar det här. Att jag ska släppa det och gå vidare.
Jag försöker gå vidare.











nytt år,,

och jaa, jag vet att jag inte har uppdaterat nått än,, men har inte orkat, och inte gör jag det nu eller egentligen.. men det kanske kommer inom en snar framtd iaf :p

RSS 2.0