okej,,

så jag åkte iaf,, och hon var ju där.. men jag orkade verkligen inte,, var bara där i 20 min.. Sen kände jag bara,, HEM!! Jag ville inte vara där.. Det är förjävligt när man känner sig som en inkräktare i ett hem där man växt upp i.. Då är det ju nått som är fel..

Födelsedag, presenter, jobb, jul, underbart, mys, klappar, glädje, kärlek, besvikelser, smärta och hitta tillbaka till glädjen??

Jaa,, lång rubrik.. Men det är vad som hänt sista veckan nu..

22/12
Fyllde ju som sagt år,, Tack för alla gratulationer! :D Och alla presenter jag fick.. Blev jätteglad :D

23/12
Sovmorgon! Skönt! Sen vart det en sväng till ikano och köpa nya byxor.. Hitta inga bra,, så det fick bli ett par jeansleggins,, eller jeggins som jag fick höra att det hette av min syster.. Sen åkte vi till Ulla och bytte lite klappar, och sen hem till mamma,, vi skulle sova där,, eftersom hon och jag skulle jobba på julafton..

24/12
Julafton!
Och uppe långt innan tuppen.. Gav upp vid halv 5,, så då gick jag upp.. Kunde inte sova.. Så mamma, jag och jocke satt och snacka lite, för dom kunde inte heller sova.. Sen drog mamma och jag oss mot jobbet vid 6.. Hemma igen vid halv 11.. Duscha, fixa och trixa mig och syster, sen laga mat.. Men allt flöt på bra.. :D Mellan 13-13.30 kom släkten, och då skulle vi äta och sen se på Kalle,, jaa självklart såg vi på kalle,, som alla andra år och antagligen alla kommande med.. Jag tycker om den traditionen.. Sen kaffe och började lite med julklapparna.. Vi tog en paus kl 19 för mer kaffe och så lite efterrätt.. Sen fortsatte vi med klapparna,, var klara strax innan 21.. Så det gick fort iår.. Sen satt vi och prata en stund till, sen hjälpte Jocke och jag mormor och g-mormor att bära hem deras julklappar,, sen kröp vi trötta ner i sängen när vi kom hem till mamma igen..

25/12
Mer jobb.. Och en hel massa snö! Så det blev bara en snabb sväng till jockes mamma vid 14,, då åt vi gröt, och sen bytte vi julklappar,, så trevligt så,, sen hem till pappa,, lagade mat och åt mig, jocke och syskonen,, sen kom pappa hem senare på kvällen.. Och egentligen hade jag väl massor jag behöver ta med honom,, men jag orkade inte.. Tex att på väggen i vardagsrummet nere, så hänger det massor bilder på  hennes jävla barm,, men bara 1 elelr 2 på mig, nått på sofia,, men inget på victor,, Jag blev riktigt arg när jag såg det.. Men jag orkade inte ta den diskussionen med pappa då,, och inte nu helelr.. Jag kommer bara säga massa saker som blir helt fel, och då kanske det inte går att reparera.. Så det får vänta tills jag är säker på vad jag ska säga..

26/12
Jobb igen,, och fruktansvärt ont i kroppen,, jag hatar den där jävla bäddsoffan!!!!
Bytte lite julklappar med Pappa och sen käkade vi,, på kvällen spelade vi kort och för första gången på länge kändes det som han var min pappa igen..

27/12
Jobb igen.. Och trött som attans,, och det bara krångla på jobbet.. Men det var kul att Niklas kom in en sväng och sa hej när han skulle kolla på nya kycklingstallet.. Det var trevligt, var längesen jag träffade honom..
Sen hem och packa sista grejerna, in till stan till mamma och hämta sodastreamern och kvittot och in till motala och byta in den ( fick nämligen en sodastreamer av erik när jag fyllde :D ) mot pengarna,, sen åkte vi hem till mjölby och lämnade Izzy,, sen åkte vi faktiskt och åt pizza,, det var jättegott! Sen in till netonnet och köpa ny dvd för pengarna jag fick för sodastreamern,, jättefin.. :D Sen hem igen,, tog ett bad,, skönt!! Sen blev det en sväng till pulkabacken med tilda.. Alldeles underbart! <3 Älskar vintern!! :D

28/12
Idag,, sova sova sova,, har varit brutalt massa trött idag,, så jag har sovit nästan hela dan.. Nu har jag tvättstugan och jocke kom nyss hem,, så vi ska käka strax..

29/12
Imorrn,, och pappa fyller.. och hon ska vara där.. Och jag vill faan inte dit!!!!

21

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :D

Fest + Julpyssel

Fredagen ägde <3 Jätteskoj att träffa Sallbe och Sofia igen.. Det var ett helt år sen vi festa ihop.. Men det får v göra oftare tycker jag :D Men vi hade trevligt iaf, trots att det mest vart diskussioner som om vi var några "svyllefin" :p men det gjorde inget.. hahah

Lördagen vart seg.. usch.. ajaj.. och hela köret.. men men.. inte mycket att göra åt :P

Söndag, och julpyssel stod på schemat.. Så satte upp granen,, pyntade med tomtar och grejjer, och sen kokade vi knäck oxå.. ( för första gången) JÄTTEGODA blev dom.. hoppas det finns några kvar till jul.. haha annars får jag väl göra fler.. för det var ju inte svårt.. haha

Idag blir det en sväng ner på stan med Tilda och handla,, för imorrn fyller jag ju år! :D
Suck.. naevars,, haha det ska nog gå bra :P

Nu ska jag snart iväg.. Hörs senare.. Puss

Nu har jag fått lära mig något nytt!!

