Sommartid..

Men man har ju inte hunnit ställa om nått annat än klockan än.. Och visst tar det emot. Kl 6 ringde alarmet på mobilen,, man går upp och klär på sig,, och inser att alla vanliga klockor inte är omställda,, dom stod fortfarande en timme efter.. Jättekul tänkte man,, kl är bara 5,, och jag börjar snart,, och går ända till nio ikväll.. jag kommer ju vara helt död,, eftersom jag ite sovit nästan nått alls inatt.. och det suger..

....

Usch,, dagar som idag borde inte få finnas....

Thea 1 år!!



Grattis lilla trollunge!! <33

Fuck..

Skellefteå vann..

Hockey

Segt som faan.. Har varit 2 övertids perioder nu.. Tror dom skulle gå över i straffar nu snart.. Får se om jag orkar kolla.. Är astrött,, och så ska jga ju upp imorgon bitti med,, Tråkigt värre.. Men men.. Nu ska jag borsta tänderna., så jag har det gjort..

Höres..
Herrå leifare

Torsdag..

God morgon!! :D

Nu sitter jag här framför datorn med en knäckemacka och väntar på att tiden ska gå lite.. Börjar snart..

Efter praktiken idag så ska jag åka och träna lite och sen blir det hem till sandra & thea.. :D Det ska bli nice!! Var ett tag sen jag var där nu.. Och idag om en vecka så blir lilla thea ett helt år!! Det känns verkligen inte som om det har gått så lång tid sen sandras värkar var igång ordentligt och hon inte kunde äta glass,, hehe

Igår var jag och klippte mig oxå förresten.. Det blev faktiskt bra,, jag är jättenöjd.. :D

Nehe,, nu ska jag väl börja dra mig bortåt..

Höres.. :D
Herrå

5 veckan avklarad..

Så nu har jag bara 3 kvar.. Shit vad fort tiden har gått.. Det har varit jätteskönt att ha något att göra.. Lite tristare är det ju dock att jag inte kunnat umgås som förut.. Men det kanske är så det är att vara vuxen?? Bara jobba för att få ihop pengar så att man kan leva en månad till.. Träligt..

Aja,, idag fyller min lilla kusin 13 så det blir till att åka dit ikväll och sen till mamma.. Jag ska jobba i helgen.. Så Izzy blir ju glad iaf,, när han får springa lite ute..
Nu tänkte jag packa lite och sen ska jag hoppa in i duschen innan jocke kommer hem..

Skriver väl kanske på söndag när jag kommit hem.. Beror på om jag hinner.. Jockes mamma, JanÅke, Jens, Jonas och Jennifer kommer på middag vid typ 3 tror jag.. ( Och om jag har tur så hinner jag bli klar till 1 med äggen,, STRESS!!!)

Nehe,, nu måste jag sätta fart..
Vi höres.. :D
Herrå

Hår..

Igår färgade jag håret,, och det var på tiden!! Hade massa blond utväxt.. Så nu fick håret bli lite ljusare,, så att utväxten inte syns så väl tills nästa gång jag får färga det.. Har nyss vart och beställt tid till att klippa mig igen.. Inte för att jag vill att det ska vara kort,, utan för att jag klippte frisyr sist,, och det är mycket längre på sina ställen,, och det ser mobbat ut nu.. Så jag skulle vilja jämna till det.. Så på onsdag blir det.. Hoppas det blir bra bara.. =)

Idag så började jag kvart i sju,, tidigt som satan,, men men,, så kan det va.. Det är ju faktiskt skönt att ha något att göra,, istället för att bara sitta hemma och glo jämt..

Nu så ska jag gå till ica och köpa lite potatis,, idag blir det isterband med dillstuvad potatis,, och det är UNDERBART gott!!
Bara så att ni vet det.. hehe

Vi höres.. =)

Herrå leifare

Äntligen!!

Nu har mina filmer kommit!! Så ikväll blir det film med jocke..
Om jag lyckas övertala honom att se dom,, haha.. :p


Nya avd

Och jag trivs där med.. Alla var jättetrevliga.. :D

På onsdag blir det till att diskutera med Kaisa om hur vi ska göra med plugget i höst,, om jag kan plugga i lkpg eller inte.. Hon skulle kolla det.. Så jag hoppas att jag får det.. Annars suger det ju!!

Imorrn så ska jag på nån vårdmässa på em,, men jag vill inte,, och inte min feber heller.. Den vill att jag ska ligga i sängen,, men livet säger annat.. Det är bara att vara uppe och göra än det ena och än det andra.. That's life,, and it sucks.. Hata feber!!

Nu blir det ner i tvättstugan en snabbis och byta maskin,, sen får faan jocke ta resten ikväll när han kommer hem..

Herrå

RSS 2.0