Bakis..

Som faan!! Shit vad mycket det blev att dricka igår.. Men hade askul hela kvällen!! Det får vi göra snart igen tycker jag.. Hoppas Jennie kan vara med nästa gång med!!

Nehe ni,, nu blir det sängen..

Fest!!!

Jajjemän!! Nu är det fest!! Sitter ute hos johanna och kotten och dricker en massa!! Har jätteskoj!!! Är skapligt onykter idag,, och det är skönt,, var ju inte speciellt full på nyår så det var väl dags nu.. Tänkte snart gå och lägga mig.. Men vi får höras av när jag kommer hem igen..

Puss och kram..

4 veckor till..

Är det bestämt nu verkar det som.. Och det är ju kul.. Ska ev  byta avdelning, så jag får se lite andra människor och testa lite andra sätt att jobba på.. Så kul ska det.. Även fast jag inte vet vart jag hamnar än.. Och så sa kaisa att irene hade sagt att hon skulle prata med barbro så att hon kunde säga hur det funkat med mig, så att irene kunde ge mig sommarjobb..

Det ända tråkiga är ju att jag inte träffar jocke så mycket.. Och det suger verkligen.. Funderar på att bara be om dagtider.. Men jag vet inte..

Onsdag.. :D

Och idag ska jag åka med mamma till lkpg och gå i lite affärer.. :D Ska bi riktigt nice att kolla runt lite.. hehe.. :D

Annars händer inte så mycket idag.. Måste dammsuga när jag kommer hem ikväll.. Om inte jocke gör det innan han åker till jobbet.. Men det ska man väl kanske inte hoppas på,, ehhe..

Nehe,, nu ringer mamma,, så nu ska jag gå ner..

Herrå

Måndag,, fast inte som vanligt..

För det är nån bannad kärring som snott min tid i tvättstugan!!!! Så nu kommer jag inte tvätta förrns nästa måndag.. Och det suger..

Så idag ska jag istället åka och träffa Sandra och Thea.. :D

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag äta lite..

Vi höres..

Söndag morgon..

Och jag är jättetrött.. Har knappt sovit alls inatt.. Jobbigt.. Och nu ska jag strax iväg till praktiken.. Det suger att behöva gå upp tidigt när man knappt sovit.. Man får ju inte så mycket ork då.. Och idag går jag till halv nio.. Så jag lär ju vara helt död när jag kommer hem ikväll.. Aja,, nu ska jag försöka få i mig lite frukost..

Vi hörs.. Herrå

ett par till..

Undrar om det här är smittsamt??

OOOHHH!!!

Nu har jag så mycket jag vill skriva och berätta om här,, men det kan jag inte!! MÅSTE PRATA MED DIG SANDRA!!!! Fast det kan vi ta nästa gång vi ses.. =)

Jaha,, vad har hänt annars då?? Joo,,, höns,, hästar och praktik.. Fullt upp.. Hehe.. Men det är ju skönt att ha något att göra iaf.. Orkar egentligen inte skriva nått nu,, så det här får räcka.. Jag är massa tröött ju..

Vi får höras en annan dag..

Herrå

Ny dag.. Nya tag??

Haha nae,, jag orkar nog inte så mycket nu iaf.. Kom hem för en stund sen.. Har ju varit hos Sallbe idag och umgåtts lite.. Nice nice.. Som vanligt,, hehe =)
Hämtade ju upp henne och sen hennes syster i stan och sen åkte vi hem till sandra.. Lekte lite med thea och sen tog vi en fika.. MUMSIGA BULLAR!! :D Hehe.. Sen lekte vi massa mer med thea och sen när thea lagt sig,, kan ni gissa vad vi gjorde då?? Håll i er nu,, för nu kommer det.. Vi såg på oth!! Chockande va?!?! hahahahah not!!

Sen när jag åkte så hämtade jag ju jocke på jobbet oxå,, och så tog vi en macka och myste lite i soffan.. Nu ska vi la snart krypa ner i sängen tror jag.. Är jäääääääättetröööött!! Så borsta tänderna och tvätta händerna.. ( Bara för att jag kände för att rimma lite,, hahah )

Vi höres =)

Herrå alla Leifare <33

Irriterad..

På den här baskade bloggen.. Har försökt logga in hela eftermiddagen så att jag skulle kunna skriva ett inlägg.. Men nejdå,, det skulle inte funka.. Irriterande!!! När man för en gång skull faktiskt hade tänkt att skriva,, hehe..

Då tar vi sånt som jag inte är irriterad på nu.. =)

Idag fick jag byta massa blöjor och duscha de söta tanterna,, hehe.. Mysigt värre.. Neevars,, men så farligt var det inte.. Mådde lite smått illa första gången jag fick torka bajs,, men det gick över..
Och nu ska jag ha 4 dagars ledighet från praktiken.. Men inte får man nån lugn stund för det.. hehe..