När man har "flyttat" in och sover i samma säng, då är man bara vänner.. Och det är inte alls nått mellan dem.....

Det är ju tur att vi fick det problemet löst iaf.
Oh jaa,, för er som undrar: Jag är inte bara lite arg....................

SNÖ!!!

Och jag är lyckligare än vad jag varit på länge!!
Förstår inte riktigt vad det är för fel på mig egentligen..
Hur kan man bli så brutalt underbart glad av lite snö??
Hmm,, jag är nog lite lustig sådär,, men det får ni stå ut med!!

Igårkväll kom Tilda, Emil och Ice hit och kollade robinsson och film med oss.. :D
Alltid lika trevligt.. :D
Och så tog vi en paus i filmen vid 22, för då hade det kommit lite snö,, och Ice behövde gå ut,, så då var vi ute en stund och jag lekte massa i snön :D Gjorde en jättesöt snögubbe,, ca 30 cm hög.. Oh jag var så glad!! Så underbart:D SNÖ SNÖ SNÖ!! Men jocke hade sönder den :( Då blev jag lite ledsen i ögat faktiskt.. :( Eller en hel massa ledsen i ögat.. Sen gick vi in och såg klart på "Flickan som lekte med elden" och den var helt sjukt bra :D

Idag har jocke och jag varit och köpt de 3 sista julklapparna,, och så ska vi på fika hos mamma ikväll.. Ska bli trevlans..

Nu ska jag väl fortsätta plugga lite.. Och snart laga mat..
Men jaa, vi hörs..

lalala

Jaa ni,, livet leker och är underbart! :D
Eller nae, just det, det var det ju inte...

V.48
Förra helgen så jobbade jag, och hade ca 39 graders feber konstant,(förövrigt hade jag det hela den veckan innan med.. ) och då skulle jag även hjälpa mamma att flytta till egen lägenhet, eftersom mamma och pappa ska skiljas nu, (efter att ha varit tillsammans i 17 år och varit gifta i 3 MÅNADER!!!!) Men men, sånt är livet, det är inte nått jag kan göra något åt, hur mycket jag än vill det... Så iallafall, flytten då,, självklart högst upp, vad annars liksom? Och med min feber, kalas! INTE! Slutade väl nästan med att jag däckade av utmattning när vi kom hem till pappa igen, och så helt plötsligt var det morgon och man skulle jobba,, suck.. Men men, det gick det med.. Jag lever ju fortfarande..

V.49
Måndag: Panikplugga med linda till nkb provet. Gick iofs bra så det är nöjd med. + tvätten självklart.
Tisdag: Chokladkalender! :D och det var nog det bästa med hela den här veckan tror jag. haha
Onsdag: Träffade Sandra och handla med henne, sen på kvällen vart det bio med Sofia.. :D
Torsdag: Fick nya fönster i lägenheten, sånna där bullerfönster. Så man ska slippa höra tåget, och joo visst, dom är bra,, det är dom,, men lägenheten såg ju ut som om en atombomb slagit ner just här!
Fredag: Städade hela lägenheten, bytte gardiner, satte upp adventsljusstakarna (shit vilket långt ord) och började pyssla lite smått för julen.. Långt ifrån klar dock.. Tänkte kanske sätta upp resterande grejer snart..
Lördag: Inte en aning. Jag vet inte alls vad jag gjorde då.. :s
Söndag: Var hemma hos Nilsson en sväng på kvällen,, var nått möte.. Eller oj, jag mena Rickard.. :p

V.50
Måndag: Oh herrejösses! Det är redan vecka 50!! Vart har tiden tagit vägen?!?! Jag har ju massa skit kvar att göra i skolan som jag måste hinna bli klar med,, och nae shit jag hinner inte.. pluggar väl nästan dygnet runt känns det som och jag hinner ändå inte,, och jag saknar att gå ut och göra nått,, jag vill göra nått. men jag hinner ju inte, allt känns panikartat, och snart är det jul,, tackolov så är ju nästan alla julklappar klara,, men vi var ju tvugna att lägga ut 4000 igår som vi inte hade och jaa,, det blev helt plötsligt väldigt svårt! Och jaa, jag vet att det fortfarande bara är måndag än så länge, men jag känner mig hyperstressad!! Jag vill ut och gå och snacka skit, jag vill ut och rida och snacka skit, bara komma bort från den stressiga vardagen och bara vara.. Kan inte nån ge mig lite tid?! Snälla?! Jag behöver mer tid!!

Ojdå, vad långt det här blev,, men det får väl kompensera för att jag inte har skrivit sen i november..
Nu ska jag väl antagligen sätta mig och plugga lite mer,, även fast sömn kanske är det jag behöver mest..

RSS 2.0