Utekväll <3

Gårkvällen/natten var helt underbar!! Så skönt att träffa några av de gamla vännerna!!
Kvällen började ju med musikal,, inte den bästa kanske,, men men,, sen blev det 55:an och en hel massa NajsPrice :D haha =) Där satt vi några timmar,, sen blev det platens och dansa.. Underbart kul!! :D Fick skjuts hem med, skönt!! Så var hemma runt 4 imorse,, och har fortfarande inte sovit,, suck på mig.. Men då kanske jag sover inatt iaf:p haha

Stort tack till alla som gjorde gårdagen helt underbar!!

Jobb, jobb och lite mer jobb =)

Och visst,, jag är trött som tusan!! Men det är skönt att jobba.. Komma ut från den baskade lägenheten och träffa folk.. Och dessutom så trivs jag väldigt bra på folkungagården med! =) Och bara det är ju bra :p haha

Så när jag kommer hem ikväll så har jag avverkat 11 arbetsdagar i rad.. =) Så imorrn tänker jag ta sovmorgon!! Eller,, jaa till kl 8 iaf :p sen måste jag ju till studiefrämjandet.. suck,, inte lika roligt..

Nu blir det glass på balkongen innan jag ska åka.. =)
Höres :D

Dancing with myself :D

Im walking on sunshine!! :D
Jag är helt överenergisk pigg och glad idag!! :D
Nått är seriöst fel på mig :p haha
Nejvars,, men bra humör iaf :p

Började morgonen med jobb, sen hem och äta frukost,, sen tog vi en tur till Motala med gammelmormor.. Sen blev det en fika hos henne med.. Mys mys.. =) Och nu sitter jag här i soffan,, med musik i hörlurarna,, och skriver blogg.. Har försummat den ganska rejält sista tiden,, men så kan det vara ibland..

Snart blir det käkj oxå,, nice =) Potatisgratäng och grillat kött.. Massa mums!! :D

Nehe,, nu har jag inte tid att sitta längre,, är alldeles för sprallig :p

Rubrik

Jag känner för att skriva,, men jag vet inte vad jag ska skriva.. Känner mig så otillräcklig..

Glad Påsk =)

Fint väder, och snart blir det middag med släkten.. Hoppas dom står ut med mitt snorande och hostande hela tiden bara.. Är så brutalt förkyld.. Men nu verkar det iaf som om det är på bättringsvägen.. Eller jaa,, jag hostar inte upp blod längre iaf,, så jaa, bättre är det nog.. Dumma förkylning,, slog till i tisdagskväll,, jättebra,, med tanke på tt jag hade 2 introdagar kvar på folkungagården,, suck,, det var bara till attt ringa å¨onsdag morgonen och säga att jag inte kom,, typiskt,, när man väl får jobb, då blir man sjuk.. Men iaf,, onsdagen sov jag mest hela dan,, hade massa feber och ont i halsen,, torsdag,, suck,, ajaj mitt huvud,, feber,, hosta, snora,, och jaa, allt annat oxå.. Så jag kunde ju inte gå på Scotts.. Trots att det är dansband så hade jag faktiskt sett fram emot det.. Så det suger rätt rejält att jag missa det.. :( Igår var jag iaf feberfri största delen av dan,, men blev ännu mer snorig,, och mer ont i halsen.. Och idag är jag fortfarande feberfri,, tack och lov,, men halsen, den halsen, suck..
Ojdå,, vad jag klagade på min hälsa,, men men,, det är ju min blogg.. så jag får skriva vad jag vill :p


RSS 2.0