Imorron så ska jag träffa Sandra och det ska bli kul.. =) Och sen på fredag så blir det till att åka till mamma,, ska ev vara hästvakt fredag till söndag,, och så har jag ju hönsen med i helgen.. Så jag kan ju lova att jag har att göra ändå..

Men det är skönt att ha nått att göra igen.. Har ju inte direkt gjort nått sen jag sluta skolan ju.. Jaa,, förutom sommar/helg jobbet då.. Men ändå.. Det är ju inte samma sak..

Nehe,, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova,, så att jag är pigg imorrn.. =)

Men jag kanske skriver igen imorrn.. Det märks,, annars skriver jag väl efter helgen..

Vi höres.. =)

Måndag igen..

Och det var visst ett tag sen jag skrev nu.. Men det blir väl så ibland,, hehe..

Så,, vad har hänt i mitt liv då.? Praktik. Praktik. Träffade Sandra mfl. Praktik. Praktik och jaa,, lite mer praktik.. Men jag trivs ju iaf än så länge.. Och det är väl kanske huvudsaken.. hehe.. Idag har jag iaf haft ledigt så idag hann jag faktiskt med att träna!! Var två veckor sen,, så det kändes en aning segt.. Men faan vad skönt det var!! Och imorrn börjar jag inte förrns 4 så då hinner jag träna lite på dan.. Det behövs!!

Just det,, kan ju berätta om onsdagen oxå,, när jag var och träffa Sandra.. Vi åt fingrar!! Hon hade varit ute på stan och fixat några,, hahahahah.. jaa,, ibland kan det bli lite tokigt,, hehe =) Men iaf,, vi fikade och skrattade och körde internskämt och hela kvällen var lyckad tycker jag.. Synd bara att det inte blev nån glögg.. Hehe.. Men det kanske hinns med en annan dag..
( Torsdag är en annan dag!! ) Vi spelade uno oxå,, och jag förlorade,, inte!!! hahahah ( Just det,, ska diskutera lite intryck oxå med dig sen Sandra..! hahahah )

Jaha,, vad har hänt annars då?? Joo,, jag var hos svärmor igår en sväng och åt.. Det var mumsigt.. Stek med potatis och sås.. Massa gott!!

Nu ska jag strax ner i tvättstugan igen,, det är ju måndag.. Och hur mycket tvätt som helst.. Brukar ju bara få ihop 2 maskiner.. men jag har 3 kvar nu!! Faan vad mycket kläder det blev den här veckan!!

Jaha,, det var väl det tror jag.. Ska försöka hålla lite bättre liv i bloggen..

Herrå

Nu har jag inte nån bra rubrik att skriva igen.. =/

Så,, nu ska jag försöka hinna med ett litet snabbt inlägg här oxå.. Orkade inte skriva igår när jag kom hem.. Var hur trött som helst.. Det blir mycket spring fram och tillbaka.. Fast det är ju iofs positivt!! har ju skrivit på en sån där sekretess grej med så jag får ju inte direkt berätta vad som händer heller.. Men lite får jag ju berätta iaf.. Dom är ju söta tanterna och farbröderna,, hehe =)

Ikväll bär det av en sväng till Sandra.. Tror att jag hinner in till typ 6.. Måste ju duscha och äta innan jag åker in.. Annars kommer det en tråkigt, sur och hungrig Emma,, och så vill vi ju inte ha det.. Hehe..
Nehe,, nu börjar snart dagen för mig så det är väl bäst att jag tar och äter den där frukosten som är så viktig att få i sig.. Vi höres kanske imorgon..

Herrå alla Leifare

Första dagen på praktiken..

Japp,, idag var det ju som sagt första dagen på praktiken.. Skönt att det bara var två och en halv timme idag,, för det var rätt mycket information att ta in.. Imorrn bli det lång dag,, börjar halv ett och slutar nio.. Så då lär jag ju vara skapligt trött..

Och imorrn så fyller ju Sandra med.. Hon fick en förtidig födelsedags present förra veckan när jag var inne och hälsade på,, hon fick hårfärg och så färgade jag det med.. Och det blev jättesnyggt =) Så på onsdag så ska jag till henne en sväng och fira lite,, så kanske jocke skulle få följa med med.. Det märks..

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hämta upp tvätten.. Jaa,, det stämmer,, det är måndag idag.. Och måndagar är tvättdagar.. =)

Vi höres..
Herrå..

Imorgon,,

Så börjar praktiken,, och ångesten börjar krypa över mig lite smått nu.. Men jag hoppas på att det ska gå bra..

Nu i helgen så har jag ju jobbat,, inget spännande direkt,, heheh..

Försöker komma in på bdb så att jag kan lägga in bilder från i onsdags när jag var hos sandra.. Men det funkar ju inte!!

Det suger.. Hoppas det funkar imorrn..
Nu ska jag lägga mig och läsa lite tänkte jag..

Vi hörs,,
Herrå Leif!!

RSS 2.0