Skolavslutning..

Tänk vad fort tiden går.. Det är 2 år sen jag tog studenten nu.. Och hela 5 år sen jag slutade nian.. Och idag så slutade lillebror nian.. Och lillasyster sjuan.. Vad stora dom blir.. Har hela livet framför sig.. Och vad gör man själv?? Har gått hemma nästan 2 år arbetslös och tyckt att livet suger.. Att jag kanske borde ha valt en annan linje så att jag kunde ha fått ett jobb.. Men nae,, inte en chans.. Jag är så glad att jag valde att gå teater.. Folket man lärde känna,, den underbara gemenskapen och att bara kunna vara sig själv.. Hur knäpp som helst.. Och ändå så var man accepterad precis som den man var.. Man behövde inte "spela teater" ( haha,, lite konstigt eftersom jag var det jag gick.. :p ) för dom.. Och speciellt några är det ju som man fortfarande håller fast vid.. Dom som är det där lilla extra.. En två tre stycken.. Det är dom som etsat sig fast hårdast och inte vill släppa taget.. Och tacka Leif för det.. För det har ju funnits stunder när man kännt att man inte orkar längre..
Men jag menar ju självklart inte att det bara är dom vännerna som räknas.. nej,, det finns fler som har det där extra som gör en alldeles glad bara man tänker på att man ska ses en sväng.. Även om det bara är för en timme.. Den timmen kan  rädda hela dagen..

Men nu var det ju inte det jag skulle säga.. Skulle ju bara säga att Victor och Sofia var så fina.. <33


Kommentarer
Postat av: Johanna

tror att det egentligen inte spelar någon roll vad man går. är nog bättre att man går något man tycker är roligt så man orkar gå klart. än att man går nånting som "man borde" och så hoppr man av halvvägs... (like me, ehehe)

2009-06-13 @ 10:57:18
URL: http://j.sundberg.blogg.se/
Postat av: sandra, mamma till thea

fina dom var. o jaa man kanske borde valt nåt annat för att få jobb. men att gå teater va ju det bästa man kunde valt :) annars hade ju inte vi haft varandra. o hur tråkigt skulle inte livet se ut då liksom :)

2009-06-13 @ 12:41:39
URL: http://sallbelal.blogg.se/
Postat av: emma

Vill du vara med i veckans blogg? Anmäl dej här: http://askerkling.blogg.se/2009/june/en-till-veckans-blogg.html#comment

Som pris blir du länkad i en hel månad!:D

2009-06-13 @ 12:49:12
URL: http://askerkling.blogg.se/
Postat av: emma

kul:D du ä mäh:)

2009-06-13 @ 13:02:08
URL: http://askerkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0