ojdå..

nu var det visst 2 veckor sen jag skrev.. men allt känns bara så,, jaa,, jag vet inte.. jag orkar inte..

Ruinerad

Att börja plugga är nog kanske det dummaste jag tänkt göra.. Har nu beställt 2 skolböcker och gissa vad det kostar!?!?! 689 kr!! För 2 böcker!!! Och det är 3 böcker kvar som jag måste köpa.. För hyra böcker kan man ju inte göra när man är född 88 nae,, då är man för gammal.. Det är konstigt att det ska kosta så mycket för att plugga lite.. Speciellt när man egentligen inte har pengar heller.. Och inga jobb.. Det kanske är därför man vill eller behöver plugga,, för att kunna få ett jobb.. I framtiden.. Men då är man redan så skuldsatt efter alla studielån så man får betala av på dom under en massa år,, och då kan man ju inte "leva" iaf sen när man fått jobb.. Och så ska man skaffa familj och jaa.. nae,, nu orkar jag inte längre.. Ska betala de där baskade böckerna och hoppas att de kommer i tid tills skolan börjar,, men antagligen inte,, eftersom jag nyss beställt och skolan börjar på måndag.. Men vad ska man göra då,, när man får intagningsbesked så sent?? Köpa böcker i förväg?? Bara för att man kanske kommer in?? Nae,,, skulle väl inte tro så!!

Nae.. nu ska jag gå och göra nått annat.. Lugna ner mina nerver tills jag ska börja jobba.. Det kan behövas!!!

Konstigt..

Jaa,, det är väldigt konstigt.. Att när man försöker arrangera nått så drar sig folk bara ur.. Och sen klagar dom på att man inte gör något.. Ibland blir man bara så trött..

Tisdag..

Och 4 dagar in i augusti.. Undrar när sommaren kommer, eller den kanske var 2 veckor i maj när det var så varmt och skönt.. Vem vet..

Har försökt som en tok att få tag på folk, till hippan,, men har inte fått nått svar än,, så vi får väl se vad det blir..

Jaa,, vad har hänt annars då? Inte mycket,, bara jobb.. hehe.. Känns bara som om jag kommer hem, vilar en stund och går tillbaka.. Så det var jätteskönt att jobba på broby i helgen,, bara stå där vid äggbandet och bara finnas till.. Ingen som ringer på en hela tiden.. Bara lyssna på radion i min ensamhet.. Ah,, underbart!

Imorrn blir det Skänninge marken oxå.. Nice =) Måste nog gå och ta ut pengar idag,, så jag slipper det imorrn,, ( visst är det konstigt att sånna där stånd inte tar kort? :p hahah ) det brukar ju vara så lång kö till automaterna då..

Nu bär det av till jobbet.. Men har lyxtid idag.. Går bara till ett.. Skönt.. För då hinner jag med att gymma idag!! Me like!!

Men vi hörs av..
Herrå

RSS 2.0